چهارشنبه 21 خرداد 1404

ورزشی وب‌گاه عصر ایران

ورزشی وب‌گاه عصر ایران

کارشناس داوری فوتبال کشورمان یادآور شد: تا دقیقه 60 تمام خطاهای اعلام شده توسط تیم داوری درست بود، خطای هند بازیکن مدافع استقلال در کنار محوطه جریمه خودی به اشتباه اعلام نشد و داور می‌بایست سوت می‌زد. دقیقه 67 هم اعلام خطا توسط کمک داور دوم و اخطار به سعید آقایی درست بود و مشکلی در این صحنه وجود نداشت.

مدیرعامل پرسپولیس در پاسخ به این سوال که آیا مستنداتی درباره شائبه‌هایی که راجع به سید علی مطرح کرده دارد؟ توضیح داد: نسبت فامیلی نه ولی با هم همکاری دارند. خودشان می‌دانند. چیز مهمی نیست. وقتی بازی حساس است چرا باید او را انتخاب کنند؟ همه اذعان دارند این سوت، سوت عادلانه‌ای نبود.

اگر تیم من امروز می‌برد هم می‌گفتم تیمم باید تا آخرین هفته برای قهرمانی بجنگد. بازیکنانم باید بدانند که چیزی تمام نشده و باید با تمام توان بازی کنیم.

رودی ژستد، مهاجم اهل بنین استقلال در دقیقه 80 گل تساوی شاگردان مجیدی را به ثمر رساند و با این گل به نخستین گل‌زن خارجی استقلال در تاریخ داربی نام گرفت.

تیم های اول و دوم جدول لیگ برتر ایران در دیداری نزدیک به تساوی یک یک رضایت دادند.

کارشناس داوری گفت: در صحنه‌ای که دست بازبکن استقلال به صورت ترابی برخورد کرد داور باید اعلام خطا می‌کرد، اما او این صحنه را ندید. در خصوص اخطارهای داده شده هم داور اشتباهی نداد و همه این اخطارها به درستی داده شد.

علی نعمتی در دقیقه 40 برای پرسپولیس گلزنی کرد. رودی ژستد در دقیقه 81 برای استقلال گل زد.

باقری که سابقه گلزنی در دربی پایتخت را نیز دارد، غایب نیمکت پرسپولیس در بازی امروز است.

نود و هشتمین شهرآورد پایتخت از ساعت 17:30 دقیقه عصر امروز و با قضاوت سید مهدی سیدعلی در حضور 20 هزار تماشاگر برگزار آغاز می‌شود

اسکوچیچ: من نمی توانم زودتر از موعد فهرست را اعلام کنم.

به بهانه دربی امشب، بخشی از گزارش عادل فردوسی پور در دربی از زاویه باکس گزارشگری ورزشگاه آزادی را ببینید.

مقابل گیت‌های ورودی هم تماشاگران بازرسی می‌شوند و در صورت نداشن بلیت، اجازه ورود به آنها داده نمی‌شود.

مدیرعامل اسبق پرسپولیس: در آن دربی معروف، احمدی نژاد خوشحال بود که پرسپولیس 2 بر صفر باخته، به خانه که رسید دید 3 بر 2 پرسپولیس برد، شوکه شد. / دیده بان ایران

فرزانه فصیحی و حسن تفتیان دو دونده سرعتی ایران هستند که جواز حضور در رقابت‌های 60 متر داخل سالن را کسب کرده‌اند.

مدتی قبل بین مهدی طارمی مهاجم تیم ملی و اسکوچیچ سرمربی اختلاف نظری پیش آمد که موجب کنار گذاشته شدن طارمی از تیم ملی شد. اما بعد از غیبت در دو بازی طارمی اختلافش با اسکوچیچ حل شد و مجدد به ترکیب بازگشت.