شهاب حسینی
شهاب حسینی
روال انتخاب آثار برای نمایش در سیونهمین جشنواره فیلم فجر به این شکل بوده است که آثار باید حداقل در یک بخش نامزد کسب سیمرغ شده باشند تا به بخش نمایش در جشنواره وارد شوند
سینمای رسانهها در روز نخست از سیونهمین دوره جشنواره ملی فیلم فجر محل نمایش فیلمهای «رمانتیسم عماد و طوبا» و «بی همه چیز» بود و در این میان، «بیهمه چیز» ساخته محسن قرایی و با بازی هدیه تهرانی و پرویز پرستویی که ظاهرا گرته برداری از نمایش ملاقات با بانوی سالخورده است، توجه بیشتری را نسبت به خود جلب نمود.
نبود هیاتانتخاب در جشنواره امسال سبب شده علاوهبر حضور درام، تماشاگر چندین فیلم در گونه کودک، یک فیلم در حوزه وحشت، چند فیلم در گونه دفاع مقدس، یک انیمیشن، یک کار اکشن و چندین فیلم در حوزه سینمای کمدی باشیم.
محسن تنابنده مهمان برنامه همرفیق با اجرای شهاب حسینی بود.
مرحوم بهمن مفید مشهورترین دیالوگ خود را در فیلم قیصر گفت. با هم آن را بررسی کنیم.
شاید راز جذابیت او در تناقض ها باشد؛ نوعی «رندی» که در جامعه ایران از دیرباز غیرقابلاجتناب بوده است
هوتن شکیبا و بهرام افشاری هر دو مهمان برنامه همرفیق با اجرای شهاب حسینی بودند.
نوید محمدزاده مهمان برنامه «همرفیق» با اجرای شهاب حسینی بود.
امسال رکورد 138 فیلم از 77 کشور واجد شرایط رقابت در شاخه بهترین فیلم خارجی (غیر انگلیسی زبان) جوایز گلدن گلوب شناخته شده اند که از میان آنها زنان در 36 فیلم کارگردانی یا کارگردانی مشترک را بر عهه داشته اند.
سینمای ایران امسال با سه فیلم در شاخه بهترین فیلم خارجی زبان هفتاد و هشتمین دوره جوایز سینمایی گلدن گلوب رقابت خواهد کرد.