دوشنبه 1 بهمن 1403

طب سنتی

طب سنتی

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رودرا گاوراو شرست، سفیر هند در جمهوری اسلامی ایران با حضور در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی با حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی دیدار و گفتگو کرد. خسروپناه در دیدار با سفیر هند به تبیین نقش و جایگاه شورای عالی انقلاب فرهنگی در ایران پرداخت و اظهار کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی عالی‌ترین شورای علم و فناوری...

خبرگزاری تسنیم

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دیدار با سفیر هند با اشاره به اهمیت تعاملات فرهنگی و علمی دو کشور گفت: با تعامل و همکاری می‌توانیم بحران‌های فرهنگی و اجتماعی که خانواده‌ها امروز با آن‌ها مواجه هستند را برطرف کنیم.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

یکی از خوش‌مزه‌ترین و خوش‌عطرترین میوه‌ها، میوه به است. از این میوه استفاده‌های مختلفی می‌شود؛ از تهیه مربا و مارمالاد گرفته تا پخت خورش به و استفاده‌های درمانی از میوه، دانه‌ها و حتی برگ‌های آن. از جمله خواص شناخته‌شده به می‌توان به بهبود گلودرد و سرفه اشاره کرد.

وب‌گاه مشرق نیوز

سیب میوه‌ای دوست داشتنی با تنوع بسیار است؛ این میوه دارای خواص بسیار زیادی بوده و همه متخصصان به ویژه متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند هرروز از این میوه استفاده کنید.

وب‌گاه فرارو

در ادامه این مطلب، به دمنوش‌هایی اشاره کرده ایم که مصرف شان می‌تواند در بهبود سرفه موثر باشد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

برای سرفه های مزمن دمنوش آویشن یکی از اقدامات طبیعی موثر برای مقابله با سرفه مزمن است. تاثیر ضدعفونی‌کنندگی این دمنوش به‌خاطر وجود تیمول است که عملکرد بعضی از عفونت‌های باکتریایی، انگلی و قارچی را خنثی می‌کند

وب‌گاه خبر آنلاین

بهداشت نیوز نوشت: سرفه، یکی از علائم شایع سرماخوردگی است که گاه پس از بهبود دوره بیماری نیز ممکن است تا مدت‌ها ادامه داشته باشد. همچنین، حساسیت‌های فصلی و مواجه با آلاینده‌های محیطی می‌تواند زمینه‌ساز این مشکل شود. در کنار اقدامات درمانی که در این زمینه تجویز می‌شود، استفاده از خواص بعضی گیاهان به‌شکل دمنوش بسیار موثر خواهد بود.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

سفیر هند در جمهوری اسلامی ایران با با حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی دیدار و گفتگو کرد.

خبرگزاری فارس

وب‌گاه عصر ایران

درباره طبع گیاه گشنیز متخصصان طب سنتی نظرات متفاوتی دارند؛ برخی آن را سرد و خشک، برخی سرد و تَر و عده‌ای این گیاه را گرم و خشک توصیف کرده‌اند که تسکین‌دهنده التهاب معده، مقوی معده و میوه آن بندآورنده اسهال و کشنده کرم معده است.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

درباره طبع گیاه گشنیز متخصصان طب سنتی نظرات متفاوتی دارند؛ برخی آن را سرد و خشک، برخی سرد و تَر و عده‌ای این گیاه را گرم و خشک توصیف کرده‌اند که تسکین‌دهنده التهاب معده، مقوی معده و میوه آن بندآورنده اسهال و کشنده کرم معده است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

مطالعات نشان می‌دهد نعناع فلفلی خواص ضدمیکروبی و مسکن دارد که می تواند در رفع گرفتگی سینوس‌ها موثر باشد و تنفس را طی دوره سرماخوردگی بهبود بخشد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

زنجبیل خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی قوی دارد و می‌تواند در تسکین تحریک گلو و مجاری تنفسی طی ابتلا به سرفه موثر باشد. براساس یکی از مطالعات، زنجبیل اثرات ضدسرفه، پیشگیری از سرماخوردگی، گلودرد، التهاب حنجره، احتقان و التهاب غشای مخاطی دارد.

خبرگزاری تسنیم

هرساله با شروع فصل سرما شاهد افزایش ابتلا به برخی بیماری‌ها و مشکلات تنفسی مانند سرماخوردگی، سینوزیت، خلط پشت حلق و... هستیم اما طب سنتی ایرانی راهکارهایی ساده و کاربردی برای پیشگیری و درمان این مشکلات دارد.

وب‌گاه عصر ایران

گیاه خارخاسک طبعی گرم و خشک دارد که پاک‌کننده، مدر ادرار، تسکین دهنده درد مثانه، شکننده سنگ ریز، اعتدال دهنده قوام اخلاط و مواد، ملین و از بین برنده قولنج گرم است و به شکل غیررسمی نیز در درمان سرفه، سردرد و سنگ کلیه کاربرد دارد.

وب‌گاه عصر ایران

مصرف یا عدم مصرف قرص کلسیم باید با نظر پزشک و با انجام آزمایش صورت گیرد. احمد فاتح، پزشک طب سنتی در برنامه صبحانه ایرانی با اشاره به اینکه افزایش کلسیم باعث رسوبات کلسیم می‌شود و عوارض بیشتری دارد، گفت: اگر قرار است کلسیم مصرف شود حتما باید زیرنظر پزشک صورت گیرد و با آزمایش آن هم در صورت کمبود کلسیم از قرص‌های کلسیم می‌توان استفاده کرد.