دوشنبه 22 بهمن 1403

شاخص بورس منفی شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
شاخص بورس منفی شد

تهران - ایرنا - شاخص کل بورس تهران امروز (سه‌شنبه، هشتم شهریورماه) با سه هزار و 875 واحد کاهش در ارتفاع یک میلیون و 441 هزار واحدی ایستاد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، شاخص هم‌وزن با 143 واحد افزایش به 410 هزار و 777 واحد و شاخص قیمت با 85 واحد رشد به 245 هزار و 821 واحد رسید.

شاخص بازار اول، پنج هزار و 437 واحد کاهش و شاخص بازار دوم، 14 واحد افزایش را ثبت کرد.

امروز در معاملات بورس تهران، بیش از پنج میلیارد و 629 میلیون سهم، حق‌تقدم و اوراق بهادار به ارزش 27 هزار و 816 میلیارد ریال معامله شد.

همچنین کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران (حکشتی) با 353 واحد، پتروشیمی جم (جم) با 251 واحد، فولاد خراسان (فخاس) با 138 واحد، ذوب آهن اصفهان (ذوب) با 133 واحد و پتروشیمی خراسان (خراسان) با 118 واحد تاثیر مثبت بر شاخص بورس همراه شدند.

در مقابل فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) با 839 واحد، نفت و گاز پتروشیمی تامین (تاپیکو) با 643 واحد، ایران خودرو (خودرو) با 477 واحد، سایپا (خساپا) با 371 واحد، معدنی و صنعتی چادرملو (کچاد) با 345 واحد، معدنی و صنعتی گل کهر (کگل) با 316 واحد و بانک تجارت (وتجارت) با 183 واحد تاثیر منفی بر شاخص بورس داشتند.

بر پایه این گزارش، امروز نماد سایپا (خساپا)، ایران خودرو (خودرو)، گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو (خگستر)، ذوب آهن اصفهان (ذوب)، بورس کالای ایران (کالا)، فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) و شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) در نمادهای پُرتراکنش قرار داشتند.

گروه خودرو هم در معاملات امروز صدرنشین برترین گروه‌های صنعت شد و در این گروه یک میلیارد و 109 میلیون برگه سهم به ارزش سه هزار و 280 میلیارد ریال دادوستد شد.

آخرین وضعیت شاخص فرابورس

شاخص فرابورس نیز امروز بیش از 14 واحد کاهش داشت و به 19 هزار و 298 واحد رسید.

در این بازار سه میلیارد و 183 میلیون برگه سهم و اوراق مالی دادوستد شد و تعداد دفعات معاملات امروز فرابورس بیش از 186 هزار و 942 نوبت بود.

تولید برق عسلویه مپنا (بمپنا)، صنایع مادیران (مادیرا)، فرآروده های غذایی و قند چهارمحال (قچار)، شرکت سرمایه گذاری صبا تامین (صبا) با تاثیر مثبت بر شاخص فرابورس همراه بودند و در مقابل بانک دی (دی)، پویا زرکان آق دره (فزر)، پلیمر آریا ساسول (آریا) و بهمن دیزل (خدیزل) تاثیر منفی بر این شاخص داشتند.

برچسب‌ها