پنج‌شنبه 25 بهمن 1403

صورتم در درگیری با اراذل و اوباش 180 بخیه خورده است

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
صورتم در درگیری با اراذل و اوباش 180 بخیه خورده است

سپهوند گفت: متاسفانه در یک تصادف جزئی، با اراذل و اوباش درگیر شدم و از ناحیه صورت 180 بخیه خورده ام.

مرتضی سپهوند ملی پوش و قهرمان سابق تیم ملی بوکس در گفت و گو با خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، بیان کرد: حدود 14 روز پیش ماجرای مضحکی برای من پیش آمد. در یک تصادف جزئی که مقصر هم نبودم هنگامی که از ماشین پیاده شدم تا خسارت را بررسی کنم ضارب با چاقو به من حمله کرد. او با چاقو به صورت من ضربه زد و باعث شد صورتم 180 بخیه بخورد.

او گفت: متاسفانه عصب‌های صورتم لمس شده است و برای بهبودی کامل حدود 6 ماه تا 1 سال زمان لازم است. خانواده ام در این تصادف همراه من بودند و به شدت از این اتفاق ترسیده اند و فشار روانی به آن ها وارد شده است.

پیشکسوت بوکس عنوان کرد: شکایت کرده ام و پرونده من در جریان است. 2 فرد ضارب با یکدیگر برادر هستند و خوشبخانه دستگیر شدند و سابقه چاقوکشی نیز دارند. آن‌ها مدام در حین درگیری درباره گردن کلفت بودن خانواده خود صحبت می‌کردند. امیدوارم قوه قضائیه با این افراد خاطی برخورد جدی کند تا عبرتی برای سایر خلافکاران باشند.

او بیان کرد: روز‌های سختی را می‌گذرانم و امیدوارم هم خودم و هم خانواده ام سلامتی جسمانی و روانی مان را هر چه زودتر به دست بیاوریم.

بیشتر بخوانید

انتهای پیام /