صوفی: پدر خواندگی در کاراته بیداد میکرد / نیاز بود پیکره این ورزش جراحی شود

سرپرست فدراسیون کاراته گفت: بیش از چندین سال مسئولیت فدراسیون به عهده کسی بود که درد این ورزش را نمیدانست.
به گزارش مشرق، مزدا صوفی، سرپرست فدراسیون کاراته، فدراسیونی که قرار است انتخابات آن 28 تیر ماه جاری برگزار شود با حضور در جمع اعضای کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی، اقدامات و فعالیتهای صورت گرفته در حوزه مسئولیت خود را تشریح کرد.
وی در همین رابطه و فعالیتهای صورت گرفته طی دوران سرپرستیاش اظهار داشت: طی آخرین جلسهای که با وزیر ورزش داشتم مقرر شد انتخابات کاراته در زمان اعلام شده برگزار شود. یکی از وظایف اصلی سرپرست برگزاری انتخابات در مسیر قانونی است. به عبارت دیگر، سرپرست علاوه بر اینکه از اختیارات رئیس فدراسیون برخوردار است یک وظیفه مهم دیگر یعنی برگزاری انتخابات را هم بر عهده دارد.
صوفی افزود: متعلق به خانواده کاراته هستم و با توجه به شناختی که وزیر ورزش از من داشت سرپرستی فدراسیون را به عهده من گذاشت. از سال 1363 کنار کاراته هستم. سالهاها مسئولیت هیات کاراته شهرستان رشت، استان گیلان و مشاور ریاست فدراسیون کاراته به عهده اینجانب بود، اشراف و اطلاع کافی نسبت به وضعیت کاراته و نیروهای این ورزش دارم.
سرپرست فدراسیون کاراته گفت: پس از ورود به فدراسیون نیاز بود پیکره این ورزش مورد جراحی قرار گیرد. بیش از چندین سال مسئولیت فدراسیون به عهده کسی بود که درد این ورزش را نمیدانست، چون به این رشته تعلق نداشت. امور اداری و اجرایی فدراسیون کاراته در مسیر درست قرار نداشت.
صوفی تصریح کرد: جریانی به مدت چندین سال مانع از برگزاری مسابقات انتخابی تیم ملی بودند. من این رسم نامتعارف را از میان برداشتم و با احیای سازمان تیمهای ملی و حمایت کمیته فنی این مهم صورت پذیرفت، نتیجه این تغییرات این شد که از شش وزن، چهار وزن تغییرات جدیدی ایجاد شد. برخی از هیاتهای استانی بنا به دلایل و الزاماتی قانونی باید تغییر پیدا میکردند که این مهم صورت پذیرفت. معتقدم باید همگی در راستای قانون مداری و عدالت حرکت کرد تا بتوانیم پیشترفت و اهداف عالیه در کاراته برسیم.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود تاکید کرد: وقتی سرپرست شدم در فدراسیون منابع مالی موجود نبود و با دیون معوقه زیادی روبهرو شدم، اما توانستم با استفاده از حمایت وزارت ورزش و دوستداران واقعی کاراته در دوران سرپرستی 9 اعزام را به انجام برسانم که ماحصل آن کسب سه سهمیه در بازیهای جهانی چین بود. در گذشته آنقدر در لیگ جهانی اعزام نشده و حضور نداشتیم که مورد اعتراض مسئولین فدراسیون جهانی قرار گرفتیم.
سرپرست فدراسیون کاراته گفت: سامانه ملی کاراته را طوری طراحی کردیم که موضوع درجات سنواتی و مسیر هرگونه سوء استفاده بسته شد، چون متوجه شده بودیم مسئله سنواتی درآمد نامشروع ایجاد میکند و جلوی آن را گرفتم. از ابتدا بر قانونمندی تاکید داشتم و تا آخر هم بر این عهد پایبند ماندم. با توجه به شناختی که از جامعه کاراته دارم فکر میکنم آنها فرد واجد شرایطی که این ورزش را بشناسد انتخاب خواهند کرد و شاهد برگزاری یک مجمع خوب و قانونی خواهیم بود.
وی افزود: کاراته از جمله رشتههای مدال آور است که انتظار داریم مسئولین وزارت ورزش، خصوصا دست اندرکاران کمیته ملی المپیک نسبت به آن توجه ویژه داشته باشند. به شما اطمینان میدهم اگر حمایتهای کافی از این رشته انجام و فردی دلسوز و متخصص در راس فدراسیون قرار گیرد، شاهد پیشرفت زیادی در این ورزش خواهیم بود. از تأسیس کاراته در ایران 50 سال میگذرد، اما این فدراسیون که مدال آور هم هست 50 متر مکان اختصاصی ندارد.
صوفی در پایان خاطرنشان کرد: ریل گذاریها را در فدراسیون انجام دادم و هم اکنون مسیر برای رئیس آینده فدراسیون هموار است. امروزه ورزش تنها عامل تقویت جسم افراد نیست بلکه رکن اساسی فرهنگ، اقتصاد، اجتماع و حتی سیاست است. چرا نباید از این پتانسیل در راستای تقویت ارکان جامعه، وفاق، همدلی و ارتقا روحیه ملی استفاده کنیم؟ خوشحالم در آستانه پایان ماموریت اعلام کنم کاراته در شرایط خوبی قرار دارد و امیدوارم مسیر موفقیت این ورزش در سایه اتفاق نظر و همدلی، بیش از پیش سرعت بگیرد.
