دوشنبه 5 آذر 1403

شرط ازدواج دارنده مدال نقره کشتی قهرمانی آسیا / همه چیز از دعوا در مدرسه شروع شد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
شرط ازدواج دارنده مدال نقره کشتی قهرمانی آسیا / همه چیز از دعوا در مدرسه شروع شد

علیرضا سرلک نماینده وزن 57 کیلوگرم تیم ملی کشتی آزاد در رقابت‌های جهانی صربستان درباره زندگی شخصی اش صحبت کرد.

علیرضا سرلک، نماینده وزن 57 کیلوگرم تیم ملی کشتی آزاد در رقابت‌های جهانی صربستان گفت: 25 سال دارم، اهل شهرستان علی گودرز لرستان و لُر بختیاری هستم. در سن 15 سالگی وارد کشتی شدم. مدال نقره بزرگسالان جهان، مدال نقره بزرگسالان آسیا و مدال برنز زیر 23 سال جهان عناوین مهمی است که بدست آورده ام.

چگونه وارد کشتی شدی و زیر نظر چه کسی تمرین کردی؟

من فوتبال، کونگ فو و بوکس را دنبال می‌کردم، اما به صورت مقطعی، اینکه چگونه وارد کشتی شدم بر می‌گردد به یک اتفاق در زمان دوران راهنمایی و زمان نوجوانی که به اقتضای سنی که در آن بودیم دعوایی بین همکلاسی‌ها رخ داد، در آن زمان یک نفر از همکلاسی‌ها به نام عباس عینی که کشتی گیر بود و شاید 50 کیلو هم نداشت از پس یک فرد 100 کیلویی برآمد. به زیر آن رفت و بلندش کرد و به زمینش زد و من از این قدرت و آمادگی جسمانی اش خوشم آمد. وقتی پرسیدم چه تمرینی می‌کنی گفت کشتی و من نیز به باشگاه کشتی رفتم و زیر نظر علی آرین تمرین کردم.

چند سال طول کشید تا خود را مطرح کنی؟

اولش که به فکر قهرمانی نبودم، اما پیشرفت خوبی حاصل شد و توانستم در عرض 2 تا 3 سال خود را در رده‌ی جوانان و در سطح کشور مطرح کنم. می‌کنم که مردم استان لرستان از لحاظ ژنتیکی و تغذیه شرایط خوبی را برای حضور در ورزش قهرمانی به خصوص کشتی دارند و فقط به خاطر اینکه حمایت لازم از طرف مسئولان نمی‌شود، استعداد‌ها در آن شکوفا نمی‌شوند. به نظرم اگر آن حمایتی که مردم و مسئولان مازندران از ورزشکاران خود به خصوص کشتی می‌کنند در استان لرستان باشد، کشتی گیران این استان هم می‌توانند در رشته‌های آزاد و فرنگی موفق باشند. بعنوان مثال خود من وقتی سال گذشته صاحب مدال نقره شدم، چه اتفاقی برایم افتاد و چقدر مورد توجه مسئولان قرار گرفتم؟! در حال حاضر 2 سالن کشتی در شهر ما وجود دارد که آن هم امکانات لازم از لحاظ بدنسازی را ندارد.

گفتی کشتی استان لرستان می‌تواند مانند مازندران باشد، راهکارت چیست؟

به نظرم باید مسئولین پیگیر باشند و در این مورد سرمایه گذاری کنند، اگر به یک قهرمان المپیک یا جهان توجه ویژه شود، از لحاظ شغل، مسکن تأمین شود و یا تقدیر ویژه‌ای از آن‌ها شود مورد توجه دیگران از جمله نوجوانان و جوانان قرار می‌گیرد و این خودش باعث حضور آن‌ها در باشگاه‌ها می‌شود. البته باید زیرساخت‌ها هم مهیا باشد چون تنها 2 تا سالن کشتی داریم که گنجایش نفرات زیاد را ندارند. اگر تعداد بالایی در باشگاه‌ها حضور داشته باشند، قطعا از دل آن‌ها نفرات بیشتری عضو تیم ملی و قهرمان جهان و المپیک خواهند شد. وقتی از 2 باشگاه من می‌توانم به تیم‌های ملی برسم، قطعا از 10 باشگاه 5 نفر می‌توانند ملی پوش باشند. باز هم می‌گویم به خاطر ژنتیکی که لر‌ها دارند و تغذیه‌ای که در آن منطقه وجود دارد، از لحاظ فیزیکی و جسمانی استعداد‌های خوبی وجود دارد که اگر آن‌ها را پرورش دهیم قطعا به نتیجه دلخواه خواهیم رسید.

