شنبه 21 مهر 1403

فرآیند سیاست‌گذاری نشریات در وزارت علوم به دلیل سهل‌انگاری مسئولان با کندی پیش می‌رود

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
فرآیند سیاست‌گذاری نشریات در وزارت علوم به دلیل سهل‌انگاری مسئولان با کندی پیش می‌رود

یونس فرزین فرد، عضو دانشجویی شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به بی‌ثباتی سیاست‌گذاری نشریات گفت: نقطه اول سیاست گذاری نشریات در وزارت علوم در بی ثباتی به سر می‌برد. فعال نشریات دانشجویی اظهار نظر کرد: روز یکشنبه 4 دی ماه 1401 هشتمین جلسه شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم به دلیل عدم به حد نصاب رسیدن از لحاظ تعداد اعضای دارای...

یونس فرزین فرد، عضو دانشجویی شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به بی‌ثباتی سیاست‌گذاری نشریات گفت: نقطه اول سیاست گذاری نشریات در وزارت علوم در بی ثباتی به سر می‌برد.

فعال نشریات دانشجویی اظهار نظر کرد: روز یکشنبه 4 دی ماه 1401 هشتمین جلسه شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم به دلیل عدم به حد نصاب رسیدن از لحاظ تعداد اعضای دارای حق رای به صورت غیر رسمی برگزار شد.

فرزین‌فرد ادامه داد: طبق قانون، جلسه با حضور پنج نفر از اعضای دارای حق رای به رسمیت شناخته و برگزار می شود. در جلسه مذکور با آنکه از چند هفته قبل هماهنگی آن با جناب آقای دکتر کلانتری معاون فرهنگی وزیر علوم و رئیس شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم صورت گرفته بود؛ ایشان نا به هنگام و بدون اطلاع رسانی به اعضای شورای ناظر، وزارت علوم را به مقصدی دیگر ترک می‌کنند پس از برگزاری جلسه با یک ساعت تاخیر و عدم حضور دکتر کلانتری جلسه رسمیت نمی‌یابد.

وی تصریح کرد: در هشتمین جلسه نشریات وزارت علوم قرار بود دستور جلسات مهمی از جمله نحوه و زمان برگزاری انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی، تصمیم گیری نهایی پیرامون برگزاری کارگاه آنلاین و آفلاین در سامانه جامع نشریات دانشگاهی و... صادر شود، اما به دلیل عدم رسمیت یافتن جلسه، جلسه شورای مرکزی به صورت غیر رسمی و در قالب گفت و گوی دوستانه تشکیل شد.

این عضو فعال نشریات دانشجویی با اشاره به افراد دارای حق رای حاضر در جلسه افزود: در این جلسه دو عضو دانشجویی شورای مرکزی، نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، عضو حقوقدان شورای مرکزی به عنوان اعضای دارای حق رای حضور داشتند.

فرزین‌فرد گفت: عدم حضور دکتر کلانتری در جلسه شورا به عنوان عضو اصلی و کلیدی قطعا به سیاست گذاری نشریات در بلند مدت آسیب خواهند رساند. متاسفانه فرآیند سیاست گذاری و باز پروری نشریات در وزارت علوم به دلیل سهل انگاری مسئولان کلیدی و عدم توجه آن‌ها به این امر مهم با کندی پیش می‌رود و نتیجه این سهل انگاری چیزی جز افول نشریات را در پی نخواهد داشت.

وی با اشاره به اهمیت نشریات دانشجویی گفت: نشریات دانشجویی روایتگران دیروز، امروز و فردای دانشگاه‌ها هستند. راویان حقیقی را دریابید قبل از اینکه خاموش شوند. در عصر جهاد تبیین که اصل بر روایتگری است تصمیمات غلط توسط مسئولان و سیاست‌گذاران عرصه نشریات قطعا ضربه‌ای سنگین به فعالان نشریات دانشجویی وارد خواهد کرد.