عدهای سازماندهی شده قصد دارند، روحانی را وارد حاشیه کنند
چند روز پیش، رئیس جمهور بعد از مدتها، سفری به یزد داشت و بعد از آن راهی دیار کرمان شد، اما جنس این سفر با سفرهای دیگر وی قدری تفاوت داشت و بیشتر رنگ و بوی سیاسی و حتی انتخاباتی به خود گرفته بود؛ نکتهای که باعث شد، منتقدان روحانی روی آن مانور زیادی داشته باشند.
چند روز پیش، رئیس جمهور بعد از مدتها، سفری به یزد داشت و بعد از آن راهی دیار کرمان شد، اما جنس این سفر با سفرهای دیگر وی قدری تفاوت داشت و بیشتر رنگ و بوی سیاسی و حتی انتخاباتی به خود گرفته بود؛ نکتهای که باعث شد، منتقدان روحانی روی آن مانور زیادی داشته باشند.
به گزارش «تابناک»؛ روحانی در سخنرانیهای اخیر خود، اظهارات تند و تیزی داشت که بیشتر ناظر بر انتقاد شدید از دستگیریهای اخیر و مانع تراشیهای صورت گرفته در خصوص اقدامات دولت بود.
وی در بخشی از گفتههای خود، خطاب به یک نهاد خاص گفته بود: با کشاندن چند نفر به دادگاه و تبلیغ مبارزه با فساد، سر مردم کلاه نمیرود که این گفته و گفتههای شبیه آن با انتقاداتی روبه رو شد.
به اعتقاد بسیاری از منتقدان، گفتن این حرفها از سوی رئیس جمهور قدری دیر است و اکنون که دولت روحانی در حال پایان است، این حرفها دردی را دوا نمیکند و تنها باعث بیشتر شدن اختلافات در درون سیستم میشود.
همچنین این افراد بر این باورند که روحانی در آستانه انتخابات با گفتن این حرفها، میخواهد بار دیگر فضا را انتخاباتی کند و پای بدنه اجتماعی خود را که این روزها در حالت نا امیدی به سر میبرند، امیدوار نماید؛ اما از سوی دیگر، برخی دیگر از سیاسیون و نمایندگان مجلس می گویند، حرف راست را باید هر زمان که بود، گفت و انتقاد به روحانی وارد نیست؛ هرچند زمان کم است، لازم است و باید گفته شود.
ابوالفضل سروش، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در خصوص حواشی سخنرانی وی در یزد و انتقاداتی که پس از آن به او وارد شد، گفت: به نظر من در این مملکت باید یک بار برای همیشه به موضوع گروههای فشار رسیدگی شود. قرار نیست در هر زمان و مکانی که صحبتی مطرح میشود و باب دل عدهای نیست، افرادی موسوم به گروه فشار، جلسات و سخنرانیها را مختل کنند.
وی افزود: رئیسجمهور مقام اول اجرایی کشور قلمداد میشود و دارای اختیاراتی است که موظف است با تمام توان و بر پایه قول و قرارهایی که پیش از انتخاب داده به آنها جامه عمل بپوشاند.
عضو فراکسیون امید مجلس تصریح کرد: همه باید تلاش کنیم تا گفتوگوی سازنده در کشور شکل بگیرد و این شعار زمانی محقق میشود که افراد تحمل نظرات مخالف را داشته باشند. ابراز مخالفت، راه اخلاقی دارد؛ بنابراین، به هیچ وجه به صلاح کشور نیست که رئیسجمهور کشور که برآمده از رأی مردم است سخنرانی کند و عدهای بدون تفاوت به مقام اول اجرایی کشور در حین سخنرانی به بینظمی و اخلال آن هم در یک مراسم قانونی روی بیاورند.
سروش با اشاره به اینکه رئیسجمهور باید در رفتار و گفتار خود با آرامش ظاهر شود، تأکید کرد: من معتقدم عدهای سازماندهی شده قصد دارند که رئیسجمهور را وارد فضاهای چالشی کنند تا او با موضعگیریهایی که میکند، شرایط را برای انتقادات تند علیه او آماده کنند. از این روی، پیشنهاد من به آقای روحانی این است که خود را گرفتار نقشه این افراد نکند و با سعه صدر وظایف خود را دنبال کند. آقای روحانی فردی باتجربه و کارکرده است و نباید راحت در زمین بازی افراد حاشیهساز قرار بگیرد.
نماینده تهران در پایان یادآور شد: شرایط اقتصادی و معیشتی مردم با مشکلات جدی روبه روست و از این روی رئیسجمهور و تمام زیرمجموعهاش باید تلاش دوچندانی داشته باشند تا با بهبود شرایط، روزنههای امید به آینده در دل مردم نقش ببندد؛ مطمئنا اگر دولتمردان درگیر فضاهای حاشیهای شوند، از کار اصلی خود که خدمترسانی به مردم است، عقب خواهند ماند.