طرح دانشگاه شریف برای اتصال پایان نامه ها به نیازهای صنعتی
رئیس دانشگاه شریف از اجرای طرح «پیوند» در این دانشگاه خبر داد و گفت: طرح پیوند نتیجه چندساله تلاش گروهی از پیشکسوتان دانشگاه شریف برای یافتن چگونگی اتصال پایاننامهها به نیازهای صنعتی است.
رئیس دانشگاه شریف از اجرای طرح «پیوند» در این دانشگاه خبر داد و گفت: طرح پیوند نتیجه چندساله تلاش گروهی از پیشکسوتان دانشگاه شریف برای یافتن چگونگی اتصال پایاننامهها به نیازهای صنعتی است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه شریف، رسول جلیلی در آیین افتتاح مرکز نوآوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف گفت: باید تلاش کنیم شأن کلمه انرژی را در دانشگاه شریف ارتقاء دهیم و شرایطی را فراهم آوریم تا مجموعههای فعال حوزه انرژی در شریف با همکاری یکدیگر تبدیل به واحدی برجستهتر و اثرگذارتر از پیش شود. وی بر بکارگیری فعالان این مجموعه در نهادهای تصمیمگیری کشور تاکید کرد.
وی با بیان اینکه از مسئولان مرکز نوآوری شریف میخواهم تا با دقت بیشتر فعالیتهای تخصصیتر و اثرگذارتر را برای استقرار در مرکز نوآوری انرژی شریف انتخاب کنند، افزود: فعالیتها در این مرکز باید به ایجاد مولفههای قابل مشاهدهای منجر شود.
رئیس دانشگاه صنعتی شریف همچنین از اجرای طرح «پیوند» در این دانشگاه خبر داد و گفت: طرح پیوند نتیجه چندساله تلاش گروهی از پیشکسوتان دانشگاه صنعتی شریف برای یافتن چگونگی وصل پایاننامههای ارشد و دکتری به نیازهای صنعتی است.
ناصر وثوقی، رئیس دانشکده مهندسی انرژی دانشگاه صنعتی شریف نیز در این آیین طی سخنانی اظهار کرد: این مرکز با هدف ایجاد و بهبود ارتباط صنعت و دانشگاه با حمایت ویژه دکتر ستاری تاسیس شده است. مرکز نوآوری انرژی در ضلع شمالی دانشکده مهندسی انرژی با 1200 متر زیربنا احداث شده است. پروژه ساخت مرکز فوق از تیرماه 1399آغاز و در خرداد 1401 برای تجهیز و تکمیل به دانشگاه تحویل داده شد. در دوران تجهیز با همکاری دکتر ستاری، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی انرژی رویدادها و بوتکمپهایی در این مرکز برگزار شد.
رئیس دانشکده مهندسی انرژی، شرکتهای؛ دادهگستر عصر نوین (های وب)، نوآوری رایان، مدیریت انرژی تاو و شرکت نوآوری زچ را بعنوان شرکای استراتژیک مرکز نوآوری انرژی شریف معرفی کرد و افزود این شرکتهای خصوصی، فعال در حوزه انرژی آب و محیط زیست هستند.
دکتر سورنا ستاری، معاون سابق علم و فناوری ریاستجمهوری در این مراسم ضمن ابراز خوشحالی از تکمیل و افتتاح این مرکز گفت: امیدوار هستیم ساخت فاز دوم این ساختمان هرچه سریعتر آغاز و برای دانشجویان سبب خیر و برکت شود و همچنین با رشد شرکتهای اثرگذار برای حل مشکلات کشور در زمینه گاز و برق مثمرثمر باشد.
مرکز نوآوری انرژی شریف با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افتتاح شد. این مرکز که با همکاری شرکتهای خصوصی تجهیز شده است در چند حوزه شامل تامین انرژی پایدار برای مراکز داده و ایستگاههای مخابراتی، حمل و نقل پیشرفته، هوشمندسازی ساختمان پتروشیمی فعالیت میکند.