طرح سوت زنی تا یک ماه آینده به قانون تبدیل میشود / پرتودهی شیرابههای سراوان
نماینده مردم صومعه سرا در مجلس با اشاره به طرح سوت زنی گفت: سامانهای برای ثبت مفاسد اقتصادی از سوی مردم طراحی شده که در دست بررسی است و تا یک ماه آینده نهایی و به قانون تبدیل میشود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از 8دی، سید کاظم دلخوش نماینده مردم صومعه سرا در مجلس در گفتگوی خبری با بیان اینکه تغییرات ارز ترجیحی و سود بازرگانی 4 درصدی برای کالاها و اقلام ضروری هزینه سنگینی برای مردم داشت، اظهار کرد: طبق تصمیم مجلس، سود بازرگانی برای کالاهای ضروری از 4 درصد به یک درصد رسیده است.
وی با اشاره به طرح سوت زنی بیان کرد: سامانهای برای این منظور طراحی شده تا به مردم امکان دهد مفاسد اداری و اقتصادی را در آن ثبت کنند و سازمان بازرسی آن را پیگیری و به قوه قضائیه ارجاع دهد. سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: این طرح اشکالاتی داشت که پس از بررسی کمیسیون به بخش پژوهشهای مجلس رفت و تا ماه آینده نهایی و به قانون تبدیل میشود. دلخوش با بیان اینکه مجمع نمایندگان گیلان در دیدار با معاون اول رئیس جمهور مطالبه اعتبارات پرداخت نشده از سفر رئیس جمهور را مطرح کردهاند، افزود: برای پیگیری مسئله پسماند و زرجوب و گوهررود و سراوان بحثهای مفصلی شد و درباره راه آهن نیز مقرر شد از طریق تهاتر نفت اقدام شود. وی از رفع مشکل پسماند و شیرابه استان از طریق پرتودهی خبر داد و خاطرنشان کرد: با همکاری سازمان انرژی اتمی سامانه پرتودهی گاما و الکترون برای تبدیل شیرابه به آب کشاورزی را دنبال می کنیم؛ همچنین افزایش تولید محصولات کشاورزی و ارتقای نهاده های دامی از دیگر برنامه هاست. رئیس مجمع نمایندگان گیلان با اشاره به اینکه به دنبال اصلاح شیوه پرداخت مالیات و جلوگیری از فرار مالیاتی هستیم، گفت: ضعفهایی در زمینه اطلاعات بانکی در حوزه مالیات داریم که قرار است با راه اندازی یک سامانه این نقاط ضعف به تدریج برطرف شود. دلخوش با بیان اینکه پس از گذشت 5 ماه از نوشتن قانون بودجه، هنوز اجرایی نشده و برخی بانکها هنوز به مردم تسهیلات پرداخت نمیکنند، افزود: قرار است این تسهیلات از طریق بانک توسعه تعاون، صندوق امید و برخی بانکهای دیگر پرداخت شود و بانکها نیز مشکلات را به ما انتقال دهند. وی با اشاره به اینکه تأمین اعتبار در شرایط فعلی کشور سخت است، تصریح کرد: 10 میلیارد تومان برای شبکه گذاری آب در نظر گرفته شده اما شرایط فعلی مطلوب نیست و آب منطقهای باید وضعیت آبرسانی و عملیاتهای بهبود کیفیت آب را تسریع بخشد. نماینده مردم صومعه سرا در مجلس با بیان اینکه حدود 30 پل در این شهرستان ساخته شده است، بیان کرد: 14 روستا در دست آسفالت است و 3 هزار و 100 میلیارد تومان پول نیز برای تغییر کاربری زمینهای مردم در طرح هادی پرداخت شده است. انتهای پیام /