سید ابراهیم رییسی
سید ابراهیم رییسی
اقتصادنیوز: استعفای یوسف نوری از تصدی وزارت آموزش و پرورش هرچند در ظاهر امر راه برونرفت از چالش اخیر است، اما برای ابراهیم رییسی و دولت او تبعاتی برجای میگذارد.
نشست مشترک دولت و مجلس عصر چهارشنبه (16 فروردین 1402) با حضور «سید ابراهیم رییسی» رییس جمهور، «محمد باقر قالیباف» رییس مجلس شورای اسلامی و اعضا دولت و مجلس در سالن اجلاس برگزار شد.
وزارت آموزش و پرورش برای ابراهیم رییسی هم دردسرساز شد؛ وزارتخانهای وسیع که جایگاه دومین نهاد پرخرج دولتی را از آن خود کرده و همواره در اغلب دولتها، با چالشهای جدی روبرو بوده و تغییر وزرای آن، مسبوق به سابقه است.
رئیسجمهور: دولت با وجود پیگیری سیاستهای منطقهای و تقویت همکاریهای بینالمللی، زندگی مردم و پیشرفت کشور را به هیچ اراده خارجی گره نزد و دیگر از اینگونه سخنان که پیشرفت کشور متوقف به برجام یا فلان قرارداد است، شنیده نشد.
هر چند رسانههای همسوی دولت تلاش کردند تا تغییرات کابینه را با استفاده از واژه «استعفا» به جای «عزل» تلطیف سازند، اما خبرگزاری تسنیم ساعاتی قبل از انتشار خبر استعفای نوری اعلام کرده بود، رییسجمهوری به دنبال «عزل» وزیر آموزش و پرورش دولتش است و هنوز خبری از استعفای قریبالوقوع در میان نبود.
روزنامه اعتماد نوشت: براساس اعلام برخی نمایندگان، مجلس اصولگرا، تلاشی برای استیضاح وزرا ندارد و هر تلاشی برای استیضاح وزرا با سد سدید هیات رییسه مواجه میشود. در غیر این صورت تا به امروز لیست خروجیهای کابینه بسیار افزونتر از تعداد فعلی میشد و چهرههایی چون فاطمی امین (وزیر صمت)، عیسی زارعپور (وزیر ارتباطات)، خاندوزی (وزیر اقتصاد) و... از قطار کابینه پیاده شده بودند.
حجت الاسلام رسول منتجب نیا درباره عملکرد دولت در سال 1401، گفت: شخص رئیس جمهور و اغلب وزرا تخصص و کارآمدی لازم را ندارند بنابراین، خروجی تصمیمات دولت را مثبت ارزیابی نمی کنم.
سال تازه خورشیدی (1402) در حالی آغاز شده که به روشنی میتوان دید ابراهیم رییسی و دولت او با دوراهیهای متعددی روبهرویند و اقتضای مواجهه با دو راهی ناگزیری از انتخاب است و در بررسی اول به حجاب و بنزین پرداختهایم
رییس جمهور سپس در بیست و هشتمین آیین تکریم از خادمان قرآن کریم حضور یافت و خادمان برتر در بخشهای مختلف نظیر تجلیل کردند.
در فضای پر از شایعه و شایبه درباره مسمومیت یا بدحالی دختران محصل در مدارس با سم یا مواد محرک توضیح رسمی و قانع کنندهای ارایه نمیشد. تا ماه به نیمه رسید و موسم درختکاری در روز طبیعت شد و رهبری در همین فرصت اشارتی کردند و سبب شد دولت هم تکانی به خود بدهد.
هر چند به نظر میرسد عنوان «شهادت» به خاطر سابقه جانبازی باشد اما متن روی سنگ به این موضوع اشاره ندارد و «شهید خدمت» یا در پی یک حادثه از آن برداشت میشود.
سازندگی با تیتر «دور افتخار با بورکینافاسو» طعنه زد و عصر ایران خواستار پاسخ به پرسشها شد «اگر دورهمی زنانه نبوده». کیهان اما معرفی الگوی سوم از زن دانست هرچند کنشگر مدنی در بین آنان نبود یا کم بود
گزارش مستند رصدخانه مهاجرت ایرانیان از آزاد شدن فنر فشرده مهاجرت و شکل گیری پدیده مهاجرت عام و توده وار در ایران حکایت داشت...
مهار تورم، به گفتهی خود ابراهیم رئیسی در مناطرهای انتخاباتی، در اولویت دوم برنامههای دولت قرار داشت و یک سخنرانی از تریبون رسمی7 به ندرت بدون وعدهی کنترل گرانی به پایان میرسید.
در بیستماهگی تصدی ابراهیم رئیسی بر پاستور، تنها میوهای که درخت اقتصادی دولت سیزدهم برای مردم داشته، گرانی است و کولهباری از شعارهای مسوولان دولت که به اقتصای زمان، بهروز میشوند.
درخاطرات تجارب نسلها منتقل میشود و از جمله میتوان به خاطرات احمد غضنفرپور نماینده اصفهان در مجلس اول و از نزدیکان ابوالحسن بنیصدر اشاره کرد...