دوشنبه 16 تیر 1404

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

جنگ ایران - اسرائیل از روز جمعه گذشته 23 خرداد با حملات هوایی تل آویو به تهران شروع شد و همچنان ادامه دارد.

اسرائیل روز پنجشنبه (دیروز) به تاسیسات خنداب حمله نظامی کرده بود.

طبق برآورد جدید منتشر شده از سوی وال استریت ژورنال، هزینه اسرائیل به منظور بازسازی یا ترمیم خساراتی که در این درگیری پذیرفته دست کم 400 میلیون دلار است.

فقط هزینه تخمینی ساخت یک مرکز آزمایشگاهی خالی حدود 50 میلیون دلار است. تجهیز آن به تجهیزات مناسب هم می‌تواند 50 میلیون دلار دیگر هزینه داشته باشد.

دریابان شمخانی با صدور پیامی خطاب به رهبر معظم انقلاب و ملت ایران تاکید کرد؛ روز روشن پیروزی نزدیک است. نام ایران، در بلندای تاریخ چون همیشه خواهد درخشید و لبخند شهیدان، آینه‌دار فردای ما خواهد بود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه، گفت: جمهوری اسلامی ایران تا زمانی اجازه تردد آزاد کشتیرانی را در خلیج فارس و تنگه هرمز می‌دهد که منافع حیاتی کشورمان به خطر نیافتاد.

سرلشکر موسوی با حضور در یکی از سایت‌های پدافند هوایی در تهران، همزمان از وضعیت عمومی تهران بزرگ بازدید کرد.

ظریف گفت: پای ایران در میان است، از همه شما دوستان و هم‌میهنان بزرگوار دعوت می‌کنم، شما هم به این کارزار بپیوندید. سالم و سربلند باشید. پاینده ایران

پادگان کریمی سپاه روز 24 خرداد نیز مورد حمله هوایی اسرائیل قرار گرفته بود.

رسانه‌های عبری می‌گویند تمرکز این حمله جنوب سرزمین‌های اشغالی بوده است. براساس تصاویر یکی از موشک ها در نزدیکی ساختمان مایکروسافت اصابت کرده و دود سیاهی از پشت ساختمان مایکروسافت بلند شده است.

جنگ ایران و اسرائیل با حملات بامداد جمعه 23 خرداد ارتش تل آویو به تهران آغاز شد و همچنان درگیری ها ادامه دارد.

پدافند هوایی برای رهگیری و انهدام پرنده‌های متخاصم فعال شده است.

بسته بودن فضای پروازی کشور تا ساعت 14 امروز (جمعه، 30 خردادماه 1404) تمدید شد.

در جریان حمله هوایی اسرائیل برای ترور یک دانشمند هسته‌ای در ایران در 13 ژوئن، کل یک ساختمان به ویرانه تبدیل شد و تلفات انسانی بسیار بیشتر از یک نفر بود.

آقای ماسک، چرا ایکس بلو‌تیک مرا برداشت، حسابم را محدود کرد و حتی دسترسی فالورها به حسابم را بست؟ آنهم درست در زمانی که دنیا نیاز دارد همه حقایق را بداند؟

شرکت‌های هواپیمایی «امریکن ایرلاینز» و «یونایتد ایرلاینز» آمریکا در بحبوحه تنش‌های نظامی در خاورمیانه، پروازهای خود را به قطر و امارات متوقف کردند.