شرکتهای دانش بنیان جان گرفتند / امتیاز ویژه سامانه برای اساتید دانشگاه + فیلم
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، زلفی گل، وزیر علوم تحقیقات و فناوری در مراسم رونمایی از سامانه جریان اقتصادی نوین «جان» که ظهر امروز در وزارت علوم برگزار شد گفت: یقین دارم این سامانه برگ زرینی در سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی خواهد بود. وی با اشاره به قدرت علم و فناوری گفت: علم به انسان قدرت افزایش بهرهوری در عرصههای مختلف را داده و خواهد داد، علم افزایش بهره وری عمر انسان...
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، زلفی گل، وزیر علوم تحقیقات و فناوری در مراسم رونمایی از سامانه جریان اقتصادی نوین «جان» که ظهر امروز در وزارت علوم برگزار شد گفت: یقین دارم این سامانه برگ زرینی در سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی خواهد بود. وی با اشاره به قدرت علم و فناوری گفت: علم به انسان قدرت افزایش بهرهوری در عرصههای مختلف را داده و خواهد داد، علم افزایش بهره وری عمر انسان را میدهد. امروزه علم و فناوری به انسان این امکان را میدهد که از عمر خود استفاده بهینه کند زلفی گل افزود: امروز سامانههای هوشمند به بشر این امکان را داده تا در کمترین زمان به اهداف خود برسد. این علم و دانش است که به انسان قدرت فرا زمینی داده است. عقل حکم میکند که ما از دانش و فناپری استفاده کنیم، ثروت و خدمت را افزایش دهیم. وزیر علوم ادامه داد: تاسیس سامانهها در راستای افزایش بهره وری در وزارت علوم تحقیقات و فناوری انجام شد. مشکلاتی مطرح بود چرا تحقیقات نیاز محور نیست؟، چرا تحقیقات در راستای نیازهای جامعه نیست؟ بنابراین به این نتیجه رسیدیم که ما عرصه و تقاضا را در بخش تحقیقات نداریم و محققین با نیازهای جامعه آشنایی ندارند. وی ادامه داد: سامانه نان را برای این موضوع تاسیس کردیم و در برنامه توسعه هفتم هم آورده شد که همه دستگاههای اجرایی مکلف هستند نیازها و مسائل کشور را در این سامانه ثبت کنند. الان حدود 20 هزار نیاز و ایده در این سامانه ثبت شده است وی افزود: بر اساس این، اختیار ویژه به استادان دانشگاه دادیم اگر طرح نامهای را در این سامانه نان ثبت نام کنند میتوانند 20 درصد ورودی هر سال را به صورت پذیرش استاد محور در اختیار داشته باشند. یکی از آرزوهایی که ما داریم سکوی هوشمندسازی آموزش عالی است این سکو این امکان را میدهد که دادههای آموزش عالی را تجمیع کرد.
وزیر علوم اضافه کرد: این جورچین سکوی هوشمندسازی یک قسمت آن سامانه نان است، قسمت دیگر آن سامانه جان است و هدف این است که چگونه رقابت پذیری و رقابت ناپذیری شرکتهای دانش بنیان را بالا ببریم. وقتی ما رویت پذیری این محصولات را در سامانه جان بالا میبریم، با اتصال به سامانه توانیران با توجه به ساخت داخلی محصولات وارداتی هستند و مجوز واردات را قطع میکنند. این سامانه نمونه و رقیب هم در داخل کشور ندارد.