جمعه 12 دی 1404

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

تجمع دانشجویی علیه آمریکا در محکومیت سیاست‌های این کشور علیه ونزوئلا بعد از ظهر پنجشنبه 29 آبان ماه 1404 در مقابل دفتر حافظ منافع آمریکا در تهران برگزار شد

وزیر امور خارجه ضمن اعلام موافقت جمهوری اسلامی ایران برای مذاکره و یک توافق عادلانه و متوازن تصریح کرد در طول جنگ 12 روزه درس‌های زیادی آموختیم و آماده تر از این جنگ هستیم.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت دکترین آمریکایی ها این است که باید ایران را سریع مهار کرد و سپس سراغ چین برویم.

یکی از بازیکنان عربستان از تمایل خود برای سفر به ایران گفت، اما به دلیل ترس از کشته شدن، منصرف شده بود. پس از توضیح من درباره نادرستی این تصورات، آیدی پیجم را دادم. پستم با لباس محلی و تفنگ او را شگفت‌زده کرد.

یارانه نقدی مرحله 177 مربوط به آبان ماه 1404 به حساب سرپرستان خانوارهای دهک‌های چهارم تا نهم در سراسر کشور واریز و قابل برداشت است.

از پوستر «های‌کپی» رونمایی شد. مرتضی عقیلی در «های‌کپی» به طور همزمان در دو نقش متفاوت ظاهر می‌شود. عقیلی آخرین‌بار سال 1359 در فیلم سینمایی «پنجمین سوار سرنوشت» به کارگردانی سعید مطلبی بازی کرد و بعد از آن در سینمای ایران حضوری نداشت.

در بحبوحه انتقاد از رئیس جمهور اردوغان به دلیل کشته شدن سربازان ترکیه در ادلب سوریه پس از حملات هوایی سوریه، بین اعضای پارلمان ترکیه درگیری رخ داد.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: بر اساس گزارش وزارت بهداشت، 58 هزار مرگ سالانه در کشور ناشی از آلودگی هوا داریم و این آمار بیش از 2 برابر مرگ‌ومیر ناشی از تصادفات جاده‌ای است و 12 میلیارد دلاری درمان و دارو برای بیماری‌های ناشی از آلودگی هزینه می شود.

کنگره آمریکا با اکثریت قاطع آرا به تصویب قانونی رای داد که وزارت دادگستری را ملزم به انتشار تمام سوابق مربوط به «جفری اپستین»، مجرم جنسی می‌کند. این یک پیروزی بزرگ برای قانونگذاران هر دو حزب است که ماه‌هاست رهبری این تلاش را بر عهده دارند.

علی ضیا در گفت‌وگو با میهمان برنامه‌اش از شکایت یک مسئول رده‌بالا پرده برداشت؛ او فاش کرد که به دلیل مصاحبه‌هایش با رپرها، از سوی این مسئول بازخواست شده است. در ادامه، ضیا به شکایت مطرح‌شده و واکنش‌هایش نسبت به آن پاسخ داد.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، در واکنش به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، اقدام سه کشور اروپایی و آمریکا را «کاملاً غیرمسؤولانه و ناموجه» توصیف کرد و گفت: این اقدام حتی معیارها و رویه‌های کاری آژانس و شورای امنیت را نادیده گرفته است.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا خواستار دستگیری قانونگذاران دموکراتی شد که از نیروهای ارتش و مقامات اطلاعاتی این کشور خواسته بودند از دستورات غیرقانونی که ممکن است توسط دولت صادر شود، سرپیچی کنند و درخواست آنها را «رفتار فتنه‌انگیز، مستوجب مجازات مرگ!» نامید.

عراقچی برای اولین بار عینا عبارات ترامپ در نامه را بیان کرد: وقتی ترامپ نامه نوشت دو راه را پیش رو گذاشت یا جنگ و خونریزی یا مذاکره مستقیم برای از بین بردن غنی سازی و برنامه موشکی ایران. اما مجموعه نظام طراحی کرد، زمین و شرایط بازی را عوض کرد و آن ها هم مجبور شدند تن بدهند.

این عنوان "فعال اصلاح‌طلب" را هم که رسانه‌ها به دنبال اسم من چسبانده‌اند، با تسامح تحمل کرده‌ام و به تکرار آن راضی نیستم. من نیروی چهارمی هستم با همان مختصاتی که در نوشته هایم توضیح داده‌ام.

به نظر می‌رسد با توجه به تجهیزات و نیروهای شامل تعداد زیادی بالگرد، هواپیمای آب‌پاش که فردا وارد می‌شود، و حدود 400 نیروی مستقر در منطقه - بتوان آتش‌سوزی را تا فردا یا پس‌فردا به طور کامل تحت کنترل درآورد.

دفتر ریاست‌جمهوری اوکراین اعلام کرد که رئیس‌جمهور این کشور پیشنهاد صلح همتای آمریکایی خود را درباره خاتمه جنگ اوکراین دریافت کرده است.