شنبه 11 مرداد 1404

علم الهدی: دشمن مخالف دین و دانش ملت ایران است / در جنگ تحمیلی اخیر اسرائیل بیچاره و از هستی ساقط شد

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
علم الهدی: دشمن مخالف دین و دانش ملت ایران است / در جنگ تحمیلی اخیر اسرائیل بیچاره و از هستی ساقط شد

علم الهدی گفت: شما ایرانیان از نظر مردم کره زمین الگو و اسوه یک ملت با شرافت هستید چرا که در 2 جنگ تحمیلی هشت ساله و 12 روزه اخیر توانستید دشمن را از رسیدن به هدف خود باز بدارید.

سید احمد علم الهدی در خطبه های نماز جمعه امروز مشهد که در حرم مطهر امام رضا (ع) ایراد شد افزود: در جنگ تحمیلی هشت ساله مردم جان و خون دادند و کشور را وجب به وجب با دست خالی از دشمن بعثی زدودند.

وی در بیان تفاوت جنگ تحمیلی هشت ساله با دفاع مقدس 12 روزه اخیر گفت: در هشت سال دفاع مقدس ما قدرت نداشتیم لذا آن نبرد هشت سال طول کشید اما در جنگ اخیر شما مردم قدرت و اقتدار داشتید.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: در جنگ اخیر طی کمتر از 16 ساعت حالت پدافند ما به آفند تبدیل و دشمن، بیچاره و از هستی ساقط شد.

علم الهدی افزود: یک رسانه اسراییلی نقل کرده بود طی 12 روز بیش از 41 هزار ساختمان، خودرو و تجهیزات مختلف صهیونیستها با موشک های ایرانی نابود شد.

وی ادامه داد: در جنگ 12 روزه برخلاف هشت سال دفاع مقدس، همه ملت های دنیا و کشورهای اسلامی دشمن ما را محکوم کردند حال آن که در دفاع مقدس حتی برخی کشورهای اسلامی هم با ما همراهی نداشتند و جهان، دشمن بعثی را محکوم نکرد.

امام جمعه مشهد گفت: دشمن، مخالف دین و دانش ملت است چرا که دین، مانع سلطه استکباری بر ملت متدین است و نمی گذارد مردم زیر بار استکبار بروند و ظلم پذیر شوند.

علم الهدی افزود: استکبار جهانی به دنبال ملت های ظلم پذیر می گردد و وقتی دین با این گزاره مقابله کرد پس استکبار با دین، دشمن می شود.

وی اضافه کرد: مردم در دوران طاغوت به خاطر دین به دنبال مرجع دینی راه افتادند، رهنمود گرفته و استکبار و مزدوران ناپاکش را از کشور بیرون کرده و به زباله دان تاریخ ریختند.

امام جمعه مشهد گفت: مردمی که بخواهند مستقل از استکبار زندگی کنند و طوق بندگی استکبار را برگردنشان تحمل نکنند، به استکبار وابسته نمی شوند و راه استقلال را با تکیه بر علم و دانش طی می کنند لذا دشمن همچنین مخالف دانش مردم است تا چنین سرمایه عظیمی برای استقلال مردم به دست نیاید.

علم الهدی افزود: استادان دانشگاهی خوش فکر باید فعالیت های تولید و فناوری را توسعه دهند تا کشور مقابل استکبار بایستد و بر دهانش بکوبد.

او با اشاره به فرا رسیدن سالگرد شهادت امام حسن مجتبی (ع) ادامه داد: امام حسن مجتبی (ع) از جنگ با معاویه روی برنگرداندند بلکه با تغییر مسیر در آن نبرد و اتخاذ راهبردی جدید جامعه را برای انقلاب کربلا آگاه و آماده و قیام امام حسین (ع) را زمینه سازی کردند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.