پنج‌شنبه 12 تیر 1404

شهید مدرس منافع مردم و کشور را فدای مصلحت‌اندیشی نکرد / رضایت خداوند از ما منوط به رضایت مردم است

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
شهید مدرس منافع مردم و کشور را فدای مصلحت‌اندیشی نکرد / رضایت خداوند از ما منوط به رضایت مردم است

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، محمدباقر قالیباف در نطق پیش از دستور خود در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی با اشاره به سالروز شهادت شهید مدرس، گفت: روز دهم آذر به واسطه شهادت شهید مدرس به روز مجلس نامگذاری شده است.

رئیس مجلس اظهار داشت: شهید مدرس در برابر زورگویی و استبداد سر خم نکرد تا از استقلال نهاد مجلس دفاع کند و الگویی راستین از مردمی بودن و ایستادن شجاعانه بر سر آرمان‌های دینی و ملی به تمامی نمایندگان مردم در مجلس ارائه کند.

قالیباف افزود: خصوصیت اصلی شهید مدرس که بارها مورد تأکید امام راحل رضوان‌الله تعالی و علیه و مقام معظم رهبری قرار گرفته است شجاعت آن شهید و بی‌اثر بودن هر نوع تهدید و یا فریبی در ایشان بود. شهید مدرس ابدا منافع مردم و کشور فدای مصلحت‌اندیشی نکرد و هوچی‌گری‌ها در او کمترین اثری نداشت.

وی خاطرنشان کرد: مدرس به نمایندگان ملت ثابت کرد که می‌توان در برابر چشم غره‌های قدرت‌های جهانی قالب تهی نکرد و در برابر زیاده‌خواهی صاحبان منافع ذره‌ای کوتاه نیامد.

ادامه دارد...

*س_ شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید _س* این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید محمدباقر قالیباف مجلس شورای اسلامی رئیس مجلس نطق پیش از دستور این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است