علی لاریجانی
علی لاریجانی
علی لاریجانی با اشاره به اینکه به نظر من مهمترین وظیفه حکومت، توسعه ملی پایدار برای کشور است، گفت این توسعه شامل مسائل اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی و امنیتی و... می شود.
اقتصادنیوز: علی لاریجانی گفت: بعضی آقایان طوری حرف می زنند که اگر ما اگر در برخی از پایتخت ها نفوذ داشته باشیم خیلی کار مهمی انجام دادیم. نه، این وظیفه تبعی ماست وظیفه اصلی ما این است که مردم خودمان زندگی قابل پیش بینی داشته باشند و بدانند مسیر آینده چیست؟
آیندنیوز نوشت: علی لاریجانی معتقد است متمرکز اداره کردن کشور غلط است و باعث می شود نخبگان استانی احساس مشارکت نکنند.
به نظرمن باید دولت را دو قسم کنیم، یک قسم وزرای ستادی و یک قسم وزرای منطقه ای. وزرای منطقه ای مسئول چند استان می شوند،
نوریقزلجه با اشاره به اینکه فشار به مجلس در دوره نهم مجلس به این اندازه نبود، گفت: به نظرم فشار بر مجلس به دلیل ضعف در مدیریت مجلس است.
علی لاریجانی تاکید می کند: عقلانیت را باید بسط بدهیم و به این پرسش پاسخ بدهیم که که می خواهیم در حکومت چکار کنیم.
رئیس پیشین مجلس گفت: صرف اینکه ما بگوییم بیست سال دیگر میخواهیم به کجا برسیم مشکل ما را حل نمی کند.
علی لاریجانی، تاکید می کند عقلانیت را باید بسط بدهیم و به این پرسش پاسخ بدهیم که که می خواهیم در حکومت چکار کنیم.
جلیلی با هشدار به دانشجویان گفت: فتنه زرد با توئیت و فالوور بیشتر میخواهد بر استدلال و حرف حق غلبه کند.
با نزدیکتر شدن به ایام انتخابات اما همچنان مشخص نیست که اعتدالیها با چهرههای نزدیک به لاریجانی لیستی منتشر خواهند کرد یا شخص لاریجانی از لیستی حمایت خواهد کرد یا خیر.
شکوری راد: اصلاحطلبان علیرغم رفتار اختلاف با اشخاصی مثل روحانی به خاطر مصلحت از او حمایت کرد اما حسن روحانی و اطرافیانش نمکنشناسی کردند.
انتخابات مجلس دوازدهم برای علی لاریجانی بسیار مهم است؛ تا جایی که همه نیروهایش را فراخوانده است و خود ورود مستقیم به انتخابات نخواهد داشت.
روزنامه اصولگرای خراسان، در تحلیلی انتخاباتی نحوه حضور و نقش آفرینی لاریجانی در انتخابات مجلس 1402 را مورد بررسی قرار داده است.
پس از پایان مجلس دهم به نظر رسید که لاریجانی دیگر نمیخواهد ادامه کار سیاسیاش را در مجلس دنبال کند. او در انتخابات مجلس یازدهم نامزد نشد تا حدسها و گمانها به سمت میل او برای ریاستجمهوری برود.
علی لاریجانی در جمع گروهی از نخبگان سراسر کشور با اشاره به لزوم تعامل با اهالی هنر گفت: تقابل با هنرمندان کاملا اشتباه است. با آنها باید حرف زد تا زمینه همکاری ایجاد شود. وی افزود: دو گونه میتوانیم عمل کنیم یکی اینکه منافع مشترک در صحنه بینالملل تعریف کنیم و دیگری اینکه زورآزمایی کنیم. حتما در منافع مشترک احتیاج به قدرت هم هست، اما باید ببینیم تعریفمان از قدرت چیست؟ آیا قدرت را زور...