صادرات سلاح اسرائیل به ارتش مجرم میانمار ادامه دارد
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» فاش کرد که رژیم اشغالگر تصمیم و بیانیه خود در سال 2018 مبنی بر توقف صادرات تسلیحات به میانمار را زیر پا گذاشته و در مسیر تداوم تجارت سلاح، به تامین تجهیزات نظامی ارتش مجرم این کشور ادامه میدهد. طبق گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عربی21»، این روزنامه عبری در گزارشی که «عودید یارون» نوشته، تأکید میکند: «اسرائیل حداقل تا...
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» فاش کرد که رژیم اشغالگر تصمیم و بیانیه خود در سال 2018 مبنی بر توقف صادرات تسلیحات به میانمار را زیر پا گذاشته و در مسیر تداوم تجارت سلاح، به تامین تجهیزات نظامی ارتش مجرم این کشور ادامه میدهد.
طبق گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عربی21»، این روزنامه عبری در گزارشی که «عودید یارون» نوشته، تأکید میکند: «اسرائیل حداقل تا آغاز سال 2022، یعنی یک سال پس از کودتای گروه جنایتکار نظامی، به ارائه سامانههای تسلیحاتی پیشرفته به ارتش میانمار ادامه داده است».
هاآرتص در ادامه نوشت: اسناد مشاهده شده و منابع آگاهی که با آنها صحبت کردیم نشان میدهند که صنایع هوافضا، یک شرکت دولتی متعلق به اسرائیل، و گروه تولیدی Elbit Systems به ارسال تجهیزات نظامی به میانمار ادامه میدهند.
در ادامه گزارش این رسانه صهیونیستی آمده است: این صادرات علیرغم ممنوعیت بینالمللی صادرات تسلیحات به کشور میانمار، تصمیم دادگاه عالی اسرائیل از سال 2017 و بیانیه سال 2018 کابینه تلآویو مبنی بر توقف صادرات سلاح به میانمار ادامه یافت.
در بخش دیگری از این گزارش میخوانیم: طبق این اسناد مشخص میشود که صنایع هوافضای اسرائیل در سالهای اخیر حدود 4محموله سلاح با وزن 250تُن از بنادر اسدود و حیفا به میانمار ارسال کرده است؛ آخرین محموله در مارس 2022 و گیرنده آن، مسئول خرید ارتش میانمار بوده است.
این رسانه صهیونیستی در ادامه نوشت: نیروی هوایی میانمار نقش فزایندهای در سرکوب وحشیانه شهروندان این کشور ایفا کرده است؛ ارتش در سه ماهه نخست سال2023، حدود 140نفر را در بمباران روستاها کشت.
هاآرتص در پایان هشدار داد: «تجارت اسلحه بخشی جدایی ناپذیر از روابط طولانی بین اسرائیل و رژیمهایی است که از اواسط قرن گذشته بر میانمار حکومت کردهاند. اسرائیل حتی در دورهای رژیمها و گروههای نظامی بر مردم سلطه پیدا کردهاند هم از فروش تسلیحات به میانمار خودداری نکرده است. صادرات سلاح از اسرائیل به این کشور، حتی در سالهای 2016 و 2017 که دوره نسلکشی مسلمانان روهینگیا بوده، ادامه داشت.
سال 2017 بود که دادگاه عالی رژیم صهیونیستی در پاسخ به درخواست فعالان حقوق بشر به ریاست وکیل «ایتی ماک» با یک بررسی محرمانه، تصمیم پایان صادرات امنیتی و تسلیحات نظامی به میانمار را اعلام کرد.