چهارشنبه 24 بهمن 1403

عضویت 13.5 میلیون دانش آموز، مدیر و معلم در شبکه شاد

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
عضویت 13.5 میلیون دانش آموز، مدیر و معلم در شبکه شاد

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه 13 میلیون و 500 نفر از دانش آموزان، مدیران و معلمان در شبکه شاد عضو هستند، گفت: ایجاد شبکه شاد توسط ایران برای ارائه آموزش در بستر شبکه امن داخلی قابل توجه بوده است.

محسن حاجی میرزایی چهارشنبه 21 خرداد در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان همدان، اظهار کرد: اگرچه سال جدید با کرونا آغاز شده است اما خوشبختانه جمهوری اسلامی واکنش هوشمندانه‌ای در این زمینه نشان داد.

وی با بیان اینکه در حوزه آموزش سرعت واکنش کمیت و کیفیت متناسب با این پدیده بسیار قابل توجه بوده است، گفت: در بهمن ماه بیماری کرونا در ایران شیوع پیدا کرده بنابراین برای جلوگیری از شیوع گسترده ویروس مدارس در اسفندماه تعطیل شدند که برای فاصله نیفتادن بین آموزش دانش آموزان در کمتر از یک ماه برنامه‌های تلویزیونی آغاز شدند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه بیش از 98 درصد پوشش جغرافیایی برنامه تلویزیونی داشتیم و امکان دانلود برنامه‌ها و آموزش‌ها هم میسر بود، افزود: طبق آمار یک ماه گذشته بیش از 27 میلیون بار برنامه های تلویزیونی دانلود شده بودند.

وی با تاکید به اینکه برای رفع ابهام و تردیدها ارتباط تعاملی بین دانش آموزان و معلمان فراهم شد، بیان کرد: خوشبختانه سکوی مناسبی برای آموزش در کشور تولید شد و بیش از 13.5 میلیون نفر از معلمان، مدیران ودانش آموزان به شبکه شاد پیوستند.

وی بیان کرد: برای کسانی که امکان ارتباط با تلویزیون و اینترنت نداشتند بسته‌های خودآموز فراهم و دراختیار آنها قرار داده شده است.

حاجی میرزایی با اشاره به اینکه در 11 استان معلم سرکلاس حضور یافتندو در مدت کوتاه سامانه آموزشی شاد ظرفیت بومی خوبی را به کشور اضافه کرد، افزود: اکنون در شبکه شاد امکان برقراری ارتباط زنده با مدیران وجود دارد.

وی با بیان اینکه شبکه شاد به رسانه‌های کشور اضافه شده و اکنون نیز برای اوقات فراغت دانش آموزان و تابستان به فکر هستیم تا برنامه های تربیتی با موضوعات مختلف و عترتی برای آنها تدوین کنیم، اعلام کرد: اکنون پس از ورود به زیست جدید به دنبال استفاده از ظرفیت های تازه هستیم البته هیچ چیز جای کلاس را نمی گیرد اما الان ناگزیر هستیم وباید حداکثر استفاده را از ظرفیت‌ها را داشته باشیم.

حاجی میرزایی با بیان اینکه در حال حاضر محتوای تمام دروس در شبکه شاد در دسترس است، گفت: امیدوارم بتوانیم در مدت شیوع کرونا ویروس اقدام اثرگذاری برای آموزش دانش آموزان فراهم کنیم.

وی با اشاره به اینکه در این مدت تجربه کشورهای دیگر قابل توجه بوده است، خاطرنشان کرد: اجلاس بین وزاری آموزش و پرورش کشورهای اسلامی که چندی پیش به صورت مجازی برگزار شد تقریبا هیچکدام کار متمایزی را انجام نداده بودند اما ایجاد شبکه شاد توسط ایران قابل توجه بوده که همه آموزش ها در بستر شبکه امن داخلی انجام می شد و این ظرفیت بسیار خوبی برای جمهوری اسلامی است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه برای سال تحصیلی جدید هم برنامه ریزی می شود تا اگر تعطیل شد چگونه و اگر برقرار شد چگونه آموزش ها ادامه پیدا کند، گفت: رتبه بندی معلمان در دو مرحله انجام شده است همچنین دولت همراهی خوبی برای عادلانه شدن حقوق معلمان داشته تا منزلت آنها حفظ شود.

حاجی میرزایی با اشاره به اینکه یکی از مطالبات مقام معظم رهبری سند تحول است که در قالب همین سند 25 بسته تحولی برنامه ریزی شده است، بیان کرد: در سال جاری محورهایی از این سند را در مدارس مشاهده خواهیم کرد.

وی طرح آجر به آجر سازمان نوسازی مدارس کشور را مطلوب دانست و یادآور شد: فرهنگ مسئولیت پذیری و فرهنگ مدرسه سازی با این طرح نهادینه می شود.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان نیز گفت: امروزه تمرکز دشمن بر نسل جوان است بنابراین باید مقوله تربیت در آموزش و پرورش جایگاه خاصی داشته باشد چراکه آموزش و پرورش حساس ترین وظیفه را در امر تربیت دارد. لمسلمین

حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله شعبانی موثقی اظهار کرد: آموزش‌ها و تدریس آموزش و پرورش در ایام کرونا سرعت عمل مناسب از لحاظ کمی و کیفی داشت بنابراین لازم است از دست‌اندرکاران آموزشی کشور که چندین ماه درگیر بودند قدردانی کنیم.

وی با قدردانی از تلاش مدیران استانی افزود: به اعتبار شغل معلمی که دارم نگاهم فرهنگی است و با این تعبیر می گویم که مدیران خوبی در استان هستند که این به عنوان یک نقطه قوت برای استان به شمار می رود.

