صدور 4600 رای جایگزین حبس در محاکم گلستان / گلستان پیشرو در صدور احکام جایگزین حبس
رئیس کل دادگستری گلستان با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ صحیح قضایی، گفت: امسال قضات استان، برای چهار هزار و 607 محکوم، به جای مجازات حبس، مجازاتهای جایگزین صادر کردند.
حیدر آسیابی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه یکی از مهم ترین اهداف دستگاه قضا ایجاد تنبه و اصلاح رویه در افراد متخلف و مجرم است، اظهار کرد: گاهی فرد متخلف و مجرم به دلیل سهل انگاری و یا فریب مقطعی دچار بروز عمل مجرمانه ای شده و سعدا ضمن اظهار پشیمانی به دنبال اصلاح رفتار گذشته است که در اینجا دستگاه قضایی ضمن رعایت عدالت و اجرای قانون باید برای اصلاح رویه به فرد کمک کند.
وی با بیان اینکه دستگاه قضایی در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همواره نگاهی فرهنگی و پیشگیرانه را در دستور کار داشته است، افزود: البته این رافت اسلامی در زمان لازم به شدت برخورد در برابر اخلال گران نظم و امنیت جامعه و مجرمان و افرادی که عامدانه به دنبال تخطی از قانون هستند تبدیل می شود.
رئیس کل دادگستری استان گلستان از صدور احکام جایگزین حبس در استان گلستان به صورت یک رویه قانونی و فرهنگی خبر داد و گفت: در سال جاری تا کنون قضات عزیز استان برای بالغ بر 4 هزار و 607 محکوم مجازات جایگزین حبس صادر کرده اند که در نوع خود کم سابقه است.
کاشت 5 هزار اصله نهال توسط محکومان قضایی استان
آسیابی با تاکید بر اینکه الزام به خدمات عمومی رایگان، دوره مراقبت، جزای نقدی و نظارت با پابندهای الکترونیکی از جمله آرای جایگزین حبس بود که قضات برای محکومان صادر کردند، ادامه داد: این آرا برای کسانی صادر شد که جرایم سبک مرتکب شده اند و آزادی آنها، امنیت شهروندان را به خطر نمی اندازد. وی با اشاره به اینکه مختومه شدن پرونده در مرحله دادسرا با هدف جلوگیری از برچسب زنی به افراد، آزادی مشروط و تعلیق مراقبتی از دیگر مولفه های پیشبینی شده در قانون است که قضات گلستانی برای جلوگیری از ورود افراد به زندان در جرائم سبک، اعمال می کنند، خاطرنشان کرد: همچنین در همین زمستان امسال با آرای جایگزین قضات، تعدادی از محکومان به جای زندان، با نظارت و برنامه ریزی اداره کل منابع طبیعی، 5 هزار اصله نهال، خواهند کاشت.
رئیس کل دادگستری استان با بیان اینکه استان گلستان از استان های پیشرو کشور در صدور آرای جایگزین حبس است، تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم با اجرای این رویکرد ضمن رفع بخشی از مشکلات کشور به اصلاح رفتار و رویه افراد نیز در سطح جامعه کمک کنیم. انتهای پیام