دوشنبه 26 آبان 1404

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

دهقان محمدی، سازنده مجسمه آرش کمانگیر در میدان ونک گفت: یک مدیر گفت ما مجسمه آرش کمانگیر را نمی‌خواهیم، چون سیکس پک دارد؛ تحریک کننده است! الان همان کس در صدا و سیما سمت مهمی دارد!

مخفیگاه زیر زمینی اتباع غیرمجاز روز گذشته توسط پلیس رباط‌کریم لو رفت.

مدیرکل مدیریت بحران مازندران گفت: به دنبال مفقود شدن 12 نفر گردشگر در جنگل‌های فیلبند این موضوع در دستورکار تیم‌های امدادی و بحران استان مازندران قرار گرفت.

نخست‌وزیر جدید ژاپن ضمن تاکید بر تقویت اتحاد با آمریکا و افزایش قدرت دفاعی کشور متبوعش، امضای معاهده صلح را با روسیه خواستار شد.

رامین پرچمی بازیگر سینما و تئاتر گه به تازگی در سریال «محکوم» جلوی دوربین رفته از لعیا زنگنه همبازی قدیمی اش به نیکی یاد کرد و گفت او حتی در روزهایی که زندان بودم هم من را فراموش نکرد.

تصویری از سد کرج که 2 آبان ماه 1404 به ثبت رسیده است مخزن خالی آن را نشان می‌دهد. تصویری که به نظر می رسد وضعیت بحرانی این سد را به خوبی نمایان می کند.

هویزه با ثبت شاخص 158 آلاینده‌های هوا در وضعیت «ناسالم برای همه» قرار گرفت.

ویدئویی منتشر شده، لحظه ورود ناگهانی سیلاب به داخل یک خانه در چین را نشان می‌دهد؛ زمانی که طوفان قدرتمند «ماتمو» اوایل ماه جاری با سرعت باد بیش از 100 مایل در ساعت و بارش‌های سیل‌آسا به سواحل این کشور رسید و موجب آب‌گرفتگی گسترده و خسارات سنگین شد.

تبرئه بنیانگذار یکی از بزرگترین بازیگران این حوزه، پیشرفت دیگری در تعمیق روابط رئیس جمهور آمریکا با دنیای ارزهای دیجیتال محسوب می‌شود.

یک نشریه آمریکایی فاش کرد که «جی دی ونس» معاون رئیس‌جمهور این کشور در سفر به سرزمین‌های اشغالی، حامل پیام قاطع ترامپ برای نتانیاهو بوده است.

آدولف سیلوا دوچرخه‌سوار 28 ساله، در جریان مسابقه‌ای در منطقه ویرجین ایالت یوتا آمریکا دچار آسیب در ناحیه کمر شد. این حادثه زمانی رخ داد که او هنگام اجرای حرکت آکروباتیک پشتک دوبل از سراشیبی صخره‌ای سقوط کرد. در پی این حادثه، سیلوا از مسیر مسابقه منحرف شد و سرش به زمین سنگی بیابان برخورد کرد و سپس به پایین شیب لغزید.

نرخ فعلی دلار با نوسان شش تا هفت هزار تومانی می‌تواند کف بازار ارز تا پایان سال باشد

گفته می شود رامین رضاییان اصلا از شرایط خود در استقلال راضی نیست.

در شش ماه نخست سال جاری، آمار طلاق در برخی استان‌ها به‌طور قابل توجهی افزایش یافته است؛ در کرج، تهران و مازندران، از هر دو ازدواج یک مورد به طلاق ختم شده است.

گزارش‌ها نشان می‌دهد اغلب ابزارهای مالی بر پایه سکه امامی بنا شده و سهم بهار آزادی از بازار روزبه‌روز کمتر می‌شود

منابع خبری از حمله با چاقو در نزدیکی سفارت آمریکا در توکیو خبر دادند.