عیدی که ممکن است به عزای صهیونیستها تبدیل شود / اسرائیل به خودخوری افتاده است!
گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو_ پایگاه خبری "میدل ایست مانیتور" در گزارشی به طور خاص با اشاره به تحولات داخلی اخیر اراضی اشغالی و درگیری گسترده شهروندان صهیونیست با یکدیگر و علیه دولت نتانیاهو و همچنین شلیک دهها راکت از سوی جریان مقاومت فلسطین به شهرهای مختلف اراضی اشغالی از نوار غزه، جنوب لبنان و سوریه، اسرائیل را رژیمی دانسته که به خودخوری و خود نابودی افتاده است. روندی که به طور...
گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو_ پایگاه خبری "میدل ایست مانیتور" در گزارشی به طور خاص با اشاره به تحولات داخلی اخیر اراضی اشغالی و درگیری گسترده شهروندان صهیونیست با یکدیگر و علیه دولت نتانیاهو و همچنین شلیک دهها راکت از سوی جریان مقاومت فلسطین به شهرهای مختلف اراضی اشغالی از نوار غزه، جنوب لبنان و سوریه، اسرائیل را رژیمی دانسته که به خودخوری و خود نابودی افتاده است. روندی که به طور خاص با فعالیتهای چهره تندرویی نظیر "ایتامار بن گویر" در دولت نتانیاهو، سرعت قابل توجهی را نیز به خود گرفته است.
پایگاه خبری میدل ایست مانیتور در گزارش خود مینویسد: «تصاویر اخیر از نیروهای پلیس رژیم اسرائیل در مسجد الاقصی که با باتوم و گاز اشک آور به جان نمازگزاران فلسطینی میافتند، حقیقتا مخوف و فاجعه بار است. صدها فلسطینی به شیوهای کاملا غیرانسانی توسط اسرائیلیها یا ضرب و جرح، و یا بازداشت شدند.
بله، بار دیگر اسرائیل این اقدامات را در ماه مبارک رمضان انجام میدهد و البته که همانطور که همگان هشدار میدادند باز هم اسرائیل به بدترین شیوه ممکن به وحشی گری علیه نمازگزاران فلسطینی میپردازد. حتی اروپاییها و آمریکاییها به عنوان متحدان راهبردی اسرائیل نیز پیش بینی وحشی گریهای آن را داشتند و نسبت به آن هشدار میدادند.
هشدارهایی که به ویژه با توجه با موضع گیریهای تندروهای اسرائیلی دال بر این مساله که قصد دارند در سال جاری، مراسم عید مخصوص به یهودیان یعنی "عیدِ پسح" را در مسجد الاقصی برگزار کنند، ابعاد جدی تری را نیز به خود میگرفت.
در این راستا، یکی از دلایل اصلی و محوری برگزاری "نشست عقبه" میان اسرائیلیها و تشکیلات خودگردان فلسطینی در تاریخ 26 فوریه سال جاری نیز این بود که سطح تنشها میان اسرائیل و فلسطینیها در کرانه باختری قبل از آغاز ماه مبارک رمضان کاهش یابد. نمایندگان اردن، مصر و آمریکا هم در این نشست شرکت داشتند.
از این رو، آمریکا طرحی را پیشنهاد کرد که بر اساس آن اسرائیل هرگونه صحبت از شهرکسازیهای غیرقانونی را تا چهار ماه متوقف میکند و از اعطای مجوز برای شهرکسازیهای تازه و ایجاد امکانات امنیتی برای آنها در شش ماه آینده خودداری میکند و البته که صلح و آرامشِ مسجد الاقصی را نیز در قالب حفظ وضعیت موجود، بایستی محترم بشمارد و در این زمینه، موقعیت و جایگاه پادشاه اردن و تحرکات وی جهت استقرار صلح و ثبات را باید معتبر و مورد احترام بداند.
در جریان نشست مذکور از تمامی طرفها درخواست شد که از هر اقدامی که باعث ایجاد خشونت و تنش در مسجد الاقصی و به طور خاص در ماه مبارک رمضان شود شدیدا خودداری کنند. توجه داشته باشیم که ماههای رمضان و عید پِسح یهودیان با یکدیگر تداخل دارند.
با این حال، در میدان عمل، صهیونیستهای تندرو دیدگاههای متفاوتی دارند و اقدامات متفاوتی را نیز نشان میدهند. عجیب آنکه این تندروها آگهیهایی را پخش کردند که در آن از مریدان خود میخواستند که اگر آنچه مطلوب آنها است را موفق شوند که در مسجد الاقصی انجام دهند، جوایزی نقدی 700 و 8240 دلاری را دریافت خواهند کرد.
دراین راستا، شاهد آن بودیم که طیفهای مختلفِ حامی تندروهای مذهبی صهیونیست به مسجد الاقصی هجوم بردند و با حمایت کامل پلیس اسرائیل، آنچه را که رهبرانشان از آنها میخواستند انجام دادند. این در حالی است که با مسلمانان که مسجد الاقصی قبله اول آنها بوده، به مثابه افراد جانی و جنایتکار رفتار شده که از هیچ حقی هم برخوردار نیستند.
شهرکنشینان تندروی اسرائیلی اکنون در دولت نتانیاهو قدرت زیادی را گرفته اند و دست به هر خشونت و جنایتی نیز میزنند. یکی از این تندروها، "ایتامار بن گویر" نام دارد که یک عضو مهم دولت ائتلافی اسرائیل است.
