شنبه 22 شهریور 1404

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

«کار کردن یا نکردن، انتخاب شخصی هرکسی است. اما من همیشه ذات نمایش را بر اساس اعتراض دیده‌ام. بنابراین بودن را بر نبودن ترجیح می‌دهم. همین بودن باعث می‌شود راه برای دیگران بسته نشود. شاید فقط بتوانم در هر ترم یک هنرجو را درست تربیت کنم. این مسأله برایم انجام وظیفه اجتماعی است. تن به ابتذال نمی‌دهم، اما جا خالی هم نمی‌دهم.»

خبرگزاری فرانسه مدعی شد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اقدام اخیر ایران را تأسف بار خوانده است.

محافظ ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، محافظ کیم جونگ اون رهبر کره شمالی را هنگام نزدیک شدن دو رهبر به یکدیگر برای خداحافظی متوقف کرد.

اعضای دولت وفاق ملی در واکنش به لغو کنسرت همایون شجریان با اشاره به تجربه‌های جشن‌ها و راهپیمایی‌های گذشته و حتی بالاتر از آن، با تکیه بر وحدت ایرانیان در جنگ تحمیلی اخیر، سخن واحدی را ابراز می‌دارند: به مردم اعتماد کنیم؛ یا در بیانی بهتر؛ باید به مردم اعتماد کنیم.

حضور پزشکیان در کنار رهبران چین و روسیه در اجلاس سازمان همکاری شانگهای در تیانجین و بعد از آن مراسم رژه نظامی ارتش چین، پیامی نمادین مخابره کرد. این پیام که جمهوری اسلامی ایران در برابر تلاش‌های غرب برای فشار و اهرم‌های ادعایی دست بسته نیست و این فشارها با پاسخ منفی قدرت‌های دیگر جهان روبه‌رو است.

اقدامات اصلاحی بانک مرکزی در خصوص بانک‌های ناتراز سبب شده تا میزان بدهی بانک‌ها کاهش پیدا کند؛ هرچند کارشناسان افزایش نرخ ارز را نیز بی تاثیر نمی‌دانند

بررسی بازار مسکن بافت فرسوده نشان از شکاف قیمتی میان خانه‌های نوساز و قدیمی دارد

استاد پژوهشگاه زلزله‌شناسی می‌گوید: سوابق تاریخی نشان می‌دهد که به طور متوسط حدوداً هر 158 تا 200 سال، یک زلزله بزرگ در حوالی تهران رخ داده است. آخرین رویداد مخرب قابل توجه در سال 1830 دماوند - شمیرانات با بزرگی تخمینی 7.1 بوده است.

گزارش‌ها نشان می‌دهد کسری بودجه سال جاری دست‌کم 800 هزار میلیارد تومان است؛ اما بنابر گزارش صندوق بین‌المللی پول این رقم به هزار و 800 میلیارد تومان نیز می‌رسد

راز قتل مرد جوان سه روز بعد از ناپدید شدنش با پیامک اشتباهی همسرش در گروه خانوادگی برملا شد.

یک تبعه خارجی که با تغییر هویت میلیاردها تومان از بازاریان تهران کلاهبرداری کرده بود، دستگیر شد.

شروع قیمت دلار در خریدوفروش‌های بازار امروز 102 هزار و 570 تومان است

دینار عراق در بازار امروز با قیمت 780 ریال خریدوفروش می‌شود

اسناد حکومتی از دوره‌های صفوی و قاجار، نقشه‌های رسمی دولت‌های اروپایی و حتی متون جغرافیایی اسلامی، همگی نشان می‌دهند که جزایر سه‌گانه در قلمرو ایران قرار داشته‌اند. بر همین اساس، تلاش کشورهای عربی برای تغییر هویت تاریخی این جزایر بیشتر شبیه به بازنویسی تاریخ و نادیده‌گرفتن واقعیت‌های مستند است. چنین رفتاری نشان‌دهنده شکاف میان روایت سیاسی و واقعیت تاریخی است.

کارشناس مسائل بین‌الملل معتقد است طرح پیشنهادی روسیه، هرچند از منظر حقوقی قابل‌توجه است، اما موفقیت آن به عوامل سیاسی وابسته است. توانایی روسیه برای متقاعد کردن سایر کشورها، ازجمله چین، به‌عدم رعایت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، بسیار دشوار به نظر می‌رسد. از همین رو در شرایط کنونی بعید است روسیه از توان دیپلماتیک کافی برای جلب حمایت گسترده دیگر کشورها در برابر تحریم‌های بین‌المللی...

طلا 18 عیار در آغاز معاملات امروز با نرخ هشت میلیون و 760 هزار تومان خریدوفروش می‌شود؛ تقریبا یک میلیون تومان بیشتر از 13 مرداد امسال