شرط دوستی اروپا با ما، کنارگذاشتن موشک است / «اعدام نکنید» بهانه است، از محبوبیت رئیسی بغض دارند
دستگاه های ذیربط باید همصدایی برخی سلبریتی ها و رسانه های اصلاح طلب با حساب های توئیتری منتسب به منافقین را بررسی کرده و با این اقدام مغایر با منافع ملی برخورد کنند.
سرویس سیاست مشرق - روزانه میتوان از لابهلای گزارشها و عناوین خبری رسانههای مکتوب و حتی غیر مکتوب، نکات قابلتوجهی استخراج کرد؛ موضوعاتی که میتواند برای مخاطبین قابل استفاده و محوری برای تحلیل باشد، در گزارش روزانه "ویژههای مشرق" نکات و تأملات قابلاستخراج از رسانهها برای مخاطبین عرضه خواهد شد؛ با «ویژههای مشرق» همراه شوید.
*******
**شرط دوستی اروپا با ما، کنارگذاشتن موشک است
«علی بیگدلی» فعال سیاسی اصلاح طلب در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت: «ما در شرایط بسیار حاد اقتصادی قرار داریم... ما با اتحادیه اروپا مشکل داریم و به گفته سخنگوی وزارت خارجه، ارسال سه نامه به آقای جوزف بورل بیجواب مانده و پاسخ از سوی اتحادیه اروپا به برآورده شدن انتظاراتی که از ما دارد، برمیگردد تا بتواند اینستکس را اجرایی کند».
بیگدلی در ادامه گفت: «وزیر امور خارجه آلمان به دکتر ظریف در کنفرانس امنیتی مونیخ از انجام سه کار به عنوان پیششرط اجرایی شدن اینستکس سخن گفت که رعایت حقوق بشر در داخل و عدم دخالت در کشورهای همسایه و کنترل موشکها از جمله آنهاست... درحقیقت طرفهای اروپایی هم انتظاراتی دارند و ما نمیتوانیم با اتحادیه اروپا وارد یک فضای دوستانه و رفع تشنج شویم».
اصلاح طلبان بارها مدعی شده اند که ایران باید ابتدا برجام موشکی و منطقه ای را اجرا کرده و سپس اروپا اینستکس را راه اندازی کند.
این ادعا در حالی است که پیش از این توافق هسته ای میان ایران و 1+5 امضا شده است. ظریف پیش از این تاکید کرده بود که اروپا در برجام 11 تعهد مشخص دارد که اینستکس حتی جزو مقدمات تعهد هم نیست، چه برسد به اصل تعهدات.
اروپا پیش از آنکه زیاده خواهی های خود را اعلام کند، باید ابتدا تعهدات برجامی خود را اجرا کرده و بدهکاری خود را تسویه کند.
جالب اینجاست که اصلاح طلبان اصلا به تعهدات برجامی اروپا اشاره نمی کنند. اروپا در برجام بدهکار است و ایران طلبکار؛ اما اصلاح طلبان به دلیل ابتلا به «خودتحقیری حاد»، اصرار دارند که جای طلبکار و بدهکار را عوض کنند.
حتی اگر اروپا به 11 تعهد برجامی خود نیز عمل کند، باز هم در ادامه هیچ منطقی حکم نمی کند که ایران برای دوستی با اروپا بر توان موشکی و قدرت منطقه ای خود چوب حراج بزند.
آیا فرانسه، انگلیس و آلمان حاضرند که توان دفاعی خود را تعطیل کرده و آن را به حراج بگذارند!؟
** «اعدام نکنید» بهانه است، از محبوبیت رئیسی بغض دارند
روزنامه های اصلاح طلب در شماره امروز با تیترهایی از جمله «دست نگه دارید»، «انتظار برای توقف یک حکم»، «حکم اعدام قابل تغییر است»، «انتظار از قاضی القضات» و... همصدا با ترامپ، رسانه های ضدانقلاب و منافقین از سه سارق مسلح و آشوبگر حمایت کردند.
