سید حسین حسینی
سید حسین حسینی
هافبک استقلال میگوید نیت بدی با زدن پنالتی توسط سید حسین حسینی نداشتند.
سید حسین حسینی پس از گلزنی برابر هوادار، از ساکت الهامی و بازیکنان این تیم عذرخواهی کرد.
ایسنا نوشت: هافبک گلزن تیم استقلال در دیدار مقابل هوادار با بیان این که بازی مقابل پرسپولیس با سایر بازیها متفاوت است، گفت: امیدوارم تماشاگران از داربی لذت ببرند.
مربی دروازهبانان استقلال در واکنش به دلخوری سرمربی هوادار از پنالتی زدن دروازهبان آبیها گفت: حسینی در تمرین هم پنالتی میزند و امشب هم این کار را کرد.
تهران - ایرنا - مدافع تیم استقلال گفت: سید حسین حسینی برای اینکه روحیهاش برای دربی بالا برود، مقابل هوادار پنالتی زد و قصد تحقیر این تیم را نداشت.
وینگر تیم فوتبال استقلال گفت: خیلی دنبال زدن پنالتی نیستم و کارم را در بازی انجام میدهم.
دروازهبان تیم فوتبال استقلال گفت: از سرمربی و بازیکنان هوادار بابت پنالتی که زدم عذرخواهی میکنم ولی قصد بیاحترامی نداشتم.
مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت که پنالتی زدن دروازهبان این تیم مقابل هوادار، بیاحترامی به تیم حریف نبوده است.
هافبک استقلال با یک جعبه پیتزا به سئوالات خبرنگاران در میکسدزون پاسخ داد.
مربی تیم فوتبال استقلال گفت: ساپینتو نظرش نبود که سید حسین حسینی پنالتی بزند ولی به درخواست هواداران احترام گذاشت و قبول کرد.
مربی تیم فوتبال استقلال گفت: ساپینتو نظرش نبود که سید حسین حسینی پنالتی بزند ولی به درخواست هواداران احترام گذاشت و قبول کرد.
مربی دروازهبانان استقلال توضیحی درباره پنالتی زدن گلر این تیم مقابل هوادار داد.
مربی دروازهبانهای تیم فوتبال استقلال گفت که اصلا پنالتی سید حسین حسینی به هوادار تحقیرآمیز نبود.
خبرنگاری از سرمربی هوادار پرسید که آیا منظورش از تحقیر، پنالتی زدن سید حسین حسینی دروازه بان استقلال است؟ که الهامی پاسخ داد: این کار تحقیر کردن تیم حریف است. من هم می توانستم... من کسی هستم که سال گذشته استقلال را حذف کردم و قهرمان شدم.
تیم فوتبال استقلال در هفته بیست و ششم لیگ برتر در دیداری که حتی سیدحسین حسینی هم گلزنی کرد، برابر هوادار به یک پیروزی پرگل دست یافت تا برای پرسپولیس قبل از دربی خط و نشان بکشد.