سید محمد خاتمی
سید محمد خاتمی
جماران نوشت: حجت الاسلام و المسلمین سید محمد خاتمی گفت: عظمت امام را از این جهت که بنیانگذار جمهوری اسلامی است، میدانم؛ «جمهوری» به همان معنا که در دنیا هست و «اسلامی» هم به شکلی که در آستانه انقلاب معرفی و بر اساس آن از مردم رأی گرفته شد. اما امروز نمی دانیم آیا باید به خاطر پیروزی انقلاب جشن بگیریم و خوشحال باشیم یا آنکه به خاطر انحرافی که در مسیر آن ایجاد شده عزادار باشیم؟! این...
نویسنده کتاب «مصاف» گفت: من درباره آقای منتظری هم در کتاب و در جریان پرونده مک فارلین آوردهام که ایشان و بیتشان به عنوان یکی از گزینههای آمریکاییها برای مسائل آینده ایران مد نظر بودند.
بیانیههای موسوی و خاتمی بعد از پایان آشوبها را میتوان دو روی یک سکه برای خاموش نشدن آتش آشوبها دانست.
اقتصادنیوز نوشت: میرلوحی می گوید: اعتراضات سال 96 و 98 را شاهد بودیم که نشان داد صبر مردم بخاطر مشکلات و مسائل اقتصادی خاتمه پیدا کرده و فاصله اعتراضات کمتر شد. با این حال، حاکمیت به جای آنکه مطالبات آنان را بشنود و برنامه ای بریزد، مسیر عکس را انتخاب کرده و در انتخابات های سال 98 و 1400، نظارت استصوابی را دو آتشه کرد.
میرلوحی می گوید: اصلاح مسیر اصلاح طلبی به این شکل است که ما بین حاکمیت و مردم رفته و سعی می کنیم با آنان گفتگو کنیم و مطالبات مردم را با حکومت در میان بگذاریم.
روح حاکم بر این دو بیانیه براندازی و عبور از نهادهای قانونی جمهوری اسلامی است. منتها یکی به روش نرم و دیگری به روش سخت. از این روست که باید گفت این خاتمی و موسوی دو روی یک سکهاند.
این روزها وضعیت موسوی حتی بدتر از افسر خائن سوری مناف طلاس است، آقای قمارباز از ترس قطع ارتباط با آمریکاییها به خودفروشی افتاده است!
در بیانیه خاتمی که گویی همسو با بیانیه براندازانه موسوی از یک اتاق فکر سرچشمه میگیرد، خاتمی مانند فتنه 88 کوشیده است، از دوگانه چماق و هویج، دومی را برگزیند تا به زعم خود با بیانیه موسوی مرزبندی کند!
«عصر ایران» نوشت: پیمان رهبری با مردم یا مردم با رهبری بر پایه «دموکراسی» بوده... در نطق 12 بهمن 57 می گوید: من به اعتبار این که ملت مرا قبول دارد دولت تعیین میکنم. این یعنی چه؟ جز به رسمیت شناختن آرای عمومی است؟... تنها یک هفته بعد از پیروزی انقلاب و در 30 بهمن 1357 امام خمینی در پیام بازگشایی مدارس، واژه «دموکراسی» را به همین صورت و نه حتی «مردمسالاری» به کار میبرد. بله، در سالهای...
جوان نوشت: روح حاکم بر این دو بیانیه براندازی و عبور از نهادهای قانونی جمهوری اسلامی است. منتها یکی به روش نرم و دیگری به روش سخت. از این روست که باید گفت این خاتمی و موسوی دو روی یک سکهاند.
روزنامه جوان روزنامه حامی ابراهیم رئیسی در یادداشتی به بیانیه دیروز سیدمحمدخاتمی رئیس جمهوری دوره اصلاحات و بیانیه اخیر میرحسین موسوی واکنش نشان داد.
اقتصادنیوز: جوان روزنامه حامی ابراهیم رئیسی در یادداشتی به بیانیه دیروز سیدمحمدخاتمی رئیس جمهوری دوره اصلاحات واکنش نشان داد.
هاوانا پایتخت کوبا مقصد سومین سفر وزیرخارجه ایران به آمریکای لاتین در قالب یک تور دیپلماتیک بود. حسین امیرعبداللهیان بامداد یکشنبه پس از حضور در نیکاراگوئه و ونزوئلا و رایزنی با مقامات این دو کشور برای دیدار با مقامات عالیرتبه کوبا به هاوانا سفر کرد. آمریکای لاتین و حضور چپها و سوسیالیستها در راس قدرت، زمینهای را برای توجه ایران به این منطقه و حضور در حیاط خلوت ایالات متحده به وجود...