سیاست داخلی جمهوری اسلامی تغییر خواهد کرد؟

بخش بزرگی از مردم و نخبگان کشور در حال حاضر چشمانتظار تغییر هستند، تغییری در رویههای سیاسی کشور.
جنگ 12 روزه از سوم تیر در وضعیت آتشبس قرار گرفته است. هنوز بسیاری در گرگومیش جنگ و آتشبس بودند که آرامآرام صدای «بازاندیشی» در راه رفته و «تجدیدنظر» در مسیر آینده بلند شد. اولین سرمقاله روزنامه دنیای اقتصاد پس از آتشبس به قلم پویا جبلعاملی (4 تیر) نوشته بود: «باید پرسید که در روزگار پس از این، کشور آمادگی توسعهیافتگی را دارد؟ راه گذشته چه مزایا و معایبی داشت؟ آیا توانست رشد اقتصاد ایجاد کند؟ آیا توانست رفاه بیاورد؟... پاسخ بهاین پرسشها برای بسیاری از ما که در این کشور زندگی میکنیم مشخص است.»
حسین جلالی، در شماره 597 هفته نامه تجارت فردا نوشت؛ مسئله ساده است؛ نویسنده چند خط جلوتر مینویسد: «وقتی طیف گستردهای از فعالان، حتی خارج از نظام، پای ایران ماندند، حالا نوبت تصمیمگیرندگان است که نشان دهند ایران متعلق به همه آنهاست و تعلق یعنی آنان بتوانند آنطور که میخواهند در این آب و خاک زندگی کنند، آنکس را که میخواهند نماینده خود کنند و آنطور که میخواهند اندازه رایشان در تصمیمگیریها و سرنوشت این کشور اثرگذار باشند. بر صاحبان قدرت است تا هر چه سریعتر نشان دهند این تغییر رخ خواهد داد و در بر همان پاشنه نخواهد چرخید.»
ادبیات بیپرده این روزنامه اقتصادی، آن هم از زبان یک اقتصاددان، نمونهای است اعلا از انتظار بخش بزرگی از جامعه: تغییر سیاست.
مشروح این گزارش را با تیتر «ایران بعد از جنگ 12 روزه؛ همه منتظر تغییرند / صدا به مرکز نظام رسید؟» در اقتصادنیوز بخوانید.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.