دوشنبه 24 شهریور 1404

غدیر اکمال رسالت نبوی است

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
غدیر اکمال رسالت نبوی است

نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری گفت: مساله غدیر در آیات و روایات مورد توجه قرار گرفته و به عنوان مکمل رسالت پیامبر اسلام (ص) مطرح شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام و المسلمین جواد مجتهد شبستری در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز، اظهار کرد: غدیرخم، امتداد نبوت بوده و ولایت و امامت، بعثت پیامبر اسلام (ص) را تکمیل می کند.

وی، ادامه داد: غدیر رسالت پیامبر اسلام (ص) را تکمیل می‌کند و اگر غدیر نباشد، بعثت ناقص به نظر می رسد.

عضو خبرگان رهبری بیان کرد: مساله غدیر در آیات و روایات مورد توجه قرار گرفته و به عنوان مکمل رسالت پیامبر اسلام (ص) مطرح شده است.

حجت‌الاسلام شبستری با بیان اینکه دین اسلام بدون امامت و ولایت ناقص است، گفت: آن قدر این مساله اهمیت دارد که پیامبر اسلام (ص) اگر به این دستور الهی عمل نکند، گویی رسالت خود را انجام نداده است.

نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری افزود: مساله امامت و ولایت معادل با کل رسالت پیامبر اسلام (ص) است و در روایات هم از امامت به عنوان کلید تمام اعمال و عبادات تعبیر شده است و کسی که ولایت را برعهده می گیرد، انسان ها را به سمت رعایت دستورات الهی هدایت می کند.

حجت‌الاسلام شبستری افزود: پیام غدیر این است که بدون ولی، مردم هدایت نخواهند شد و باید این مسیر ادامه یابد، چنان که نبی مکرم اسلام (ص) در حادثه غدیرخم، از حاضران در آن جمع خواست تا پیامش را به غایبان ابلاغ کنند و پیام غدیر نسل اندر نسل تا قیامت منتقل شود.

وی با بیان اینکه آیا واقعا حق غدیر را ادا کرده ایم؟ گفت: حق غدیر را آن گونه که شایسته است، ادا نکرده ایم و از درک عظمت جایگاه آن عاجز مانده ایم.

عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه غدیر حق بزرگی بر گردن ما دارد، افزود: هیچکدام از اعیاد نتوانسته در رتبه و جایگاه غدیر قرار بگیرد، چنان که نام این عید "عیدالله" است واین نام به دلیل بزرگی و عظمت بی نظیر غدیر و پیام آن است.

انتهای پیام /