ضرورت توسعه مدل های خلق ارزش پایدار در فضای مدیریتی کشور
معاون وزیر صمت بر ضرورت توسعه مدل های خلق ارزش پایدار در فضای مدیریتی کشور تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، بیست و یکمین همایش ملی تعالی سازمانی اول اسفندماه با حضور بابک احمدی و سید محمد موسوی معاونین وزیر صمت و مسعود لطفی مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی با تقدیر از مدیران شرکت های برتر و برندگان جایزه ملی تعالی برگزار شد. در این نشست بابایی گزارشی از سوابق و روند همچنین رویکرد و اهداف این همایش ارائه داد و از ثبت نام 74 شرکت در این دوره خبر داد که بیشترین میزان حضور شرکت ها در طول پنج سال اخیر در همایش ملی تعالی سازمانی بوده است. در ادامه سید مسعود همایون فر عضو کمیته داوری ضمن ارائه گزارش کمیته داوری همایش تعالی سازمانی، روند ارزیابی و بررسی صورت گرفته در این دوره توسط اعضای کمیته را تشریح کرد. محمود اولیایی رییس هیات مدیره فدراسیون مدیریت و مشاوره کسب و کار ایران و میرسامان پیشوایی رییس سازمان ملی بهره وری نیز از دیگر سخنرانان این همایش بودند.
تحول در حوزه های صنعتی
سید محمد موسوی معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صنعت معدن و تجارت در بیست و یکمین همایش ملی تعالی سازمانی با اشاره به ارتقای توانمندی های کشور در حوزه های صنعتی خصوصا در بخش های پزشکی و نفت و گاز در سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: باید قدردان زحمات کشیده شده باشیم و دست و بازوی مهندسین، مدیران و کارگران شرکت هایی را می بوسیم که چنین تحولات و پیشرفتی را پس از انقلاب شکوهمند اسلامی رقم زدند و در طول سال های تحریم در حوزه های گوناگون ایران را به خودکفایی رساندند از جمله در حوزه صنایع پزشکی و نفت و گاز که پیش از انقلاب وابسته به تکنولوژی، تخصص و دانش سایر کشورها بودیم. وی افزود: در جایزه ملی تعالی شاهد حضور شرکت هایی هستیم که عملکرد پایداری دارند. نباید فراموش کنیم که ما در یک رقابت جهانی حضور داریم و وظیفه ما این است که با توجه به ریل گذاری دولت در حوزه صادرات و ورود به مجموعه های بریکس و اوراسیا به سمت استانداردهای بین المللی برویم و زیرساخت ها را ارتقا بدهیم تا توانایی رقابت در حوزه صادرات را داشته باشیم.
اهمیت مدل های خلق ارزش پایدار
بابک احمدی معاون وزیر صمت و رییس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران نیز در ادامه این همایش با تاکید بر اهمیت جوایز و ارزیابی همچنین رتبه بندی شرکت ها در حوزه های صنعتی و اقتصادی گفت: در ارزیابی کیفی جوایز و رتبه بندی باید جامعه ذینفعان حس خوبی داشته باشند و این مهمترین مسئله ای است که باید مورد توجه قرار گیرد. مسئله بعدی مدل های خلق ارزش پایدار است. به نظر من این موضوع مولود جدیدی است در فضای مدیریتی کشور که باید به آن پرداخته شود و یکی از مهمترین مسئولیت های سازمان مدیریت صنعتی به شمار می رود.