یک‌شنبه 20 مهر 1404

عراقچی: مفهوم توافق جامع را درک نمی‌کنیم و آن را نمی‌پذیریم + فیلم

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
عراقچی: مفهوم توافق جامع را درک نمی‌کنیم و آن را نمی‌پذیریم + فیلم

اقتصادنیوز: عراقچی گفت: «ما همواره اعلام کرده‌ایم که توافق جامع را قبول نداریم، چون چنین توافقی نتیجه مذاکرات جامع است و ما هیچ‌گاه مذاکرات جامع نداشته‌ایم؛ نه با 1+5 در گذشته، نه با سه کشور اروپایی در حال حاضر، و نه با آمریکایی‌ها.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران شامگاه شنبه و در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری با رد مفهوم «توافق جامع»، تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه وارد مذاکرات جامع با طرف‌های غربی نشده و مذاکره با گروه 1+5، سه کشور اروپایی یا آمریکا صرفاً در چارچوب برنامه هسته‌ای ایران صورت گرفته است.

عراقچی گفت: «ما همواره اعلام کرده‌ایم که توافق جامع را قبول نداریم، چون چنین توافقی نتیجه مذاکرات جامع است و ما هیچ‌گاه مذاکرات جامع نداشته‌ایم؛ نه با 1+5 در گذشته، نه با سه کشور اروپایی در حال حاضر، و نه با آمریکایی‌ها. مذاکرات ما فقط درباره موضوع هسته‌ای بوده و اگر در آینده نیز لازم باشد و منافع کشور اقتضا کند، باز هم صرفاً در همین چارچوب خواهد بود. ما حتی مفهوم توافق جامع را درک نمی‌کنیم و آن را نمی‌پذیریم.»

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید