جمعه 9 آذر 1403

شایعات داغ ضد انقلاب از سنندج به کرمان / اجرای پروژه «کرونای مجازی» توسط ضدانقلاب شکست خورد

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
شایعات داغ ضد انقلاب از سنندج به کرمان / اجرای پروژه «کرونای مجازی» توسط ضدانقلاب شکست خورد

کانال های ضدانقلاب طی پروژه «کرونای مجازی» در جهت ایجاد التهاب روانی شایعات بسیاری را منتشر کرده اند که خیلی زود ماهیت کذب آنها برای مردم آشکار شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کانال های ضدانقلاب با شیوع ویروس کرونا در کشور در حال شایعه پراکنی و ایجاد التهاب افکنی در کشور هستند. درواقع ضدانقلاب پروژه «کرونای مجازی» را در دستور کار خود قرار داده است و هر روز با ایجاد یک شایعه و دروغ سازی سعی می کند امنیت روانی جامعه را بهم بزند.

در همین راستا، یکی از تکنیک های ضدانقلاب که همواره مورد استفاده قرار گرفته است، جا زدن تصاویر جعلی و داستان سرایی درباره آنها علیه کشورمان است. در همین راستا دیده می شود که مثلا در اغتشاشات تصاویر کشته شدگان جنگ های منطقه ای را جهت پروژه کشته سازی به ایران نسبت می دادند. بر همین اساس کلیپی به طور گسترده در فضای اجتماعی منتشرده با عنوان استقبال مردم کرمان از چند روحانی که با کمی تیز بینی و توجه به جزئیات نشان می دهد که این کلیپ از اساس دروغ است. ضدانقلاب اینگونه القا می کند که این روحانیون از قم به کرمان رفته بودند که توسط مردم به سبب بروز بیماری کرونا از آنجا رانده شدند. اما درواقع این فیلم در استان سنندج و مربوط به برخورد شهرداری و با دستفروشان این شهر که منجر به ضدو خورد شد، بوده است. یکی از شایعاتی که درباره درمان بیماری کرونا مطرح می شود نیز هزینه گزاف پزشکی است که به طور گسترده توسط ضدانقلاب برای ناامید سازی مردم منتشر شده است. اما جالب اینجاست که کاربران فضای مجازی با پیگیری شایعات و کسب اطلاع از منبع موثق این موارد را تکذیب می کنند. در همین رابطه، یکی از کاربران شبکه اجتماعی توئیتر با انتشار شایعه ای که عنوان کرده بود بیمارستان «مسیح دانشوری» به عنوان مرکز درمان بیماری کرونا در پایتخت از مردم پول می گیرید، نوشت: «من توییتی دیدم مبنی بر اینکه تست کرونا در بیمارستان مسیح دانشوری 900 تومنه و کلی هم ریتوییت شده! و میخوام بدونم واقعا از شایعه پراکنی چی نصیبتون میشه؟؟ بنده به سرپرستار بیمارستان مسیح که دوستم هم هستن پیام دادم و پرسیدم واقعیه یا نه. که فرمودن کذب محضه! هرچی میخونید ریت نزنید.» در کنار این موارد برخی از شبکه های ضدانقلاب که به عنوان یک رسانه رسمی مشغول به کار هستند به این شایعه پراکنی ها دامن می زنند. یکی از همین رسانه بنگاه سخن پراکنی بی بی سی فارسی است که سعی کرده از رسانه سعودی انگلیسی دیگر یعنی ایران اینترنشنال عقب نماند و به شایعات زیادی خصوصا در زمینه انتشار شایعات دروغ و آمار و ارقام غلط مربوط به کرونا دامن زده است. این رسانه البته طی مراحل مختلف با توجه به اینکه مراکز رسمی بین المللی خصوصا سازمان بهداشت جهانی بدون سیاسی کاری آمار ایران را تایید کرده و نسبت به روند درمان بیماران ویروس کووید 19 امیدوارانه برخورد کرده، از اصل باطل شده است. بی بی سی فارسی که از ابتدای شیوع کرونا بر سیاه‌نمایی از وضعیت کشورمان متمرکز است، بالاخره "با تأخیر" ستایش سازمان بهداشت جهانی از پیشرفت فوق‌العاده در ایران را منعکس کرد. به گزارش رسانه دولتی انگلیس، دکتر «کریستوف هاملمان» نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران، اظهار داشت: در روزهای اخیر شاهد "پیشرفت فوق العاده" در بیمارستان‌های مناطق مختلف ایران بوده است. بی بی سی فارسی پیشتر آماری دروغ درباره میزان مبتلایان به بیماری کرونا در کشور منتشر کرده بود که توسط سخنگوی وزارت بهداشت تکذیب شد. این رسانه خود را در خط مقدم تخریب امنیت روانی جامعه با پروژه «کرونای مجازی و رسانه ای» ضدانقلاب می بیند. انتهای پیام /
شایعات داغ ضد انقلاب از سنندج به کرمان / اجرای پروژه «کرونای مجازی» توسط ضدانقلاب شکست خورد 2
شایعات داغ ضد انقلاب از سنندج به کرمان / اجرای پروژه «کرونای مجازی» توسط ضدانقلاب شکست خورد 3
شایعات داغ ضد انقلاب از سنندج به کرمان / اجرای پروژه «کرونای مجازی» توسط ضدانقلاب شکست خورد 4
شایعات داغ ضد انقلاب از سنندج به کرمان / اجرای پروژه «کرونای مجازی» توسط ضدانقلاب شکست خورد 5
شایعات داغ ضد انقلاب از سنندج به کرمان / اجرای پروژه «کرونای مجازی» توسط ضدانقلاب شکست خورد 6
شایعات داغ ضد انقلاب از سنندج به کرمان / اجرای پروژه «کرونای مجازی» توسط ضدانقلاب شکست خورد 7