در همین رابطه «عباس عبدی» فعال سیاسی اصلاح طلب که پیش از این مدعی بود که باید مشروبخواری و خرید و فروش موادمخدر آزاد شود، در یادداشتی با عنوان «دست نگه دارید» در روزنامه اعتماد نوشت: «پس از اعلام سخنگوی قوه قضاییه درباره قطعی شدن حکم اعدام 3 نفر از جوانانی که در جریان اعتراضات آبان ماه 1398 دستگیر شدهاند، اعتراضات فراوانی نسبت به آن صورت گرفت و حتی هشتگ «اعدام نکنید» نیز میلیونها بار مورد تایید قرار گرفت... همه میدانند که مردم نسبت به مجازات افراد حساس هستند».
عبدی در ادامه نوشت: «مسالهای که درباره این سه جوان دهه هفتادی جالب است اینکه هر سه نفرشان در خانوادههای مذهبی که پایگاه این حکومت است، به دنیا آمدهاند و در نظام آموزشی و رسانهای این کشور تربیت یافتهاند، با همه این احوال حتی اگر مرتکب جرمی هم شده باشند مردم باید درباره رفتار آنان و علل ارتکاب جرمشان داوری کنند و افکار عمومی نشان دهد که آیا باید حداکثر مجازات را داد یا حداقل را؟... شخصا با استفاده از مجازات اعدام موافق نیستم، ولی در هر حال در قانون آمده است و قضات باید مطابق آن رای دهند. ولی آیا این حق برای مردم است که بدانند چرا یک نفر محکوم به اعدام شده است؟... با اعدام هیچ چیزی حل نمیشود که بدتر هم میشود. پس دست نگه دارید، از ابتدا به صورت علنی دادرسی کنید با تمام تشریفاتش. نه فقط برای این افراد بلکه برای همه متهمان».
روزنامه شرق نیز در گزارشی با عنوان «انتظار از قاضی القضات» نوشت: «همه نگاهها به دستان رئیس دستگاه عدلیه است تا با پذیرش درخواست اعاده دادرسی، امکان رسیدگی مجدد به پرونده سه جوان محکوم به اعدام را فراهم کند. آیا قاضیالقضات با این درخواست میلیونی هموطنانش که در رسانهها و فضای مجازی منتشر شده است، موافقت خواهد کرد؟».
رسانه های ضدانقلاب در خارج از کشور و در ادامه برخی سلبریتی ها و رسانه های اصلاح طلب در داخل اینگونه القاء کردند که سه جوان صرفا به این علت که در آبان 98 به گرانی بنزین اعتراض کرده بودند، به اعدام محکوم شده اند. آیا واقعا این ادعا صحت دارد!؟
پاسخ منفی است. امیرحسین مرادی، سعید تمجیدی و محمد رجبی سه متهم محکوم به اعدام، اعضای باند «امیر آلمانی» هستند. باندی خلافکار که پیش از این اقدام به سرقت مسلحانه کرده اند. چندی پیش اعضای این باند خلافکار در پوشش خریدار و با هدف سرقت به محل موردنظر مراجعه می کنند. این افراد، شخص فروشنده را که یک خانم بوده است، با سلاح سرد مورد ضرب و شتم قرار می دهند.
شخص فروشنده فریاد می زند و درخواست کمک می کند، مردم به کمک می آیند و یکی از سارقین مسلح که به امیرآلمانی مشهور بوده است، توسط مردم به مامورین نیروی نظامی تحویل داده می شود. دو سارق دیگر از مجل جرم فرار کرده و به ترکیه می روند.
