شاخص کل بورس
شاخص کل بورس
اقتصادنیوز: بازار سرمایه هفته جاری را سرخپوش به پایان رساند و فشار عرضه نگذاشت شروع سبز بازار سهام در این هفته پایانی سبز داشته باشد.
در معاملات امروز، صنایع نفتی، بانکی و غذایی بیشترین خروج نقدینگی را داشتند و در مقابل صنایعی همچون استخراج نفت، لاستیک و کامپیوتری بیشترین ورود سرمایه را دارا بودند.
دنیای اقتصاد آنلاین: چهارشنبه هم روز خوبی برای بورسبازان نبود. در آخرین روز معاملاتی هفته نیز همچون روزهای گذشته تالار شیشهای نظاره گر خروج پول پرقدرت حقیقی از گردونه معاملات بود و به این ترتیب پرونده شاخصهای سهامی با بازدهی نزولی بسته شد.
شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (چهارشنبه، 18 تیر) 20 هزار و 876 واحد کاهش یافت و در تراز 2 میلیون و 637 هزار واحد متوقف شد.
گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو: شاخص کل بورس امروز، چهارشنبه 18 تیر ماه، در آخرین روز هفته نیز با ریزش همراه بود؛ به طوری که با کاهش 21 هزار واحدی به سطح 2 میلیون و 637 هزار واحد رسید. شاخص کل هم وزن نیز با سقوط 9 هزار واحدی به 827 هزار واحد رسید. موثرترین نمادهای امروز عبارت بودند از فملی، نوری و فارس. سه نماد خساپا، وبملت و وتجارت نیز پرتراکنشترین نمادها بودند.
امروز 18 تیرماه بازار سرمایه، شاخص کل بورس با کاهش 20 هزار و 872 واحد در ارتفاع 2 میلیون و 637 هزار واحدی ایستاد.
اقتصادنیوز: فضای منفی بازار که از ابتدای هفته جاری آغاز شده بود، در روز چهارشنبه نیز ادامه پیدا کرد و بخش عمدهای از نمادهای بازار را با کاهش قیمت همراه ساخت.
دنیای اقتصاد: هیجانات منفی ناشی از ریسکهای سیستماتیک همچنان بر فضای بازار سهام غالب است. شاخصهای سهامی امروز هم در مسیر نزولی حرکت کردند و خروج پول ادامه دارد. در نیمه نخست معاملات امروز بیش از 400میلیارد تومان پول حقیقی از بورس تهران خارج شده است. ارزش معاملات نیز پایینتر از رقم 2هزار میلیارد تومان است. به نظر میرسد، تداوم صف نشینی صندوقهای اهرمی مانع از به تعادل رسیدن بازار شده...
دامنه نوسان صندوقهای اهرمی و سهامی به مثبت و منفی چهار درصد افزایش پیدا کرده و در چنین شرایطی صندوقها منفی بیشتری را تجربه کردند.
اقتصادنیوز: تحلیلگران 2 سناریو را برای ادامه مسیر بازار سهام محتمل میدانند.
با وجود تخصیص خط اعتباری 60 همتی از سوی دولت و بانک مرکزی برای حمایت از بازار سرمایه، روند خروج پول حقیقی از بورس ادامه دارد. فعالان بازار معتقدند که واکنش دیرهنگام دولت در حمایت، مانع از اثرگذاری این اقدام در کوتاهمدت شده است.
پس از بازگشت شاخص کل بورس به مدار نزولی و ثبت افت 50هزار واحدی، در روزی که ناظر بازار دامنه نوسان صندوقهای اهرمی را از 3 به 4درصد افزایش داد، بار دیگر نگاهها به این ابزار پرریسک معطوف شد. درحالیکه برخی این اقدام را گامی برای افزایش جذابیت میدانند، گروهی دیگر صندوقهای اهرمی را عامل تعمیق رکود میخوانند. همزمان با این فضای منفی، دلار و سکه نیز با کاهش قیمت همراه شدند تا مثلث نزول...
به عقیده فعالان بازارسرمایه، حمایت های قوی در شرایط پساجنگ می تواند به روند مثبت بازار کمک کند و در غیر این صورت باید منتظر بازاری همانند معاملات امروز باشیم.
اقتصادنیوز: شرایط بازار بورس نشان میدهد، روند نزولی شاخص برای فردا هم تکرار میشود.
در معاملات امروز، شاخص کل بورس با ریزش بیش از 51 هزار واحدی به سطح 2 میلیون و 658 هزار واحد بازگشت؛ سطحی که آخرینبار در اسفندماه سال گذشته مشاهده شده بود. این یعنی نهتنها بازار رشد نکرد، بلکه عملاً چند ماه به عقب بازگشته است.
در جریان معاملات امروز بازار سرمایه ارزش معاملات خرد، شامل مبادلات سهام و صندوقهای سهامی 3.5 همت شد.