علی لاریجانی
علی لاریجانی
نمایندگان مجلس یازدهم، صبح امروز با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
قرن نو نوشت: محمد باقر قالیباف درحالی صبح امروز با 194 رای در جایگاه رئیس مجلس تکیه زد که او در دوسال گذشته 230 رای نمایندگان را اخذ کرده بود.
صبح امروز، سومین انتخابات هئیت رئیسه مجلس برگزار شد و اهالی بهارستان ترکیب هئیت رئیسه مجلس را مشخص کردند تا قالیباف برای سومین سال پیاپی بر کرسی ریاست پارلمان تکیه بزند.
محمد باقر قالیباف درحالی صبح امروز با 194 رای در جایگاه رئیس مجلس تکیه زد که او در دوسال گذشته 230 رای نمایندگان را اخذ کرده بود.
اعتراضات دی ماه 1396 نشان داد که اصلاحات حتی از نمد حمایت انفعالی و پسینی رخدادهای اجتماعی نیز نمی تواند، کلاهی برای ترمیم اعتبار از دست رفته خود ببافد و این جریان با پدیده قهر اجتماعی مواجه شده بود.
ترکیبی از آرای نمایندگان حامی قالیباف و نمایندگانی که او را گزینه اصلح نمی دانند اما در غیبت رقیبی توانمند، به قالیباف رای می دهند، عامل تداوم دوره رئیس فعلی بهارستان می شوند. قالیباف و یارانش به این فرضیه، بسیار دل بسته اند
در پیام علی لاریجانی در پی شهادت شهید صیاد خدایی آمده: این انسان مؤمن و مجاهد فی سبیل الله، جانعزیز و گرانبهای خود را به خاطر دفاع از حریم اهلبیت (ع) و آرمانهای اسلامی و انقلابی، درراه خدا مبذول داشت و مقام والای شهادت، پاداش الهی اوست.
در پیام علی لاریجانی آمده: شهادت رزمنده غیور و شجاع مدافع حرم، شهید «صیاد خدایی» بهدست مزدوران جنایتکار و شقاوتپیشه وابسته به استکبار موجب تألم و تأثر گردید.
علی لاریجانی در پیامی شهادت سرهنگ حسن صیاد خدایی را تسلیت گفت.
ایلنانوشت: علی لاریجانی در پیامی شهادت سرهنگ حسن صیاد خدایی را تسلیت گفت.
علی اکبر ناطق نوری در خاطرات خود نوشت: یکی از مباحثی که در آغاز مسئولیت جدید مقام معظم رهبری قابل توجه بود بحث مکان استقرار ایشان بود. پیشنهاد بعضی این بود که آقا به جماران تشریف ببرند و از همان تشکیلات و امکاناتی که حضرت امام داشتند استفاده کنند.
فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: لاریجانی شانس آورد که در انتخابات ریاستجمهوری 1400 ردصلاحیت شد زیرا رأیی نداشت و مطمئن باشید اگر در انتخابات مجلس شرکت کند و تأییدصلاحیت هم بشود، مردم به او رأی نخواهند داد و اوج بیخردی اصلاحطلبان است که با او به میدان بیایند.
بیست و پنج سال قبل، سید محمد خاتمی با روی پیروزی در انتخابات ریاستجمهوری جریان جدیدی را در امتداد جریان چپ دهه شصت به نام اصلاحطلبی بهوجود آورد.
مصطفی طاهری، نماینده مجلس و عضو کمسیون صنایع و معادن گفت: خودم یک خودروی پژو دارم که فقط برای درست شدن کولرش، 10 بار به نمایندگی مراجعه کردم!
ایرج صفاتی دزفولی از نمایندگان سابق آبادان در مجلس شورای اسلامی این روزها ساده زیستی را در پیش گرفته است.
اکنون نزدیکترین انتخاباتی که علی لاریجانی میتواند درآن به ایفای نقش بپردازد انتخابات مجلس 1402 است. به نظر میرسد با توجه به حمایتهایی که پس از ردصلاحیتش از او شد، مشکلی برای حضور در مجلس نداشته باشد و تنها مانع، میتواند دلسردی او از حضور در قدرت باشد.