چهارشنبه 7 آذر 1403

عملیات بازسازی پل‌ها و جاده‌های آسیب دیده از سیل در پلدختر تسریع یابد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
عملیات بازسازی پل‌ها و جاده‌های آسیب دیده از سیل در پلدختر تسریع یابد

خرم‌آباد - ایرنا - بخشدار معمولان گفت: عملیات بازسازی و احداث پل‌ها و جاده‌های آسیب دیده این بخش در سیل سال 98 تسریع یابد.

سید حبیب الله موسوی روز سه شنبه در جلسه شورای ترافیک شهرستان پلدختر با بیان این که این جلسه ها باید خروجی داشته باشد، اظهارداشت: جلسه های قبلی شورای ترافیک هیچ سودی در حوزه راه و جاده به حال مردم بخش معمولان نداشته و مشکلات همچنان به قوت خویش باقی است و این جلسه هابدون نتیجه و فاقد خروجی، بی ثمراست.

وی افزود: صرف صحبت ها و توجیه های بدون پشتوانه مسوولان در جلسه ها هیچ سودی به حال مردم ندارد و این جلسات باید خروجی داشته و در راستای خدمت عملی به مردم برگزارشود.

بخشدار معمولان گفت: پل دول گپ واقه در ورودی بخش معمولان مدت زمان یکساله است آغاز به کار کرده اما هنوز به سرانجام نرسیده و تنها یک لاین (سمت) آن آماده شده و دستکهای آن استحکام لازم را ندارند و در نخستین بارندگی در آینده فرو می ریزد که نیاز به تکمیل دارد.

وی افزود: پل روستایی تودارشاکرمی با وجود این که تنها با هزینه محدودی احداث می شود اما با پیگیری ها و انعکاس مکرر این مشکل اقدام عملی از سوی مسوولان ذی ربط صورت نمی گیرد.

موسوی یادآورشد: پل مونه بن لار به عنوان ماسوله دوم ایران با وجود سرسبزی و باغ های انجیر سیاه نیاز به بازسازی و احداث دارد که این مشکل نیز به کرات و صورت های مختلف در جلسه های گوناگون مطرح شده و خبرنگاران انعکاس دادند و دیگر برای بیان این مشکل نیز خجالت می کشم.

وی افزود: عملیات اجرایی پل جدید چم شهران آغاز شود و جاده آمیران کوشکی با هفت روستای پرجمعیت در شمال معمولان در جریان سیل فروردین ماه سال 1398 تخریب شده و تا کنون هیچ کاری روی آن انجام نشده است.

بخشدار معمولان گفت: روشنایی تونل های معمولان ضرورتی است که در زمان سیل تخریب شده و راهداری باید رفع این مشکل و تامین روشنایی تونل ها را در دستور کار خود قراردهد.

وی افزود: جاده معمولان به سمت پلدختر و خرم آباد در چندین نقطه تنها یک لاین برقرار است که با توجه به حمل و نقل خودروهای سنگین از جمله تریلرها در این 2 مسیر و خطراتی که به دنبال دارد، قابل تامل است و انتظار می رود راهداری قبل از آغاز فصل بارندگی و احتمال سیل نسبت به این مسئله ورود پیدا کرده و آن را در اولویت کار خود قراردهد.

موسوی یادآورشد: بعضی از اهالی روستای افرینه با نصب سایه بان در حریم جاده ترانزیتی باعث ایجاد مخاطراتی شده اند که این موضوع به یک عادت تبدیل شده و درخواست های بیشتری برای ادامه این کار به بخشداری ارجاع داده اند که لازم است راهداری به این مسئله ورود پیدا کرده و از تعرض افراد به جاده جلوگیری کند.

وی افزود: پل فلزی ورودی منطقه آمیران کوشکی و ورودی شهر معمولان فاقد نرده و حفاظ است که با توجه به مخاطراتی که به دنبال دارد نیاز به نصب حفاظ و نرده دارد.

بخشدار معمولان خواستار استقرار راهنمایی و رانندگی در شهر معمولان شد و گفت: پاسگاه چم انجیر بخش معمولان پاسخگوی جمعیت هشت هزار نفری این شهر با وسعت، پراکندگی و مشکلات جاده ای نیست در این رابطه قول استقرار راهنمایی و رانندگی در معمولان داده شد که به تاخیر افتاد و اجرا نشد.

وی با بیان این که هنوز مشکلات لاینحلی از سیل 1398 در حوزه راهها و پل ها در معمولان وجود دارد افزود: از سیستم راهداری شهرستان که با بضاعت کم، شبانه روزتلاش می کنند قدردانی می شود اما آیا پل ها و جاده های بخش معمولان چه زمانی به سر انجام می رسد.

موسوی یادآورشد: پل برگلان سوخته 14 ماه است بر زمین مانده که تنها به خاطر نبود اعتبار معطل نصب است و تا این اقدام ها عملی نشود و مشکلات مردم در حوزه راه برطرف نشود، توجیه نبود پیمانکار و این گونه حرف ها، دردی از درد مردم دوا نمی کند.

بخشدار معمولان گفت: زیودار به عنوان قطب انجیر سیاه و باغ های انجیر 33 درصد این محصول در کشور را تولید می کند اما از ابتدایی ترین زیرساخت ها در حوزه راه و جاده بی بهره است این در حالی است که جشنواره انجیر در این منطقه با آن همه سرو صدا برگزارشد.

موسوی افزود: با توجه به مشکلات حوزه راه در معمولان ضرورت دارد راهداری ورود پیدا کند و اگر بخشی از این مشکلات در این جلسه برطرف نشود دیگر در جلسات بعدی حضور پیدا نخواهم کرد.

*س_برچسب‌ها_س*