چندی بعد آن دو سارق مسلح متواری نیز دستگیر می شوند. در جریان رسیدگی به پرونده در موبایل متهمان فیلم هایی یافت می شود که این افراد در اغتشاشات آبان 98 چند بانک و یک ماشین شهرداری را به آتش کشیده اند. همچنین مستنداتی به دست می آید که اعضای این باند سرقت مسلحانه با گروهک جنایتکار منافقین نیز در ارتباط بوده و با آنها همکاری داشته اند.
دستگاه قضا به پرونده این سه سارق مسلح که سابقه آشوبگری و اغتشاش نیز دارند، رسیدگی کرده و حکم اعدام صادر می شود.
اما فضاسازی رسانه ای ضدانقلاب و منافقین و در ادامه همصدایی اصلاح طلبان و سلبریتی ها با این فضاسازی، از چند جنبه قابل بررسی است.
در یکی دوسال اخیر چند پرونده ویژه در دستگاه قضا مورد بررسی قرار گرفته است. پرونده مهم طبری، پرونده دو تن از نمایندگان سابق مجلس، حسین فریدون، شبنم نعمت زاده، هادی رضوی (داماد محمد شریعتمداری، وزیر دولت روحانی)، مدیران شرکت های خودروسازی، مدیر یک شرکت مشهور تولید قطعات یدکی خودرو، مدیر یک شرکت مشهور لیزینگ خودرو، مدیران بانک مرکزی و... این برخورد جدی و بدون مماشات قوه قضاییه با متخلفان دانه درشت، رضایت افکارعمومی را در پی داشته و این رضایت مندی در نظرسنجی ها درباره محبوبیت رئیس قوه قضاییه کاملا مشهود بوده است.
این روند قاطع و دلگرم کننده اصلا برای رسانه های معاند قابل تحمل نیست. بنابراین باید آن را تحت الشعاع قرار دهند. پس برای اینکار چه سوژه ای مناسب تر از اینکه چند سارق مسلح را که به یک بانوی ایرانی حمله کرده اند و چند بانک را نیز آتش زده اند، چند جوان مظلوم بنامیم که صرفا به خاطر اعتراض به گرانی بنزین به اعدام محکوم شده اند.
همانطور که عباس عبدی در این یادداشت صراحتا اعلام کرده است، عده ای به اصل حکم اعدام (قصاص) اعتراض دارند و این مسئله صرفا بهانه ای برای زدن اصل این حکم است. دشمن در پی آن است که با نمایش اعدام سه جوان مثلا مظلوم! اصل حکم قصاص را اقدامی غیرانسانی جا بزند. جالب اینجاست که کسانیکه اکنون به حکم اعدام سه سارق و آشوبگر مسلح اعتراض کرده اند، پیش از این تاکید داشتند که پدر رومینا اشرفی باید اعدام شود.
ترامپ با انتشار یک توئیت تاکید کرده است که ایران نباید سه سارق آشوبگر مسلح را اعدام کند. این در حالی است که وی همین چند هفته پیش در واکنش به اعتراضات ضدنژادپرستی در آمریکا به نیروهای مسلح دستور داد که به معترضان شلیک کنند.
رسانه های معاند در پی آن هستند تا با این فضاسازی رسانه ای برای آشوبگرانی که در پی تکرار حادثه آبان 98 هستند، حاشیه امن ایجاد کرده و به آنها این دلگرمی را بدهند که اگر حتی شما دستگیر هم شوید، ما نمی گذاریم اشد مجازات اجرا شود.
اتاق فکر دشمن میخواهد اعتراضات آبان 98 را به طرق مختلف زنده نگه داشته و در پی آن است تا به بهانه های مختلف، این اقدام برهم زننده امنیت و آرامش مردم را مجددا تکرار کند. مانور رسانه ای در ماجرای اعدام سه سارق مسلح نیز در همین راستا قابل تعریف است.
دستگاه های ذیربط باید همصدایی برخی سلبریتی ها و رسانه های اصلاح طلب با حساب های توئیتری منتسب به منافقین را بررسی کرده و با این اقدام مغایر با منافع ملی برخورد کنند.