پنج‌شنبه 11 دی 1404

فرهنگی وب‌گاه عصر ایران

فرهنگی وب‌گاه عصر ایران

هیئت مدیره خانه موسیقی همچنین با اشاره به سخن مسئولان عالی‌رتبه کشور نسبت به احترام گذاشتن به حق اعتراض مردم، از دستگاه‌های مختلف خواسته است که به این نکته پراهمیت توجه کنند.

شماره مهرماه مجله در واقع یک ویژه نامه است درباره نیم قرن همکاری و رفاقت شجریان و سایه به بهانه زادروز اولی و چهلمین روز درگذشت دومی و جاهایی به ضلع سوم (محمد رضا لطفی) هم پرداخته شده

فروش یک‌ماهه نخستین فیلم خارجی که به شکلی قانونی در سینماهای کشور به نمایش درآمد، نشان داد که مسیر برای نمایش آثار خارجی، هم‌چنان دست‌اندازهای بسیاری دارد.

«سیم آخر» در فصل گذشته خود تغییراتی در دکور و فضای مسابقه داشت.

وزیر میراث فرهنگی: صنعت گردشگری راه حلش این است که زیر بغل آن را بگیرند، نمی‌گوییم مجلس به ما پولی بدهد، بحثمان بودجه نیست، کمااینکه همین مجلس دویست میلیارد تومان به بودجه وزارتخانه ما اضافه کرد.

فاطمه گودرزی بازیگر سینما و تلویزیون برای تسلیت به نسرین مقانلو در صفحه مجازی خود پستی منتشر کرد.

وزیر میراث فرهنگی: اگر کسانی بگویند، چون مخالف فضای مجازی هستیم حتی مسأله امنیتی هم که حل شد، باید دنبال محدودسازی در سطوح وسیع‌تری برویم، حتما جزو مخالفان هستم.

فراهانی مطالبات مردم را خواسته‌هایی اجتماعی دانست و تاکید کرد: مردم ما خواستار زندگی مطلوب، عدالت و مدیریت سالم هستند. این خواست به یک خواست ملی تبدیل شده و همه جا را عملا در بر گرفته است. بنابراین نباید ترس تجزیه شدن کشور وجود داشته باشد.

دوست شروین حاجی‌پور در یک پیامی ویدئویی اعلام کرد: که هیچ‌کس به منزل شروین نریخته و هیچ ضرب و شتمی در کار نبوده است.

من نوعی به‌عنوان یک سینمادار، در ساعت‌هایی که مخاطب نداشته باشم، قطعاً سالن را تعطیل می‌کنم.

کارگردان جیران آنقدر معطوف به مسائل عاطفی داستان شده است که اصلا نمی توانید تاریخ را ببینید. مثلا نمی فهمید در دوران قاجار و ناصرالدین شاه اوضاع طبقات جامعه و نقش کشورهای بزرگ چه بوده است.

سریال «لودیک»، یکی از سریال‌های جدید نتفلیکس است که با محوریت یک مرد آفریقایی، اشاره به دنیای گسترده‌ای دارد که داستان‌های فراموش شده زیادی را می‌توان از دل آن بیرون کشید.

یکی از این افعال معکوس که این روزها از سوی برخی سلبریتی‌ها به طور مکرر ساطع می‌شود «من در کنار مردم هستم» است که به ژست سیاسی برخی از هنرمندان و ورزشکاران کاخ نشین و اشراف‌منش تبدیل شده است!

آکادمی علوم و هنرهای سینمایی اسکار این خبر را با انتشار پیامی در توئیتر اعلام کرد، «لیتل‌فدر» به سرطان سینه مبتلا بود.

در این مراسم بیش از 150 هنرمند پیشکسوت از جمله رضا فیاضی، رضا بنفشه‌خواه، محمود پاک‌نیت، مهوش صبرکن، کاظم هژیر آزاد، محمد فیلی، رضا صابری، مصطفی محدثی خراسانی، انسیه شاه‌حسینی، زهرا سعیدی و... حضور داشتند