بن گویر وزیر امنیت ملی دولت نتانیاهو است و از طریق شهرک نشینان تندروی اسرائیل، علیه فلسطینیها دست به خشونت سازمان یافته میزند. وی حتی اخیرا از طرف پارلمان اسرائیل چراغ سبزی را دریافت کرده تا نیروی شبه نظامی موسوم به "گارد ملی" را ایجاد کند. نیرویی که در عمل در واقع تشکیل شده از شهرکنشینان تندرو و متجاوز اسرائیلی است و توسط رژیم اسرائیلی هم به نحوی رسمی تامین مالی میشود.
اغلب حامیان بن گویر از جامعه یهودیانِ غیراشکنازی هستند که در موقعیت حاشیهای از حیث ملاحظات اقتصادی و اجتماعی قرار دارند. بسیاری از آنها عضو گروههای گانگستری و خشنِ شهرک نشینان اسرائیلی همچون "جوانان بالای تپه / the hilltop youth "هستند. بنگویر تاکنون بارها و بارها از این افراد حمایت کرده و هیچ عجیب نیست که بدانیم چه افراد و طیفهایی نیروی شبه نظامی جدید اسرائیل با نام گارد ملی، تحت رهبری وی را تشکیل میدهند.
بن گویر به صراحت و آشکارا از اعضای دو سازمان مافیایی و تبهکار شهرکنشینان صهیونیست به نامهای "لافامیلیا" و "لاحاوا" استقبال کرده است. افرادی که عمدتا جز یهودیانِ "مزراحی" و "سفاردی" هستند و احتمالا در نیروی جدید گارد ملی اسرائیل تحت رهبری بن گویر جایگاهی مهم خواهند داشت و دست به جنایتهای بزرگی خواهند زد. نیرویی که احتمالا از دو هزار نفر تشکیل خواهد شد و 1.5 درصد از بودجه شمار زیادی از وزارتخانههای اسرائیلی را نیز به خود اختصاص خواهد داد.
تعدادی از شخضیتهای برجسته سیاسی و نظامی اسرائیلی نظیر "یائیر لاپید" رهبر جریان اپوزیسیون، رئیس پلیس اسرائیل "کوبی شاباتی"، رئیس پلیس سابق اسرائیل "موشه کارادی" و "اوفر کاسیف" از نمایندگان پارلمان اسرائیل، با تشکیل گروه شبه نظامی جدید با نام گارد ملی در اراضی اشغالی مخالفت کرده اند. به طور خاص، کارادی گفته است که "خطرناک است اگر به یک سیاستمدار در اسرائیل، نیروی شبه نظامی رسمی نیز داده شود. موضوعی که میتواند مورد سو استفاده یک چنین فردی قرار بگیرد و مثلا بن گویر از آن برای انجام کودتا در اسرائیل استفاده کند".
اسرائیل اکنون از درونِ خود مورد حمله قرار گرفته است و در خارج نیز وضعیت مساعدی ندارد. اخیرا این رژیم شاهد حملات راکتی از نوار غزه در جنوب، لبنان از شمال و سوریه در شمال شرق مرزهایش بوده است. این در حالی است که تقریبا به صورت روزانه اسرائیل با فلسطینیهای خشمگین زیادی نیز رو به رو است. افرادی که آماده نابودی صهیونیستها هستند.
رژیم اشغالگر قدس که مدام از حمله قریب الوقوع خود به تاسیسات اتمی ایران صحبت میکرد، بعید به نظر میرسد که بتواند به این وعده توخالیاش جامه عمل بپوشاند. در عوض، اینطور به نظر میرسد که این رژیم به ورطه "خود تخریبی" افتاده و خودِ اسرائیلیها به جان هم افتاده اند تا نابودیشان را تسریع کنند.
باید این سوال را پرسید که با توجه به وضعیت نامساعد سیاست و معادلات اجتماعی و نظامی اسرائیل، این رژیم چگونه میخواهد با ایران مقابله کند و ریسک یک جنگ منطقهای بزرگ را به جان بخرد؟ ایده دشمن تراشی خارجی برای ایجاد وحدت و انسجام در داخل اراضی اشغالی، به هیچ عنوان در شرایط کنونی برای این رژیم راهگشا نیست. اگر اسرائیل یک نبرد خارجی را آغاز کند تردیدی نیست که چند تکهتر و ضعیفتر خواهد شد. حتی ایدههایی نظیر تشکیل گارد ملی تحت رهبری فردی همچون ایتامار بن گویر نیز از این قابلیت برخوردارند تا اسرائیل را به نقطه انفجار و نابودی برسانند.
بن گویر با تحمیلِ کنترل یهودیان بر مسجد الاقصی امید دارد تا اولویتهای اسرائیل را بازتعریف کند، روند معادلات سیاسی آن را تغیر دهد و هویت رژیم اسرائیل را به نحوی که یهودیان مزراحی و سفاردی و دیگر گروههای افراطی را از حاشیه به مرکز در اسرائیل آورد، تغییر دهد. به بیان دیگر، او میخواهد اسرائیل را به عنوان یک پروژه اروپایی که رگههای صهیونیسمِ اشکنازی در آن قدرتمند است، برچیند و به پروژهای سفاردی / مزراحی تبدیل کند. از این منظر، بن گویر عملا به کابوسی زنده برای رژیم صهیونیستی و متحدانش تبدیل شده است».
لینک:
https://www.middleeastmonitor.com/20230411-israel-is-in-a-downward-spiral-of-self-destruction/