دوشنبه 5 آذر 1403

صدا و سیما

صدا و سیما

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نقد و بررسی کتاب «نقش رسانه‌ها در فرایند نظارت و ایجاد شفافیت» با حضور منصور ساعی، محمد امامی، امید جهانشاهی و معصومه تقی‌زادگان، صبح امروز 28 اردیبهشت 1403 در سرای علمی و فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی نمایشگاه کتاب تهران برگزار شد. تئوری‌پردازی مفهوم نظارت رسانه‌ای منصور ساعی، مؤلف کتاب و عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، با...

وب‌گاه خبر آنلاین

مدیر کل مدیریت بحران استان تهران گفت: بر اساس هشدار سازمان هواشناسی، وزش باد خیلی شدید و احتمال وقوع طوفان لحظه‌ای از امروز تا پایان روز یکشنبه 30 اردیبهشت پیش بینی شده است.

وب‌گاه خبر آنلاین

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: همرزمانم بدون هیچ وابستگی دریانوردی کردند و نشان دادند که در این مرز و بوم چه شیران و دلیرانی زندگی می‌کنند.

وب‌گاه فرارو

سازمان هواشناسی وزش باد خیلی شدید و احتمال وقوع طوفان لحظه‌ای را پیش بینی کرده است.

وب‌گاه خبر آنلاین

آیت‌الله اراکی تاکید کرد: باید در جامعه جا انداخت که حاکمیت ولی فقیه یعنی حاکمیت امام زمان (عج). دین یعنی حاکمیت و حاکمیت بدون اذن خدا ممکن نیست و از سوی دیگر نه در قرآن، نه در روایات و نه در شرایط امروز تعدد حاکمیت قابل پذیرش نیست.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

وب‌گاه عصر ایران

نویسنده کتاب «پرونده مختارنامه» می‌گوید در میانه تولید سریال مختارنامه زمزمه‌هایی از سوی مسئولان صدا و سیما شنیده می‌شد که ما اگر می‌دانستیم مختارنامه اینقدر هزینه دارد این پروژه را اصلا شروع نمی‌کردیم!

وب‌گاه فرارو

پژمان ماندگاری در استقلال پست گرفت.

وب‌گاه عرشه آنلاین

پژمان ماندگاری به عنوان مدیر جدید روابط عمومی باشگاه استقلال انتخاب شد. به گزارش عرشه آنلاین؛ فرشید سمیعی سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال، در حکمی پژمان ماندگاری را به عنوان مدیر جدید روابط عمومی این باشگاه معرفی کرد. ماندگاری که در رسانه و بویژه صدا و سیما پر سابقه است، سالها به عنوان برنامه ساز و تهیه کننده برنامه های مختلف ورزشی فعالیت کرده است.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

وب‌گاه ورزش سه

با حکمی از سوی فرشید سمیعی، مدیرروابط عمومی استقلال معرفی شد.

وب‌گاه ورزش سه

رئیس فدراسیون ورزش‌های همگانی از مشارکت فراگیر مردم در همایش‌های پیاده‌روی خانوادگی در دهه کرامت خبر داد.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بررسی زمینه‌های تاریخی روند رشد جمعیت در ایران، بیان‌گر این است که رشد جمعیت و باروری در دهه 70 کاهش یافته و در دهه 80 نیز این روند کاهشی تداوم داشته است. کاهش سریع نرخ باروری از 6.5 فرزند به ازای هر زن به طور متوسط در دهه 60 به حدود 1.8 فرزند به ازای هر زن در سال 1390 و افزایش جزئی آن تا حدود 2 فرزند به ازای هر زن در پنج سال منتهی به سرشماری...