علت کاربردی نبودن برخی طرحها در شهر تهران

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، سیداحمد علوی در تذکر پیش از دستور خود در جلسه سی و چهارم شورای شهر تهران با اشاره به لزوم بازنگری طرح های مرتبط با HSE توسط مدیریت شهری و بروز حوادثی مانند انفجار بازار گل و گیاه محلاتی گفت: حوادثی از این دست نشان داد که ما درد و مشکل را می شناسیم و سالهاست که آن را بررسی و برایش طرح می نویسیم اما در همین حد می ماند تا اتفاقی بیفتد و برویم با دستور دادستانی آن را پلمب کنیم.
وی با بیان اینکه علت کاربردی نبودن طرح ها نادیده گرفته شدن حقوق ذینفعان است، افزود: این حوادث نشان می دهد که در طرح هایی آماده می کنیم خیلی ذینفعان را در نظر نمی گیریم و در برخی جاها نیز نهادهای نظارتی دست همکاران ما را میبندند و نمیتوانیم که با ذینفعان به توافق برسیم.
عضو شورای شهر تهران ادامه داد: نتیجه این می شود که حوادث رخ می دهند و تازه ما به فکر می افتیم که ذی نفعان را در نظر بگیریم.
وی با اشاره به نادیده گرفته شدن حقوق ذینفعان در طرح های دیگر مانند نوسازی بافت فرسوده گفت: همین مشکل را در نوسازی بافت فرسوده هم داریم، در آنجا هم حقوق ذینفعان را در نظر نگرفته ایم و بیشتر به فکر خودمان بودیم.
علوی خطاب به مدیران شهری گفت: از همکاران در دوره جدید مدیریت شهری میخواهم با توجه به زمان حدود 4 ساله که در اختیار و جرأت و جسارت را دارند، برای این فکری کنند و طرح ها را بازنگری کنند و درگیر طرح های قدیمی نشویم.
انتهای پیام /
*س_ شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید _س* این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید شورای شهر تهران مدیریت شهری مدیریت حوادث این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است