یک‌شنبه 30 دی 1403

طرح دانش‌بنیانی که طی 15 دقیقه سرمایه 4 میلیاردی را جذب کرد

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
طرح دانش‌بنیانی که طی 15 دقیقه سرمایه 4 میلیاردی را جذب کرد

طرح «تولید داروی گیاهی خوراکی ضد جرب قرمز طیور» یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان که به عنوان یکی از طرح‌های ارائه شده در مسابقه تلویزیونی «کارویا» برگزیده شده بود، توسط 62 سرمایه‌گذار حقیقی و حقوقی موفق به جذب سرمایه 4 میلیارد تومانی طی 15 دقیقه به روش تامین مالی جمعی شد.

به گزارش ایسنا، روش تامین مالی جمعی (کراد فاندینگ) ابتکاری جدید از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی است که امکان سرمایه‌گذاری عمومی در سودآورترین طرح‌های دانش‌بنیان را برای عموم مردم از مسیر فرابورس فراهم کرده است. در این روش اصل پول سرمایه‌گذاران توسط صندوق نوآوری و شکوفایی بیمه شده است.

برای این منظور مسابقه‌ای تلویزیونی با عنوان «کارویا» به همت صندوق نوآوری تولید شده است که طی آن 100 شرکت دانش بنیان در آن به رقابت با یکدیگر می‌پردازند و طرح‌های خود را ارائه می‌کنند و در نهایت 24 شرکت توسط داوران انتخاب خواهند شد تا از طریق سکوهای تامین مالی جمعی، مردم بتوانند در طرح‌های این شرکت‌ها سرمایه‌گذاری کنند.

در دوازدهمین قسمت از مسابقه تلویزیونی «کارویا»، یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با طرح «تولید داروی گیاهی خوراکی ضد جرب قرمز طیور» با رأی داوران، از میان چهار تیم شرکت کننده به عنوان تیم برگزیده انتخاب شد و این طرح جهت سرمایه‌گذاری عموم مردم روی سکوی تامین مالی جمعی کارن کراد قرار گرفت.

پس از قرار گرفتن طرح «تولید داروی گیاهی خوراکی ضد جرب قرمز طیور» در سکوی کارن کراد، پویش تامین مالی جمعی این طرح، پس از پخش مسابقه «کارویا» از شبکه اول سیما در تاریخ 28 دی ماه، سرمایه موردنیاز این طرح با مشارکت 62 سرمایه‌گذار حقیقی و حقوقی با سرمایه‌گذاری 4 میلیارد تومان با موفقیت تکمیل شد.

به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، سرمایه مورد نیاز این شرکت مبلغ 4 میلیارد تومان است و این شرکت دانش بنیان در نظر دارد اصل این سرمایه را با 50 درصد سود پس از 7 ماه به مشارکت‌کنندگان پرداخت کند.

داروی گیاهی خوراکی ضد جرب قرمز طیور برای از بین بردن انگل (شپشک قرمز) که خون بدن مرغ را می‌مکد و موجب خسارت، تلفات و انتقال بیماری‌های عفونی در طیور می‌شود، تولید شده و تا وقتی پرنده از این ماده طبیعی مصرف می‌کند، دیگر انگل از خون بدن پرنده استفاده نمی‌کند و دفع می‌شود.

انتهای پیام