علی ربیعی
علی ربیعی
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی ربیعی سخنگوی دولت در نشست خبری خود با خبرنگاران گفت: امام خمینی (ره) رهبری بود که مورد اعتماد مردم بود. 15 خرداد قیام مردم بی سلاح علیه یک رژیم تا دندان مسلح بود. نیمه خرداد، پیش روی ما است. خرداد، ماه سرنوشتساز و تاریخساز ملت ایران کهن است. ربیعی اظهار داشت: 14 خرداد روز رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران که یک رهبر دینی است و پرتو ایشان...
سخنگوی دولت با بیان اینکه مذاکرات وین به بن بست نرسیده است، گفت: این مذاکرات ادامه دارد و باید در سه مورد مهم بررسیهای بیشتری انجام شود.
سخنگوی دولت با بیان اینکه مذاکرات وین به بن بست نرسیده است، گفت: این مذاکرات ادامه دارد و باید در سه مورد مهم بررسیهای بیشتری انجام شود.
سخنگوی دولت با اشاره به اینکه صندوقهای رای میراث انقلاب و امام و دستاورد به بلوغ رسیده از مشروطه است گفت: صندوق های رای یک میراث گرانبها از تاریخ یک ملت هستند.
سخنگوی دولت اعلام کرد که به اعلام احیای کامل برجام تا پیش از پایات کار دولت بسیار امیدواریم.
سخنگوی دولت گفت: میزان جوجه ریزی در اردیبهشت امسال حدود 114 میلیون انجام شده است که در مقایسه با اردیبهشت سال گذشته بالای 10 درصد افزایش نشان میدهد.
معاون نخستوزیر روسیه اعلام کرد که کمبود عرضه جهانی نفت یک میلیون بشکه در روز است.
وطن امروز در ستون سرمقاله خود نوشت: به نظر میرسد تعدد کاندیداها از جناحهای سیاسی گوناگون تنها یکی از عوامل جزئی تعیینکننده میزان مشارکت در فرهنگ سیاسی ایران است.
در انتخابات ریاستجمهوری سال 1380 که تقریبا یک انتخابات یکطرفه با حضور رئیسجمهور وقت بود، شاهد هستیم مشارکت مردم به 67 درصد میرسد.
علی ربیعی سخنگوی دولت در روزنامه ایران نوشت: بنا بر وظیفه شغلی و اداری خودم ناچارم هر روز مطالب بیربط و باربط زیادی را بخوانم. با نزدیک شدن به موعد برگزاری انتخابات، فعلا مباحث انتخاباتی و شعارهای نامزدها در صدر اخبار قرار گرفتهاند و همچنین مسائل حول و حوش تأیید صلاحیتها نیز محل گفتوگو و نقدها شده است.
علی ربیعی در یادداشتی با نقد برنامه رفاهی نامزدها اگر منظور از دولت مردمی دولتی است که بدون کمک به خلق ثروت، صرفا سیاستهای توزیعی و بازتوزیعی بدون درآمد و مبتنی بر ایجاد کسر بودجه ساختاری را مد نظر قرار دهد، این چیزی جز مردمستیزی نخواهد بود.
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: سخنگوی دولت گفت: باید بپذیریم که منهای سیاستهای رفاهی، اداره جوامع ممکن نیست و توسعه ها، توسعههای مصیبت باری خواهند بود.
ایسنا نوشت: سخنگوی دولت گفت: پیش بینی می کنم که در آینده سیاسی ایران و به طور غلیظی در چهار سال آینده به سیاست رفاهی صدقه ای بازگشت خواهیم کرد و این سیاست به طور جدی در نیمه دوم 1400 و 1401 دنبال خواهد شد.