پنج‌شنبه 10 آبان 1403

شعارهای انقلاب اسلامی همیشه زنده است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
شعارهای انقلاب اسلامی همیشه زنده است

تهران - ایرنا - نماینده ولی‌فقیه در امور حج وزیارت گفت: شعارهای انقلاب اسلامی، جهانی، فطری، شفاف، درخشان و همیشه زنده است.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت‌الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب در پانزدهمین نشست علمی و تخصصی در رواق میقات که به صورت مجازی برگزار شد، به موضوع بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در آیینه مشی سبط اکبر پیامبر اعظم (ص) امام حسن مجتبی (ع) پرداخت.

وی با بیان اینکه در بیانیه گام دوم انقلاب هفت توصیه از سوی مقام معظم رهبری بیان شده است، تصریح کرد: این بیانیه مربوط به دومین مرحله ورود انقلاب اسلامی به خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی است، در این بیانیه به مباحثی پرداخته شده که برای آینده انقلاب لازم و ضروری است. مهمترین ظرفیتی که انقلاب اسلامی را تداوم بخشیده، نیروی انسانی مستعد و کارآمد اصیل و دینی است که برای انقلاب سرمایه‌گذاری کردند.

سرپرست حجاج ایرانی با اشاره به نقش ممتاز جوانان در تحقق شعارهای انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: به همین منظور مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم بر لزوم توجه به علم، پژوهش، معنویت و اخلاق، سبک زندگی، اقتصاد، عدالت و مبارزه با فساد، استقلال، آزادی، عزت ملی، روابط خارجی و مرزبندی با دشمن توصیه کردند.

وی با بیان اینکه در طول دوران انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب همیشه از لزوم هوشیاری مردم، آینده‌نگری و داشتن بصیرت در جامعه سخن گفته‌اند، یادآور شد: غافل نشدن از اهداف بلند انقلاب اسلامی و توطئه دشمن و توجه به آرمان‌های شهدا از جمله تاکیدات همیشگی امامان انقلاب بوده است و با توجه به انتخاباتی که در پیش است رئیس جمهور آینده باید برای مسائل مطرح شده در بیانیه گام دوم حتما برنامه مدونی داشته باشد.

نواب افزود: آنچه رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم بیان کرده‌اند، برگرفته از سیره و مشی ائمه معصومین (ع) است و امام مجتبی (ع) نیز در سخنان خود به جانمایه برخی از این محورها اشاره کرده و از آن جمله می‌فرمایند که «خداوند شما را بیهوده نیافریده است و انسان باید چشم انداز و برنامه داشته باشد.»

وی با بیان اینکه نحوه زندگی و معیشت را خداوند در نظر گرفته است، تاکید کرد: انسان می‌تواند با تلاش خود بهترین‌ها را تامین کنند و نباید در گوشه‌ای بنشیند و بگوید خداوند همین قدر بیشتر از ما نخواسته است، بنابراین کسی که به دنبال کسب روزی و معرفت و بهینه شدن برنامه‌های خود باشد، همانند مجاهد در راه خدا قلمداد می‌شود.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، اهمیت تقوا در جامعه در کلام امام مجتبی (ع) را یادآور شد و ادامه داد: تقوا باب توبه است و هر جا وجود داشته باشد، سبب نجات انسان می شود. خداوند کسی را که تقوا پیشه کند، از فتنه‌ها نجات می‌دهد. فتنه در طول تاریخ بوده و هست و در طول زندگی انسان نیز آزمایش‌های الهی ادامه دارد تا سره از ناسره شناخته شود و توصیه خداوند برای خروج از فتنه، تقوا است.

*س_برچسب‌ها_س*