پنج‌شنبه 8 آذر 1403

فرآیند جذب سرمایه بخش خصوصی طاقت فرساست / لزوم ایجاد قرارگاه جذب سرمایه گذار در استان مرکزی

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
فرآیند جذب سرمایه بخش خصوصی طاقت فرساست / لزوم ایجاد قرارگاه جذب سرمایه گذار در استان مرکزی

بیاتی گفت: فرایندهایی که الآن برای جذب سرمایه بخش خصوصی وجود دارد طاقت فرساست و سرمایه‌گذار اساساً منصرف می‌شود که این ناشی از قوانین دست‌وپا گیر و شاید مدیرانی است که به این نتیجه نرسیده‌اند باید خودشان را به بخش خصوصی نزدیک کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ولی اله بیاتی نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در گفتگو با دیار آفتاب؛ با اشاره به ضرورت تعامل بیشتر دولت با بخش خصوصی گفت: این ارتباط تاکنون به خوبی برقرار نشده که دولت ها به این نتیجه برسد که اگر بخواهند بسیاری از مشکلات اقتصادی را حل کنند باید بخش خصوصی را کمک بدهند و متاسفانه این فاصله زیاد است.

بیاتی ادامه داد: فرایندهایی که الآن برای جذب سرمایه بخش خصوصی وجود دارد طاقت فرساست و سرمایه‌گذار وقتی به دستگاه‌های دولتی مراجعه می‌کند هم کار به‌کندی پیش می‌رود و پاسخی نمی‌گیرد و هم اساساً منصرف می‌شود و این ناشی از قوانین دست‌وپا گیر و شاید مدیرانی است که به این نتیجه نرسیده‌اند باید خودشان را به بخش خصوصی نزدیک کنند.

این نماینده مجلس تصریح کرد: اگر می‌خواهیم در افزایش جذب سرمایه‌های بخش خصوصی در استان مرکزی موفق شویم باید یک قرارگاه جذب سرمایه‌گذار ایجاد کنیم یعنی از هر دستگاه نماینده‌ای تام‌الاختیار حضورداشته باشد تا هر درخواستی برای مشارکت با دولت در سریع‌ترین زمان ممکن بررسی شود.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور همچنین اظهار داشت: باوجود گذشت 6 ماه از سال وام‌های تبصره 18 که مجلس در قانون بودجه تصویب کرده یک ریال هم پرداخت‌نشده و باید مشخص شود که ایراد کجاست، اگر بناست بودجه اجرایی شود باید در طول سال باشد در حالی که خیلی‌ها به امید این تسهیلات وارد سرمایه‌گذاری می‌شوند اما حمایت‌های لازم صورت نمی‌گیرد.

بیاتی ادامه داد: پیمانکاران در ابتدای کار باید مالیات، بیمه و ضمانت‌نامه را بپردازند و پس از انجام کار هم 6 ماه تا یک سال دولت صورت‌وضعیت را نمی‌دهد لذا باید تا وقتی این پیمانکار پول خود را از دولت نگرفته تعهدات را پیش پایش نگذاریم چراکه عملاً به این شرکت فشار وارد می‌شود و نهایتاً حقوق و بیمه کارگر را نمی‌پردازند یا قرارداد یک ماه می‌بندد.

وی خاطرنشان کرد: برخی فرایندها یا باید حذف شود یا بدهی پیمانکاران تقسیط و امهال شود تا پیمانکار مجبور نباشد از حقوق و مزایای کارگر کسر بگذارد و این قشر هم متضرر شوند.

انتهای پیام /