علی لاریجانی
علی لاریجانی
مناظره اول چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری روز دوشنبه (28خرداد) با موضوع مسائل اقتصادی برگزار شد. آقایان خضریان و عطریانفر در قالب یک میزگرد انتخاباتی، عملکرد 6 کاندیدای حاضر در عرصه انتخابات در مناظره اول را مورد ارزیابی قرار دادند.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران معتقد است در پایان رقابتهای انتخاباتی و پیش از فرارسیدن روز انتخابات، کسانی که در صحنه باقی خواهند ماند 3 نفر خواهند بود؛ قالیباف، پورمحمدی و پزشکیان.
گفته میشود دلیل خروج آذری جهرمی از ستاد و کمپین انتخاباتی پزشکیان،اختلاف او با چهرههای اصلاحطلب رادیکال بود که هم اکنون مدیریت ستاد پزشکیان را بر عهده دارد.
تاجیک: پزشکیان و تیمش اگر میخواهند در مرحله اول کار تمام شود، باید امکان به حرکت آوردن قشر خاکستری را داشته باشند
محسن هاشمی، رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ضمن اینکه بر این باور است انتخابات آزاد لازمه مشروعیت نظام است، میگوید اگر افرادی نظیر احمدینژاد و لاریجانی تایید صلاحیت میشدند میزان مشارکت به 80 درصد میرسید.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، این حزب ضمن حمایت از نامزدی مسعود پزشکیان نوشته است: «انتخابات زودهنگام ریاستجمهوری در سال 1403 به فرصتی تاریخی برای تغییر در مسیر اداره کشور و گذار از انتخابات سال 1400 بدل شده است. در آن سال، انتخاباتی کمرقابت با حذف نامزدهای اصلاحطلب و میانهرو برگزار شد که نتایج آن بیشوکم روشن بود. کارگزاران سازندگی البته به سهم خود کوشید با حضور در آن انتخابات...
آذری جهرمی در مطلبی نوشت: آقای #پزشکیان دارای صفات بارزی است که البته برخی کاندیداهای عزیز دیگر هم از این صفات برخوردارند، اما فرای از آن، دیدگاههای مرکزی ایشان چه در حوزهی سیاست و جامعه و چه در حوزهی فضای مجازی و اینترنت را به آنچه بنده برای آینده ایران در ذهن ضروری میدانم، با قرابتر یافتم آذری جهرمی در مطلبی نوشت: آقای #پزشکیان دارای صفات بارزی است که البته برخی کاندیداهای عزیز...
وزیر ارتباطات دولت دوازدهم گفت: همه میدانیم که شرایط برای رییس جمهور آینده ایران، سخت و پرچالش است اما تنها چیزی که میتواند او را در این مسیر یاری کند مشارکت مردم در نپذیرفتن ایدههای ضعیف، بدون منطق، خیالی و منسوخ شده است.
ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان به انتساب لیست منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر «کابینه پیشنهادی دکتر پزشکیان» واکنش نشان داد.
«استفاده از واژه انقلابی در دولت احمدینژاد هم با شدت رواج داشت. از دید احمدینژاد، هاشمی رفسنجانی استخوانی در گلوی انقلاب بود و ایشان وعده داد که آن استخوان را بیرون میکشد! حال و روز آن جریان انقلابی آبادگر نژادی بر همگان روشن است. برای بار سوم شورای نگهبان بحق صلاحیت احمدینژاد را احراز نکرد یا دقیقتر ایشان را ردصلاحیت کرد.» عطاءالله مهاجرانی طی یادداشتی در اعتماد نوشت: نشانهها...
نشانهها در فضای حقیقی و فضای مجازی از تکان و تکاپوی تازهای در جامعه روایت میکند. چگونه میتوان این فضای جدید را تفسیر کرد؟
محمدرضا باهنر گفت: جنتی اعلم! به عقل من نمیرسد چرا لاریجانی که سه دوره رئیس مجلس بوده است صلاحیتش تایید نمیشود.
نشانهها در فضای حقیقی و فضای مجازی از تکان و تکاپوی انتخاباتی تازهای در جامعه روایت میکند.
هاشمی طبا با اشاره به ردصلاحیت لاریجانی گفت: اگر ما رئیس جمهوری میخواستیم که شاخص باشد و از نظر شخصیتی، بروز شخصیتی داشته باشد، آقای لاریجانی بود ولی به هر حال ایشان را نپسندیدند و دفعه گذشته هم متأسفانه ایشان را رد کردند.
اقتصادنیوز: سعید جلیلی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بعد از ظهر امروز جمعه 25 خرداد با حضور در برنامه «میزگرد سیاسی» شبکه سه سیما، به سوالات پاسخ داد.
علی لاریجانی متولد 1336 از سال 1361 تا 1362 معاون امور مجلس وزیر کار و امور اجتماعی، معاون حقوقی و امور مجلس وزیر پست، تلگراف و تلفن بود. ین عکسها توسط عکاسان روزنامه اطلاعات در جلسات علنی مجلس بین سالهای 1361 تا 1362 برداشته شده. اغلب این عکسها برای اولین بار منتشر میشوند.