چگونه به تیم ملی راه پیدا کردی؟

هیچ جا بدون انتخابی و کشتی گرفتن اعزام نشدم و حضورم در تیم ملی بزرگسالان نیز شرکت در چرخه‌ی انتخابی و موفقیت در آن بوده است. به نظرم این چرخه انگیزه‌ای بسیار خوبی است برای جوانان که خود را به کادر فنی تیم ملی ثابت کنند.

در چه رشته‌ای تحصیل کرده‌ای و آیا شغلی داری؟

لیسانس برق دارم و دوست دارم در آینده به تحصیلم ادامه دهم. در مورد شغل هم سال گذشته نماینده ما قول داد که کار استخدامم را در شرکت نفت پیگیری کند اما تاکنون به جایی نرسیده و شغلی جز کشتی گرفتن ندارم. البته آقای دبیر نیز پیگیر این است که بتواند کار استخدام کشتی گیران را به سرانجام برساند.

قصد ازدواج نداری؟

البته در لرستان رسم است که در ابتدای سنین جوانی ازدواج کنند و این موضوع کمی برای من هم دیر است، اما قطعا باید شرایط مهیا شود، اول اینکه من در اردو‌های تیم ملی هستم و دوم اینکه شغلی ندارم و باید از لحاظ اقتصای نیز تأمین باشم. به هرحال با توجه به اینکه ورزش قهرمانی را انجام می‌دهم فعلا این اتفاق نیافتاده است.

هدفت برای آینده چیست؟

البته هدف اصلی من المپیک پاریس و کسب مدال در این مسابقات است، اما هدف اول من رقابت‌های قهرمانی جهان در صربستان و کسب خوشرنگ‌ترین مدال است.

شرایط اردو‌ها را چگونه می‌بینی؟

چندین مرحله اردو را برگزار کردیم. شرایط و جو اردو از همه نظر خوب است و کادر فنی و مسئولان فدراسیون پگیر هستند که کشتی گیران بهترین عملکرد را در مسابقات پیش رو داشته باشند.

نظرت راجع به شیوه تمرینات چیست؟

کادر فنی جدید با حضور پژمان درستکار بیش از یک سال است که کار را دست گرفته اند به نظرم آمادگی و شادابی کشتی گیران در مسابقاتی که شرکت کرده اند نشانگر این است که شیوه تمرینات بسیار متفاوت شده و به نظرم گروه جدید عالی و بروز هستند.

در اوقات فراغت چه می‌کنی؟

در اردو‌هایی که فدراسیون کشتی برخی تفریحات در خانه کشتی مهیا شده که از آن استفاده می‌کنیم، به فیلم‌های اکشن علاقه دارم و مطالعه نیز می‌کنم، اما در خارج از کشتی هم دوست دارم با جمع رفقا به طبیعت و کوه بروم.

چه غذایی را دوست داری؟

دنده کباب محلی و شیسلیگ را خیلی دوست دارم

به چه رنگی و دوبنده‌ای علاقه داری؟

مشکی (رنگ عشقه با خنده)، دوبنده هم قرمز

به چه فنونی را بیشتر تسلط داری؟

پیش انداز، سرزیر بغل، کلا با دست‌ها بیشتر کار می‌کنم.

کلام آخر

سعی و تلاش خود می‌کنم بهترین عملکردم را رو روی تشک رقابت‌های جهانی صربستان داشته باشم و از از مردم نیز می‌خواهم برای همه کشتی گیران چه آزاد و فرنگی دعا کنند. باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال