عضو شورای شهر تهران: بنده شاگرد چمران هستم
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران در واکنش به سوءبرداشت صورت گرفته در جلسه قبلی شورای شهر تهران و صحبتهای رئیس شورای واکنش نشان داد و گفت: بنده شاگرد آقای چمران هستم.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، ناصر امانی؛ عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران در جریان دویست و سی و هفتمین جلسه شورای شهر تهران با ارائه گزارش بازدید خود از محله چیتگر شمالی در منطقه 21، با بیان اینکه در جلسه گذشته مباحثی درخصوص تفریغ بودجه مطرح شد، اظهار کرد: اگر به مذاکرات توجه شود میبینیم که به هیچ عنوان به جز اینکه بنده فکر میکردم آن بند قانونی راهکاری ارائه میدهد و دیگر اعضا تعبیر دیگری داشتند، چیزی نبود اما در فضای مجازی آلوده به گونهای دیگر این مذاکرات را تعبیر کردند که بنده مقابل رئیس شورا ایستادهام.
وی با بیان اینکه در این موضوع سوءبرداشت صورت گرفته و به جایگاه رئیس شورا اهانت شد، افزود: بنده شاگرد رئیس شورا هستم و هر چه آقای چمران تصمیم بگیرد ما تسلیم هستیم و در نهایت پس از اینکه رئیس شورا گفت بحث ادامه پیدا نکند، تفریغ بودجه مورد بررسی قرار گرفت و به تصویب برسد.
واکنش چمران به حواشی جلسه قبلی شورای شهر تهرانامانی با بیان اینکه منطقه 21 به عنوان منطقهای جوان در سال 83 با تفکیک از 3 ناحیه منطقه 9 تشکیل شد، تصریح کرد: این منطقه به عنوان پهنه اصلی استقرار کارخانجات صنعتی در نظر گرفته شد؛ به نحوی که 10 کارخانه خودروسازی و صنایع وابسته در محدوده این منطقه مستقر هستند. تعدادی از محلات این منطقه در قالب شهرکها قرار دارند که میتوان به شهرک نفت، آزادی، استقلال، پاسداران، دانشگاه، فرهنگیان و شهرداری اشاره کرد و علاوه بر ساختار شهرکمحور ساختار محلهای نیز برای آنها در نظر گرفته شده است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با اشاره به اینکه محله چیتگر که در گذشته ساختاری واحد داشته به 3 ساختار شمالی، جنوبی و بوستان چیتگر تجزیه شده و تبعاتی برای محلات ایجاد کرده است، افزود: ناحیه 3 منطقه 21 که 6 محله دارد از 27 هزار نفر جمعیت برخوردار است و 200 هزار نفر کارگر و پرسنل صنایع به صورت شناور روزانه وارد این ناحیه میشوند که مشخص است چه وضعیتی برای این محله ایجاد خواهد کرد.
عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه زمین چمن بسیار خوبی در محله وجود دارد که ماهیانه به قیمت 17 میلیون و 200 هزار تومان به پیمانکار واگذار شده است، افزود: بنری در محل نصب شده که قیمت مصوب شورا را در هر ساعت 500 هزار تومان عنوان کرده اما پیمانکار برای هر ساعت یک میلیون و 200 هزار تومان دریافت میکند و علت آن را میزان اجاره زمین از شهرداری میداند.
وی تصریح کرد: زمین مرکز مخابرات شهدای چیتگر با همراهی مردم واگذار شده بود که این مرکز جابجا و ساختمان آن رها شده است که با گلایه ساکنان همراه شده است.
در ادامه جلسه محمدرضا پوریافر شهردار منطقه 21 اظهار کرد: تلفیق صنعت و سکونت تبعاتی دارد که باید فکری به حال آن کرد. بالای 200 هزار نفر جمعیت شناور و وجود خودروهای کارکنان در بافت منطقه مزاحمتهایی برای اهالی ایجاد کرده است.
وی افزود: تردد کامیون ها باعث خرابی آسفالت معابر این محله شده است. از سویی دیگر دوگانه بودن مسئولیت شهرک ها کار را برای ما سخت کرده و جمعآوری پسماند، آسفالت، روشنایی معابر، خطکشی و دیگر امور شهرکها را شهرداری انجام میدهد اما شهرداری نسبت به سرای محله اقدام کرده و یکی از شهرکها در این مورد از ما شکایت کرده است. ما در چندین شهرک با چنین مشکلاتی روبرو هستیم.
پوریافر با بیان اینکه شهرداری نمیتواند خدمات خود را قطع کند و در این صورت نارضایتی گسترده ایجاد خواهد شد، تصریح کرد: مشکلات شهرک دانشگاه قدیمی است و به دهه 60 برمیگردد اما با این وجود سعی میکنیم خدمات را در این شهرک ارائه دهیم.
وی با تأکید بر اینکه با کمک معاونت حمل و نقل و ترافیک این وعده را گرفتیم که تعداد زیادی اتوبوس تحویل بگیریم و نیاز را به صفر برسانیم، تصریح کرد: خط 9، 10 و 11 مترو و یا حتی خط 4 به صورت اکسپرس از بیمه تا تهرانسر میتواند مشکل را حل کند که البته خط 4 منتفی است. درخواست ما این بود که تراموا، ال آرتی و بی آرتی و هریک از این طرحها که قرار است اجرا شود، به منطقه 21 نیز برسد و مشکلات حمل و نقل این منطقه را برطرف کند.
پوریافر با بیان اینکه رینگ اول شبکه فاضلاب منطقه تا پایان خرداد ماه به شبکه فاضلاب متصل میشود اما فاضلاب محله وردآورد با مشکل روبرو است، یادآور شد: درمانگاه مجهزی در ویلاشهر در حال راهاندازی است و نیمه تیرماه به بهرهبرداری خواهد رسید؛ هرچند نیاز منطقه را جبران نمیکند و با وجود اینکه وظیفه ما نیست با سرمایهگذاران وارد مذاکره شدیم. برای راهاندازی کلانتری نیز زمینهایی پیشنهاد دادیم تا مشکل امنیتی منطقه نیز رفع شود.
وی با اشاره به ساخت 3 پل عابرپیاده و جایگزینی با پلها فعلی گفت: عمده محلات ساختمانهای 3 طبقه دارند. شهرک شهرداری، دانشگاه، ویلا شهر و چیتگر شمالی و جنوبی محلات 60 ساله هستند و ساختمانها بافت ریزدانه دارند و نیاز به کمک دارند که در طرح تفصیلی مشمول نوسازی بافت شوند.
مهدی چمران؛ رئیس شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه فرسودگی این محلات مصوبه کمیسیون ماده 5 دارد، گفت: امیدواریم در شورای عالی معماری و شهرسازی نیز این مصوبه تایید شود. ما در گذشته از ساختمان فرسوده نام میبردیم نه بافت فرسوده. اگر گذر اجازه دهد میتوان در این محلات نیز مجوز طبقه تشویقی داد.