نماینده ولی فقیه در استان همدان با اشاره به اینکه هم جهت بودن نگاه فرهنگی در استان فرصتی خوبی را فراهم کرده است، بیان کرد: خوشبختانه مدیران استان در زمینه های فرهنگی هماهنگ هستند و این توفیقات خوبی را در زمان حال و آینده فراهم می کند.

وی با بیان اینکه شورای هماهنگی حوزه آموزش و پرورش در استان اقدامات خوبی انجام داده و جای تقدیر دارد، اعلام کرد: استان همدان در حوزه‌هایی مانند نماز در آموزش و پرورش رتبه و جایگاه خوبی را در کشور دارد.

شعبانی موثقی با بیان اینکه آموزش و پرورش حساس ترین و مهمترین حوزه ای است که می تواند در عرصه تعلیم و تربیت ورود کند، اضافه کرد: در نگاه اسلام تربیت از قبل تولد لحاظ می شود همچنین امروز هم که تمرکز دشمن بر نسل نوجوان است باید به مقوله تربیت در آموزش و پرورش توجه خاصی داشت و به نظر می رسد آموزش و پرورش حساس ترین وظیفه را در امر تربیت دارد.

امام جمعه همدان با تاکید به اینکه در عرصه آموزش می توان خود را نقد کرد وچگونگی و نحوه درس خواندن بسیار مهم است، افزود: نسل امروز آینده سازان فردا هستند که تربیت آنها نیاز به سند تحول دارد.

وی با اشاره به اینکه باید سند تربیتی نوجوان را خودمان بسازیم که این اتفاق در سند تحول افتاده است، گفت: مقداری از جانب برخی از معلمان صحبت می کنم وبارها گفته ام جایگاه معلم و منزلت اجتماعی آنها باید ارتقاء یابد و ما به جد معتقد هستیم در فرهنگ اسلامی جایگاه و منزلت معلم بالاست و نگاه جامعه و دانش آموز و عموم مردم به معلم باید ارتقاء پیدا کند.

شعبانی موثقی با اشاره به اینکه در حوزه مصوباتی باید برای فرهنگیان سریع کارهایی مانند رتبه بندی معلمان انجام شود که این کار اکنون درحال انجام بوده و اقدامات خوبی صورت گرفته است، افزود: توجه به معیشت معلمان یکی از بخش های ایجاد منزلت برای آنان است.

وی با بیان اینکه شبکه شاد خیلی زود توانست به لحاظ ضرورت اجتماعی نهادینه شود که این امر نشان دهنده این است که با آماده سازی زیرساخت ها فعالیت و استفاده عمومی از شبکه های داخلی امکان پذیر است، تصریح کرد: 13.5 میلیون کار بر از شبکه شاد برای آموزش و تدریس استفاده می کنند پس می توان شبکه ملی را راه اندازی و آن را مدیریت کرد.

نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه شبکه شاد تجربه بسیار خوبی بود، گفت: عرصه فرهنگ باید فعال باشد و نیاز تربیت خوب نسل آینده پویندگی و بالندگی است همچنین آموزش و پرورش در بخش هایی مظلوم واقع شده و در جاهایی قوانین فرهنگی و مذهبی اجرا نمی شود که نیازمند یاری رسانی است.

استاندار همدان نیز گفت: استان همدان به عنوان "پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین" نامگذاری شده که این نامگذاری بسیار مصداق دارد و بی علت نبوده و مربوط به تاریخ و تمدن، فرهنگ و بزرگی مردم استان است.

سیدسعید شاهرخی با اشاره به اینکه تاریخ همدان به بلندای تمام تاریخ ایران زمین است، افزود: بیش از یک 1800 اثر ملی در استان وجود دارد و بسیاری در نوبت ثبت جهانی قرار گرفته همچنین 1100 اثر تاریخی و طبیعی در استان ثبت ملی شده و دارای شناسنامه است.

وی بیان کرد: مردمی متدین، فداکار، انقلابی در این استان زندگی می‌کنند که بیش از 8000 شهید را تقدیم انقلاب و نظام کرده‌اند و در پیروزی انقلاب نقش اساس را داشتند. مردم همدان در برنامه های متعددی نظیر جنگ، جهاد، دفاع و مقاومت نقش برجسته‌ای داشتند و امروز در حضور فرزندان بزرگ و عزیزی از استان همدان هستیم که یکی از برگ های زرین و موفق را در کشور از استان همدان به تصویر کشیده‌اند.

استاندار همدان با تاکید به اینکه سرزمین ما با وقف عجین است، افزود: از تعداد خیرین مدرسه‌ساز موجود 204 نفر صرفا در امر مدرسه‌سازی فعالیت مستقیم دارند، خیرین مدرسه‌ساز استان 1920 کلاس در قالب 314 پروژه در استان اجرا کرده‌اند یعنی 222 هزار مترمربع فضا را ساختند و با سخاوت در اختیار فرزندان ما در امر آموزش قرار دادند.

شاهرخی با بیان اینکه به طور متوسط33 درصد فضای آموزشی ما را خیرین ساخته‌اند و در سال 98، 50 درصد مجموع پروژه‌های در حال ساخت توسط خیرین انجام شد، اعلام کرد: فکر بلند وزارت آموزش و پرورش و دولت زمینه‌ای را فراهم کرده تا همه افراد با هر وسعی با خرید یک خشت در امر مدرسه‌سازی مشارکت کنند.

وی خاطرنشان کرد: طرح آجر به آجر فرصتی فراهم می کند که همه در امر خیر شرکت کنند و طرح بسیار هوشمندانه است که حتما در کیفیت آموزش و پرورش موثر خواهد بود.

انتهای پیام