سه‌شنبه 4 شهریور 1404

شرکت سایپا

شرکت سایپا

وب‌گاه خبر آنلاین

تجارت نیوز نوشت: قیمت خودرو امروز 16 شهریور 1402 در پی تعطیلی روز گذشته و امروز، هیچ تغییری نداشته و تمامی خودروها، با همان قیمت روز گذشته خرید و فروش می‌شوند.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

مدیرکل خودرویی وزارت صمت از اختصاص 820 هزار خودرو به مادران در طرح جوانی جمعیت خبر داد.

خبرگزاری تسنیم

194 هزار دستگاه خودرو از ابتدای اجرای طرح جوانی جمعیت توسط دو خودروساز بزرگ به متقاضیان تحویل شده است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: سایپا از تحویل 24 هزار خودروی تولید این شرکت به متقاضیان طرح خانواده و جوانی جمعیت خبر داد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

معاون بازاریابی و فروش سایپا از تحویل 24 هزار خودروی سایپا به متقاضیان طرح خانواده و جوانی جمعیت خبر داد.

وب‌گاه 55 آنلاین

عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس شورای اسلامی درباره انتقاد مردم از خدمات پس از فروش شرکت سایپا و پاسخگویی ضعیف برخی از نمایندگی‌های این شرکت گفت: این نارضایتی به انحصاری که در صنعت خودروسازی ایران وجود دارد بازمی‌گردد. وقتی مشتری منت فروشنده خودرو را می‌کشد معلوم است فروشنده هر طور که بخواهد مشتری را بازی می‌دهد.

وب‌گاه 55 آنلاین

سایپا اطلس یکی از محصولات جدید شرکت سایپا در نمایشگاه خودروی مشهد رونمایی شد.

خبرگزاری تسنیم

شرکت سایپا شرایط پیش فروش خودروی وانت 151 را اعلام کرد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: پیش فروش پراید وانت 151 سایپا آغاز شد از امروز دوشنبه 13 شهریور آغاز شد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز:«نیم قرن با اقتصاد ایران» به سال چهارم رسید. ما در این بخش تلاش می‌کنیم روندهای اقتصاد ایران و جهان را به‌صورت گذرا و در میان اخبار و گزارش‌های منتشرشده در مطبوعات مرور کنیم:

وب‌گاه دنیای اقتصاد

دو خودروساز بزرگ کشور گزارش دخل و خرج خود در دوران تحریم - حدفاصل سال‌های 1397 تا انتهای خرداد1402- را منتشر کردند. این گزارش بیانگر آن است که گسل هزینه تمام‌شده و فروش دو تولیدکننده، به‌طور نسبی روند صعودی داشته است. دو خودروساز بزرگ کشور پنج سال گذشته را با رشد هزینه‌های تولید، رشد هزینه‌های مالی و به تبع آنها رشد زیان انباشته پشت سر گذاشته‌اند.

وب‌گاه مشرق نیوز

قیمت خودرو امروز 12 شهریور 1402 با پیروی از روند هفته گذشته، در اغلب محصولات با افت همراه بود. البته ثبات و افزایش قیمت نیز در برخی محصولات به چشم می‌خورد.

وب‌گاه عصر ایران

مدیر عامل سایپا از واردات تویوتا دست دوم توسط این شرکت خبر داد.