طراحی و ساخت الکتروموتورهای توان بالای نیروگاهی بومیسازی شد
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی عیسیپور مدیرکل دفتر فناوری و بومیسازی نیروگاههای شرکت مادرتخصصی برق حرارتی با اشاره به اینکه این پروژه برای نخستین بار با راندمان حداقل 95 درصد و برچسب راندمان IE3 ساخته شده است، گفت: در این طرح از تعدادی الکتروموتور قدیمی نیروگاه رامین اهواز اندازهبرداری و مدلسازی صورت گرفت و در ادامه طبق استانداردهای جهانی الکتروموتورهای نیروگاهی با...
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی عیسیپور مدیرکل دفتر فناوری و بومیسازی نیروگاههای شرکت مادرتخصصی برق حرارتی با اشاره به اینکه این پروژه برای نخستین بار با راندمان حداقل 95 درصد و برچسب راندمان IE3 ساخته شده است، گفت: در این طرح از تعدادی الکتروموتور قدیمی نیروگاه رامین اهواز اندازهبرداری و مدلسازی صورت گرفت و در ادامه طبق استانداردهای جهانی الکتروموتورهای نیروگاهی با رعایت پارامترهای مهم ابعادی، طراحی مجدد با هدف بهبود بازدهی الکتروموتورها انجام شد.
وی ادامه داد: پس از طراحی، تحلیل نرمافزاری و صحتسنجی پارامترهای مهم با استانداردهای جهانی، ساخت قالب و ریختهگری قطعات صورت گرفت. در نهایت در این پروژه اولین الکتروموتور نیروگاهی پربازده با پارامترهای الکتریکی و مکانیکی بهبود یافته از جمله توان مصرفی، گشتاور راهاندازی، گشتاور ماکزیمم و... طراحی و ساخته شده است.
مدیرکل دفتر فناوری و بومیسازی نیروگاههای شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه در فاز نخست این پروژه، الکتروموتور 90 کیلووات سه هزار دور 2 قطب با موفقیت ساخته و تحت تست قرار گرفت، اضافه کرد: از جمله مشخصات کلیدی این الکتروموتور، توان نامی 90 کیلووات، الکتروموتور القایی 3 فاز، ولتاژ نامی سه فاز 400 ولت، ضریب توان حداقل 86 درصد، راندمان 95 درصد و برچسب انرژی IE3 است.
عیسیپور تاکید کرد: در طی چند روز آینده این الکتروموتور برای تست میدانی و راهاندازی FD Fan به نیروگاه رامین ارسال و تحت بار واقعی و شرایط محیطی قرار خواهد گرفت. همچنین بومیسازی الکتروموتور راندمان بالا 90 کیلوواتی یکهزار و 500 دور 4 قطب نیز در دست اقدام و پیگیری است.