صنعت خودرو
صنعت خودرو
وزیر صنعت: اگر تورم در کشور ایجاد و نرخ ارز بالا رود و مردم به دنبال حفظ ارزش دارایی باشند به دنبال خرید سکه و طلا و ارز می روند که این موارد دارای چالش هایی است که برای خودرو این چالش ها وجود ندارد. دشمن ما می داند که خودرو یک موضوع اجتماعی و اقتصادی بزرگ است که اگر به هم بریزد آثار بدی برای کشور خواهد داشت.
وزیر صمت فاصله زیاد بین تقاضا و عرضه خودرو در کشور، افزایش قیمت ارز و به دنبال آن تلاش عدهای برای خرید خودرو بابت حفظ ارزش دارایی و ایجاد تقاضای کاذب را از عوامل افزایش قیمت خودرو دانست.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سیدرضا فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت بعدازظهر امروز در برنامه بدون توقف شبکه سه سیما، اظهار داشت: در حال حاضر با سه نوع قیمت در مورد خودرو مواجه هستیم، یکی قیمت تمام شده، یکی قیمت کارخانهای و دیگری هم قیمت بازار خودرو است. وی افزود: سال گذشته قیمت کارخانه پایینتر از قیمت تمام شده بود که این بدان معناست که خودروساز زیان میدهد که البته بخشی...
موسی غنینژاد معتقد است اصول اقتصادی جمهوری اسلامی راه رشد بدون سرمایه داری بود که ذیل کمونیسم قرار دارد. این تفکر یعنی کل اقتصاد را به دست دولت بسپارید در اصل 44 نیز کاملا همه صنایع دست دولت است. این در حالیست که مالکیت خصوصی در فقه کاملا مهم و محترم است. در مقایل، مسعود درخشان می گوید در این ساختارها دگرگونی به وجود نمیآید. چون تفکر انقلابی میان مسئولان وجود ندارد. راه حل من بازیابی...
تهران - ایرنا - عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس چالشهای موجود در بخش خودرو را فرابخشی عنوان کرد و گفت: طرح استیضاح را امضاء نکردم و موافق این موضوع هم نیستم.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، برنامه «بدون توقف» با دعوت از سیدرضا فاطمی امین، وزیر صمت برنامههای دولت در حوزه خودرو را شفافسازی خواهد کرد و آینده صنعت خودرو در ایران را ترسیم میکند. برنامه «بدون توقف» به تهیهکنندگی رضا غلامحسین نژاد و اجرای پرهام عمرانی با رویکرد چالشی و ترکیبی با مشارکت مهمانان برنامه به سوالات و دغدغهها درباره وضعیت خودرو کشور و برنامههای وزارت صمت...
مجتبی یوسفی نماینده مجلس می گوید: مردم و نمایندگان مجلس نسبت به وضعیت خودرو گلهمند هستند.
تهران - ایرنا - برنامه چالشی «بدون توقف» در قسمت جدید خود به موضوع چالشهای صنعت خودرو و بازار آشفته آن خواهد پرداخت.
غنی نژاد: نویسندگان قانون اساسی تحت تاثیر چپ ها بودند. حضرت امام مملکت را از دست چپی ها نجات داد. اگر امام نبود کشور ما به کامبوج دوم تبدیل می شد. چون فقیه بودند و می دانستند اسلام نمی تواند با مالکیت خصوصی مخالف باشد. بخش اقتصادی قانون اساسی الهام گرفته از اندیشه های چپ است.
قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی گفت: حدود 4 هزار میلیارد بدهی خودرو سازان به صنعت بیمه است که باید این مطالبات پرداخت شود.
موسی غنینژاد در مناظره با مسعود درخشان گفت: نظام اقتصادی ایران حاکم بر ایران دارای مشکل جدی است. نظام فعلی در فردای انقلاب اسلامی شکل گرفت.
صنعت خودروسازی کشور در دهه 90 از نظر تولید و توسعه دچار افول شد و تا انتهای این دهه نتوانست سرپا شود؛ به شکلی که بیش از نیمی از نیاز بازار بدون پاسخ رها شد.