عصر جدید
عصر جدید
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ در سومین روز از برگزاری جشنواره و در اولین سانس، نشست رسانهای فیلم «برف آخر» به کارگردانی امیرحسین عسگری و تهیه کنندگی حسن مصطفوی، برگزار شد. در ابتدای نشست حسن مصطفوی تهیهکننده این فیلم درباره انصراف احسان علیخانی از تهیهکنندگی این پروژه و درج نامش به عنوان مشاور و سرمایهگذار در تیتراژ فیلم، بیان کرد: «پروانه ساخت اولیه فیلم به نام احسان...
امین حیایی معتقد است فیلم سینمایی «برف آخر» کار بسیار سنگینی بود و باعث شد ایمانش بسیار قویتر شود.
تهیهکننده «برف آخر» در نشست خبری این فیلم در جشنواره فجر، با رد ادعای برخی مبنی بر اختلافش با احسان علیخانی گفت به زودی عکسی دو نفری با او منتشر خواهد کرد تا به این شایعات پایان دهد.
برف آخر یکی از آثار حاضر در فجر امسال بود که پیشتر نام احسان علیخانی به عنوان تهیه کننده آن درج شده بود.
نشست رسانهای فیلم سینمایی "برف آخر" باحضور تهیهکننده، کارگردان، نویسندگان و جمعی از عوامل این فیلم در خانه چهلمین جشنواره فیلم فجر برگزار شد.
بازیگر فیلم سینمایی «برف آخر»، از آخرین روند تولید سری جدید برنامه استعدادیابی «عصر جدید» گفت.
تهران - ایرنا - کارگردان فیلم «برف آخر» گفت: من چهار سال پیش یک داستان بسیار جذاب از محمد صالح اعلا خواندم که مرا رها نمیکرد و سرانجام آن را در «برف آخر» جلوی دوربین بردم.
امین حیایی از ساخت سری جدید برنامه "عصر جدید" خبر داد.
محمدی گفت: معیشت و اقتصاد مردم برای ما اولویت دارد و مسئولان جمهوری اسلامی در هر گوشه کشور وظیفه خطیر جهاد تبیین انقلاب اسلامی و بیانیه گام دوم را بر دوش دارند.
رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه درباره وکلایی که قول وکالت تضمینی میدهند و موکل قانع میشود که مازاد بر تعرفه حق الوکاله پرداخت کند، میگوید: بله! این موارد کم نیستند و باید راهکارهایی برای آن تعبیه کرد.
برخی افراد مقام و منصب را حق خود میدانند و گویی با پذیرش آن منصب، به دیگران منت میگذارند. در نتیجه درکی منفی و ناروا از اعطای مدیریت به منسوبین خود ندارند،. زیرا خود را برتر از مردم میدانند و در مقام هدایتکننده مردم انجام وظیفه میکنند. فارغ از اینکه ریشههای این نوع انتصابها چیست؟ عوارض آن در نظامهای سیاسی غیرقابل انکار است.
انتصابهای فامیلی و خانوادگی ریشه دیگری هم دارند، این ذهنیت که حکومت و صندلی را حق خود میدانند.
نظامهایی که احزاب قوی دارند، خانواده در سیاسی شدن آنها نقش اصلی را ندارد، یا اصولا نقش مهمی هم ندارد.
عباس عبدی در اعتماد نوشت: یکی از اخباری که این روزها و در جریان انتصابات مدیران جدید مکرر شنیده میشود، وفور نسبتهای خانوادگی در میان منصوبین به اصحاب قدرت است. رفتاری که در عصر جدید و سیاست امروز مذموم و ناپسند شناخته میشود. اتفاقی که اگر صد یا دویست سال پیش رخ میداد، طبیعی و قابل انتظار بود ولی اکنون آن را از منظر وجود و غلبه فساد بر نهاد اداری تجزیه و تحلیل میکنند.
وزیر ارشاد در اختتامیه چهاردهمین دوره جایزه جلال گفت: غربزدگی و از خودبیگانگی از مفاهیم مهم در منظومه فکری جلال آل احمد بود و به همین دلیل ما در این جایزه از بازگشت به خویشتن تجلیل میکنیم.
دولت دوازدهم در آخرین سال خود باعث بدعتی شد که رنج و آزار اهالی نجیب فرهنگ و هنر این سرزمین را دوچندان کرد و حال دولت سیزدهم که با شعار «عدالت» بر کرسی قوه مجریه تکیه زده است بازهم همان بدعت را پیشه گرفته است