سید محمد خاتمی
سید محمد خاتمی
سید محمد علی ابطحی رئیس دفتر سید محمد خاتمی رئیس جمهور دولت اصلاحات در صفحهی اجتماعی خود تصویری از خود و ناصر نقویان منتشر کرد. منبع: چندثانیه
هادی خانیکی گفت: گفتمان اصلاحات در واقع گفتمان یک تغییر و بهبود اوضاع بود از طریق رسمی و قانونی ولی مبتنی بر مشارکت فراگیر و البته مبتنی بر دیده شدن و به رسمیت شناخته شدن جریان و کنشگرانی که قبلا دیده نمیشدند و به رسمیت شناخته نمیشدند.
هادی خانیکی از چشمانداز اصلاحگری و سایه اصلاحات سخن گفت و تاکید کرد گفتمان اصلاحات محصول یک جنبش اجتماعی وسیع بود که خودش را در انتخابات ریاست جمهوری دور هشتم نمایان کرد.
بامداد نو نوشت: نکته قابل تامل اینکه هر سه موضوع «سرقت 11 هدیه سران به خاتمی» و «سرقت 48 تخته فرش نفیس از حافظیه سعدآباد» و «خروج شبانه هدایای احمدی نژاد از سعدآباد به مقصد دفتر وی» در ساختمانهای تحت اشراف نهاد ریاست جمهوری اتفاق افتاده و هیچ شفافیت و پاسخگویی در این زمینه رخ نداده اس.
یک استاد دانشگاه درباره حضور شمخانی در شورای عالی امنیت ملی گفت: شمخانی یک جایگاه ساختاری داشت و در نهادهای فرادولتی ایفای نقش کرده بود همچنین وی به عنوان نماینده مقام معظم رهبری انجام وظیفه کرده بود.
متقی درباره پیشینه و نوع عملکرد شمخانی گفت: شمخانی یک جایگاه ساختاری داشت و در نهادهای فرادولتی ایفای نقش کرده بود همچنین وی به عنوان نماینده مقام معظم رهبری انجام وظیفه کرده بود. در عین حال این مقام نیز نیز مانند باقی فرماندهان نظامی یا مقامات مسئول دارای نوعی جهتگیری به ویژه در حوزه سیاستهای کلان عرصه روابط خارجی و امنیت ملی بوده و هست.
عماد افروغ گفت: نماینده مجلس میشوید، نماینده مجلس که شدید به شما ماشین و خانه میدهند. آن موقع معلوم میشود چند مرده حلاج هستید.
اکثر مصوبات ردشده مجلس ششم، سمت و سوی لیبرالیستی داشتند اما نه تنها خاتمی بلکه نمایندگان مجلس اصلاحات نیز ابا داشتند که خود را لیبرال بنامند.
در خاطرات آیت الله هاشمی آمده است؛ [آقایان سمیعی، مرتضی قبه اصفهانی، رشدی، صداقت، اکبر خوشکوشک، مجیدی و خانم فهیمه دُری]، جمعی از متهمان قتلهای زنجیرهای که اخیراً آزاد شدهاند، آمدند. شرحی از آزارهای شدید بازجویی دادند؛ شدیداً معترضاند و مسألهدار
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو - میثم بالزاده، چند ماه پس از پایان جنگ و پذیرش جام زهرِ قطعنامه 598، و در هنگامه بازگشت رزمندگان به شهر و سربرآوردن مشکلات تازه فرهنگی و اجتماعی که در هیاهوی جنگ فرصتی برای خودنمایی نداشتند؛ سیدمرتضی آوینی با همراهی برادرش، سیدمحمد آوینی، سنگر مبارزه تازهای را برای مقابله با این مشکلات و جریانات استکبار داخلی و خارجی ایجاد و شروع به مبارزه...
منصور حقیقتپور، فعال سیاسی اصولگرا در گفتوگویی گفت: آقای رئیسی از سال 1400 دنبال این بود که آقای شمخانی را عوض کند. این دو سال هم تحمل کرد و شاید آدم مناسب پیدا نکرده بود که زودتر این کار را انجام دهد.
با توجه به اهمیتی که شمخانی در میان کشورهای عربی منطقه دارد باید دید پس از برکناری او از دبیری شورای عالی امنیت ملی، آیا از این نقش در روابط با کشورهای عرب استفادهای خواهد شد یا خیر و اینکه برداشت کشورهای عربی از این جابجایی چه میتواند باشد؟ این مسأله برای دلار در شرایطی که با اهرم روابط عربی آرامتر شده بود، با اهمیت است.
دنیای اقتصاد:
مستند «این یک اعتراض است» با تمرکز بر وقایع دهه 70 به ریشههای شکلگیری جریان دوم خرداد و اصلاحات پرداخته و برای بازنمایی آن دوران سراغ فعالان دانشجویی دیروز و چهرههای سیاسی امروز رفته است.
تصویری از خوشحالی محمد خاتمی پس از مطلع شدن از پیروزی خود در انتخابات دوم خرداد 1376 را ببینید.
تصویری از خوشحالی محمد خاتمی پس از مطلع شدن از پیروزی خود در انتخابات دوم خرداد 1376 را ببینید.