شبکه اجتماعی
شبکه اجتماعی
«ابوآلاء الولائی» در پیامی در صفحه کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: عراق سید سیستانی بزرگ، مصر و اردن نیست که غزه را محاصره و نفس ساکنان آن را خفه کردند.
رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سیدحسن نصرالله برادر و پاره جگرش بود، گفت: نصرالله زنده است چون مقاومت زنده است.
رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سیدحسن نصرالله برادر و پاره جگرش بود، گفت: نصرالله زنده است، چون مقاومت زنده است.
تصاویری از تغییر چهره و استایل دختر پیمان قاسم خانی و بهاره رهنما را مشاهده می کنید که در فضای مجازی بازخورد بسیاری داشت.
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اوضاع انسانی در لبنان را وخیم توصیف و بر لزوم ادامه تلاشهای دیپلماتیک برای توقف جنگ تاکید کرد.
رئیس جبهه اصلاحات در توئیتی نوشت: اعمال فشار برخی از نمایندگان مجلس قانونگذاری به دولت چهاردهم در انتصابات جدید به ویژه در استانداری ها برخلاف اصول قانون اساسی و موازین و قواعد تفکیک قوا است
فرزند پزشکیان در واکنش به توئیت نماینده تندرو مجلس نوشت: القای سرپیچی رییسجمهور از دستورات رهبری ادامه علمیات اسرائیلیها است.
سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت درباره پرداخت حق الزحمه کارورزان و دستیاران واکنش نشان داد.
با حکم رییس سازمان حفاظت محیط زیست، احمد طاهری به عنوان سرپرست مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم منصوب شد.
با حکم رییس سازمان حفاظت محیط زیست، احمد طاهری به عنوان سرپرست مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم منصوب شد.
امیرحسین ثابتی در واکنش به توئیت علی مطهری نوشت: چرا تاوان ساده لوحی عده ای خاص را باید 80 میلیون ایرانی و جبهه مقاومت بدهد؟
«پیکر آن عزیز در جوار جدش امام حسین علیهالسلام در کربلا به خاک سپرده میشود». این را عبدالامیر التعیبان مشاور نخستوزیر عراق محمد شیاع السودانی، در صفحه شخصیاش در شبکه اجتماعی X منتشر کرد.